ΕΚΛΟΓΕΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

αν όμως το σποτάκι ήταν αυτό?? >:\

Στην διαφήμιση της Ν.Δ.

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/bl ... _6898.html" onclick="window.open(this.href);return false;
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-% :-% :-% :-%
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

αυτό το σπότ είναι το πιο άθλιο πράγμα που έχω δεί στην ζω'η μου ~x( :-%
αυτοί οι άθλιοι οι γονείς πώς επέτρεψαν και άφησαν τα παιδιά να πάρουν μέρος σε αυτό το αίσχος :-(
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Χρυσή Αυγη...!!!

Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Αθήνας, επικεφαλής ψηφοδελτίου:

1. Συνελήφθη το 1976 για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφων σε επεισόδια στην κηδεία του βασανιστή της χούντας Ε. Μάλλιου. Κρατήθηκε για λίγους μήνες στον Κορυδαλλό αλλά δεν δικάστηκε ποτέ λόγω «τυπικών κωλυμάτων»... Τον Ιούλιο του 1978 ξανά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση, κατοχή όπλων, εκρηκτικών και τοποθέτηση βομβών σε κεντρικούς κινηματογράφους που πρόβαλλαν προοδευτικές ταινίες (Έλλη και Ρεξ).Δηλωμένος και «υπερήφανος» Χιτλερικός-χουντικός-αντισημίτης-ρατσιστής άξιος μαθητής του μέντορα του ελληνικού φασισμού Κ. Πλεύρη από την εποχή της χουντικής οργάνωσης 4η Αυγούστου.Διατηρεί μπορδέλο στην Αθήνα.

2. Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος τύπου και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής:
Δικάζεται στις 14 Μαίου (δηλ 8 μέρες μετά τις εκλογές) με τις κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Συγκεκριμένα συμμετείχε και βοήθησε 5 νεοναζί που επιτέθηκαν με γκλομπ και μαχαίρι σε καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και κατόπιν διέφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.

3. Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής Α΄ Αθηνών:
Κατηγορούμενη μαζί με άλλους 2 για σοβαρό τραυματισμό με μαχαίρι Αφγανού μετανάστη τον περασμένο Σεπτέμβρη (2011). Το θύμα την αναγνώρισε και της έκανε μήνυση. Η δίκη έχει ήδη αναβληθεί 3 φορές με ευθύνη της Σκορδέλη και της παρέας της. Την μία από αυτές η Σκορδέλη για να γλυτώσει επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αλλά μία μέρα μετά ήταν παρούσα στη δίκη των βατραχανθρώπων των ΟΥΚ που παρέλαυναν πέρυσι φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα.

4. Χρήστος Ρήγας, πρώην υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2010, μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής:
Από την Τετάρτη 20/4 βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία 2 ανθρώπων στο Χαλάνδρι στις 26 Φλεβάρη του 2009 - του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου.
Το συγκεκριμένο «στέλεχος» είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμούς ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων, συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας, κατασκευή βόμβας μεγάλης ισχύος κοντά στον ΞΕΝΙΑ της Πάρνηθας κοκ. Λεπτομέρεια: ήταν επίσης ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ ΠΥΛΕΣ απέναντι από τον Α. Παντελεήμονα και πρωτοστατούσε κι αυτός στον «καθαρισμό της περιοχής από την εγκληματικότητα».

5. Αντώνης (Περίανδρος) Ανδρουτσόπουλος, νούμερο 2 της οργάνωσης τη δεκαετία του 90:
Καταδικάστηκε για τη δολοφονική επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών τον Ιούνη του 98 σε βάρος των φοιτητών Δ. Κουσουρή και Η. Φωτιάδη και του αδιόριστου εκπαιδευτικού Γ. Καραμπατσόλη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Διέφυγε για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και παραδόθηκε τον Σεπτέμβρη του 2005 στις αρχές. Στις 25/9/2006 καταδικάστηκε για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας, σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Στο Εφετείο στις 12/3/2009 η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια αφού άλλαξε το κατηγορητήριο.

6. Χάρης Κουσουμβρής, πρώην υπεύθυνος οικονομικών της οργάνωσης. Καταδικάστηκε για ληστεία στην Καλαμάτα το 2002 και φυλακίστηκε στις φυλακές Ναυπλίου. Αργότερα το 2004 έγραψε βιβλίο με τίτλο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής» που αποκαλύπτει τα μύρια όσα για το Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή και τις σχέσεις τους με την ΚΥΠ και τη ΝΔ.

Κυρίες κ Κύριοι κάποια πράγματα δεν είναι για να παίζεις.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Δωρα έγραψε:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/o_06.html

δειτε το διαφημιστικο σποτ του Σαμαρα!! :-% :-%

αισχος!! :mad: :mad:
είναι αισχροί
εκεί χτυπάνε
στα παιδιά οι σιχαμένοι :-% :-% :-% :-%
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Δεν μπορώ! Διαολίζομαι λέμε! X( X( X(
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

αισχρο το λιγότερο X( X( X( X(
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Ελισάβετ, δεν με βοηθάς! xD Εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο!
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

βλέπω στην χρυσή αυγή είναι όλοι λουλουδάκια του μπαχτσέ :-% :-% :-% >:P
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:αυτό το σπότ είναι το πιο άθλιο πράγμα που έχω δεί στην ζω'η μου ~x( :-%
αυτοί οι άθλιοι οι γονείς πώς επέτρεψαν και άφησαν τα παιδιά να πάρουν μέρος σε αυτό το αίσχος :-(
Αίσχος Αίσχος Αίσχος Αίσχος :-%
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

ΞΥΛΟΚΟΠΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ!!!

Ένα πρωί είπα κι εγώ, να μην μπω στο ίντερνετ (τηλεόραση έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω) και έγινε ο κακός χαμός!!!
Φαντάζομαι πως όλοι το είδατε αυτό αλλά πρέπει να το δουν οπωσδήποτε όσοι δίνουν έστω και ένα μικρό δικαιολογητικό στην ύπαρξη της Χρυσής Αυγής.

http://www.antenna.gr/webtv/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

πρέπει να το δουν οπωσδήποτε όσοι δίνουν έστω και ένα μικρό δικαιολογητικό στην ύπαρξη της Χρυσής Αυγής.
Και είναι πολύ κοντά μας κάποιοι από αυτούς... :-( :-( :-( :-( Μου τον θυμίζουν κιόλας οι Χρυσαυαγίτες... :-( :-( :-(

Αει με στο δ@@@@@ μ2@@@@@@ !!!!!!!!!!!!!!!!! :-% :-%
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Έχει και πολιτικό άσυλο.... :-% :-% :-% :-%
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δεν ξέρω αν ισχύει σε αυτή την περίπτωση η βουλευτική ασυλία Ελενάκι. Άσε που λύνεται εύκολα γιατί φαντάζομαι πως είναι η μόνη φορά που θα συμφωνήσουν οι ταγοί μας, να άρουν ομόφωνα την ασυλία βουλευτή.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

http://www.tsantiri.gr/politiki/vinteo- ... thesi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Σε αυτό το βίντεο είναι η συνέχεια του συμβάντος. Προς το τέλος του βίντεο, αυτό ακριβώς λέει Ευάκι Κάτι είναι κι αυτό...

Λένε πως χτύπησε κι άλλους φεύγωντας!!!! : :-%

Λέει η Κανέλλη: Κρατήστε μόνο μία φράση! Όταν βγαίνει το ΚΚΕ και σας λέει ''Διορθώστε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή, δεν χρειάζεται καμία άλλη επιχειρηματολόγηση .... .... .... .... να πάρετε την ευθύνη να ξέρετε ποιους ψηφίσατε...... '''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελενίτσα την 07 Ιουν 2012 1:00 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”