Μια σύντομη ιστορία για ένα βότσαλο.
Μια σύντομη ιστορία για ένα βότσαλο.
Έχουν περάσει χρόνια από τότε που έπεσε ένα βότσαλο στη θάλασσα...
Ένα μπλουμ!!! και βρέθηκε στο βυθό της αναστατώνοντας την φαινομενική ηρεμία της. Όσοι ζούσαν εκεί τριγύρω άρχισαν να του φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Έλεγαν πως δεν έχει το δικαίωμα έτσι στα καλά καθούμενα να τους χαλάει την ησυχία τους και το βοτσαλάκι τρόμαξε τόσο πολύ απ΄ τις φωνές τους και φοβήθηκε που τρύπωσε στην πρώτη λακκουβίτσα που βρήκε μπροστά του.
Πέρασε πολύς καιρός και το βοτσαλάκι συνήθισε εκεί κρυμμένο. Φύκια το κάλυψαν και άμμος το έκρυβε κι άλλο.
Ώσπου μια μέρα έπεσε μια δυνατή βροχή, τόσο πολύ δυνατή που έφτασε μέχρι τη λακκουβίτσα και ταρακούνησε το βότσαλο από τη θέση του.
Ω! ήταν γερό το τράνταγμα...μα η ορμή του, του θύμισε τη δική του δύναμη, την κίνηση, την θέληση, την τόλμη και να!! βγαίνει απ΄την κρυψώνα του γεμάτο θάρρος για να υπάρξει ξανά από την αρχή, για να είναι αυτό που είναι, μα τι άλλο; ένα βοτσαλάκι που κάνει μπλουμ! και σ΄ όποιον αρέσει!!
Ένα μπλουμ!!! και βρέθηκε στο βυθό της αναστατώνοντας την φαινομενική ηρεμία της. Όσοι ζούσαν εκεί τριγύρω άρχισαν να του φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Έλεγαν πως δεν έχει το δικαίωμα έτσι στα καλά καθούμενα να τους χαλάει την ησυχία τους και το βοτσαλάκι τρόμαξε τόσο πολύ απ΄ τις φωνές τους και φοβήθηκε που τρύπωσε στην πρώτη λακκουβίτσα που βρήκε μπροστά του.
Πέρασε πολύς καιρός και το βοτσαλάκι συνήθισε εκεί κρυμμένο. Φύκια το κάλυψαν και άμμος το έκρυβε κι άλλο.
Ώσπου μια μέρα έπεσε μια δυνατή βροχή, τόσο πολύ δυνατή που έφτασε μέχρι τη λακκουβίτσα και ταρακούνησε το βότσαλο από τη θέση του.
Ω! ήταν γερό το τράνταγμα...μα η ορμή του, του θύμισε τη δική του δύναμη, την κίνηση, την θέληση, την τόλμη και να!! βγαίνει απ΄την κρυψώνα του γεμάτο θάρρος για να υπάρξει ξανά από την αρχή, για να είναι αυτό που είναι, μα τι άλλο; ένα βοτσαλάκι που κάνει μπλουμ! και σ΄ όποιον αρέσει!!
- Συνημμένα
-
- a.jpg (13.41 KiB) Προβλήθηκε 7369 φορές
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Re: Μια σύντομη ιστορία για ένα βότσαλο.
Λιζάκι!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Λιζάκι...
και σε όποιον αρέσει!!!!!!

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Λιζάκι μου γλυκό
και σε όποιον αρέσει!!!

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
σε όποιον αρέσει...

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

εμένα μου αρέσει το βοτσαλάκι που κάνει μπλουμ!
και νομίζω ότι αν υπάρχει έστω και ένας που το αγαπάει, είναι σαν να έχει όλον τον κόσμο!
Λιζάκι

και νομίζω ότι αν υπάρχει έστω και ένας που το αγαπάει, είναι σαν να έχει όλον τον κόσμο!
Λιζάκι

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Λιζάκι

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Λιζακι μου!!!

Λίζα
πολύ πολύ όμορφο
και σ'όποιον αρέσει

και σ'όποιον αρέσει

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

- konstantinos s.
Πολύ όμορφο Λίζα

Μ' αρέσει το βοτσαλάκι σου , γλυκό μου Λιζάκι

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα