πριν κάποια χρόνια είχα πάει σε μία γιατρό που έδινε αγωγή για αποτοξίνωση μέσω φυτικών ουσιών...πχ. χυμός αγκινάρας κλπ.
Μου πήρε ιστορικό και στην ερώτηση για το αν καταναλώνω γαλακτοκομικά προϊόντα, με συντριβή (έτσι νόμιζα) της είπα ότι δεν τα ανέχεται ο οργανισμός μου...Αυτό που ακολούθησε ήταν η έκπληξη!
Ούτε που μπορείς να φανταστείς, μου είπε, πόσο τυχερή είσαι που ακούς τον οργανισμό σου...Τα γαλακτοκομικά είναι ωφέλιμα μέχρι την ηλικία των 2 ετών. Μετά δεν έχουν κανένα διατροφικό όφελος για το παιδί και για τον ενήλικα είναι καταστροφικά...Επεδή έχουν πείσει τον άνθρωπο ότι το γάλα είναι ωφέλιμο, οι περισσότεροι το καταναλώνουν χωρίς να παίρνουν είδηση τα συμπτώματα του, στον οργανισμό τους (όπως τόσα άλλα που καταναλώνουν οι άνθρωποι από συνήθεια...)
Βέβαια αυτό δεν δηλώνεται από επίσημους φορείς γιατί είναι στην μέση τα συμφέροντα των βιομηχανιών γαλακτοκομικών προϊόντων.
Γίνεται ότι γίνεται και στην αντιμετώπιση του καρκίνου, που μας έχουν πείσει ότι η μόνη θεραπεία είναι η χημειοθεραπεία και έτσι εξοντώνουν τον οργανισμό του ανθρώπου, όπου και να ζήσει μετά, δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκαταστήσει τις βλάβες της...
Δεν είναι περίεργο ότι το μόνο θηλαστικό του φυσικού κόσμου, το οποίο καταναλώνει γάλα, μετά τον απογαλακτισμό, είναι ο άνθρωπος? Κανένα από τα άλλα θηλαστικά δεν το κάνει...Και αν σκεφτούμε ότι το ζώο είναι συνδεδεμένο με τα Αρχέτυπά του, χωρίς καμία δυνατότητα να τα διακόψει, τότέ θα βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα, για το τι κάνει ο άνθρωπος όταν δεν έχει σύνδεση με το Αρχέτυπό του και το διαστρεβλώνει συνεχώς με την α-νοησία του...απλά γιατί είναι σκεπτόμενο ον, το ίδιο όπως είναι και συναισθηματικό ον! Ζει για να τρώει και δεν τρώει για να Ζει...
Βρήκα αρκετές πληροφορίες εδώ για τον μύθο του γάλακτος εδώ...
http://piperoriza.com/index.php/diaitot ... nt=1&page=" onclick="window.open(this.href);return false;