ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Μαδρυ μουουουουουου..τι κάνεις????????
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Αν θα τρέξω, θα τρέξω μόνη μου!Emmanouela έγραψε: Danny μου μα γιατί?Δεν έχεις φανταστεί τον εαυτό σου να τρέχει σε καταπράσινα λιβάδια, με ενα νυφικό....και μια μπάντα να τραγουδάει σήμερα γάμος γίνεται???
Ο άντρας μου δεν είναι αθλητικός τύπος :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βαλτον σε πρόγραμμα.............εν δυο...εν δυο....΄τρεχουμε τωρα........
Βαλτον σε πρόγραμμα.............εν δυο...εν δυο....΄τρεχουμε τωρα........
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Τοτε καλύτερα να παντρευτεις το σκύλο Danny μου..που δεν μιλάει κιόλας...ασε που θέλει χαδακια, αγκαλίτσες φιλάκια συνέχεια..!! :shock:
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Και κάνει και γυμναστική!!!!!!!!!! :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Παιδάκια καλό απογευμα...!!!!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- galazia_sfaira