ΙΙΙΙΙ τέλεια Θοδωρή !!!!
διαβάζοντας αυτο το θέμα βρήκα πολλά κοινά με αυτά που περιγράφονται για τη μυωπια...
έχω μυωπικο αστιγματισμο πάααρα πολλά χρόνια, απο 6 ετών , αλλά αφου προέκυψαν πιο "επείγοντα" προβλήματα υγειας στην πορεια δεν ασχολήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ ...
έως ότου μετά απο μια φάση πολύ δύσκολη μου εμφανιστηκαν πολλά προβλήματα στο σώμα και κάτι οπές κάπου στο μάτι που έχρηζαν λέιζερ .......
τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι μάλλον κάτι δεν θέλω να δω ......... ήταν πολλά τελικά και βγαίνουν κι άλλα βεβαίως βεβαίως....
Αυτο που διάβασα και απο άλλα παιδιά σε αυτο το ποστ, ότι αποφεύγει κανεις τη ζωή και προτιμά να ζει εντός του, δημιουργώντας ο ίδιος τους όρους με εκφράζει απόλυτα και θέλει πολύ δουλειά και εμπιστοσύνη, πράγμα που δουλεύω

.
Μου έκανε εντύπωση το εξής που παρατήρησα στον εαυτο μου, τα γυαλιά μου τα φοράω μονο όταν ειναι απαραίτητο, τηλεοραση, διάβασμα τέτοια πράγματα, και παρατήρησα ότι παρότι δεν βλέπω τέλεια χωρις αυτά προτιμουσα να τα φοράω γιατι με "βολευε" να το πω? προτιμουσε έτσι τέλος πάντων...

όταν το συνειδητοποιησα λέω δεν ειναι φυσιολογικό αυτό, κάτι πρέπει να κάνεις.
Οπότε παρατηρώ και προχωρώ