Δούλεψε με το Ρεικι, και μιά μέρα δεν θα θυμάσαι πως είναι να νιώθεις ματαιότητα...solyk έγραψε:μια μερα ειχα νοιωσει καπως ετσι,κατι ειναι και αυτο στην αρχη μου
Ερώτημα για ασθένειες
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Solyk μου αν και άργησα να απαντήσω στις ανησυχίες να σου πω απλά οτι όλοι οι άνθρωποι τρέχουν να προλάβουν ένα ανύπαρκτο τρένο.......μόλις όμως αφήσουν τη φαντασία τους να ηρεμήσει και καταφέρουν να δουν αυτό το τρένο, τότε η ζωή θα γεμίζει απο την κάθε μέρα....μοναδικά....!!!
Σε φιλώ γλυκά...
Σε φιλώ γλυκά...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
http://www.youtube.com/watch?v=Pf3jfow5 ... re=related
solyk
χαλαρα γλυκια μου μονο για σημερα
αφιερωμενο σε ολους μας :lol:
solyk

χαλαρα γλυκια μου μονο για σημερα
αφιερωμενο σε ολους μας :lol:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Πάντα υπάρχει ενα τραγούδι για κάθε συναίσθημα.....!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Χμμμ ... και βεβαια ξερουμε ... και δεν ειμαστε αμοιροι ευθηνων ...
εε ? Αμαλιτσα ;;;
Τι λες εσυ ;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Διαπιτωση η ασθενεια ποναει .. αλλα ζεις θαρρεις εξυπνα ...
Θεραπεια : Μια Ματσολα . Μπαμ μια στο κεφαλη και να ξεχασεις και το ονομα σου ............ χαχαχαχαχα
Ποναει επισεις ... αλλα δεν σκεφτεσαι πια , δεν ανυσηχεις .........
αχαχαχαχ Αννελα πλακα κανω .....
Πολυ πολυ ρεικι στο κεφαλη Αγγελα μου .... και μαλιστα στο πισω μερος του κεφαλιου .... Δευτερευοντως στη κοιλια ...
Αυτο ειναι το καλυτερο που ξερω να πω ...
ΝαμασΤΕ
εε ? Αμαλιτσα ;;;
Τι λες εσυ ;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Διαπιτωση η ασθενεια ποναει .. αλλα ζεις θαρρεις εξυπνα ...
Θεραπεια : Μια Ματσολα . Μπαμ μια στο κεφαλη και να ξεχασεις και το ονομα σου ............ χαχαχαχαχα
Ποναει επισεις ... αλλα δεν σκεφτεσαι πια , δεν ανυσηχεις .........
αχαχαχαχ Αννελα πλακα κανω .....
Πολυ πολυ ρεικι στο κεφαλη Αγγελα μου .... και μαλιστα στο πισω μερος του κεφαλιου .... Δευτερευοντως στη κοιλια ...
Αυτο ειναι το καλυτερο που ξερω να πω ...
ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Ισως και αυτό να βοηθήσει τον φίλο σου... είναι μια δίαιτα με το τι κάνει και τι δεν κάνει φτιαγμενη απο έναν γαστρεντερολόγο ειδικά για αυτό το πρόβλημα...
Δίαιτα Κολίτιδος
(Σύνδρομο Ευερέθιστου Παχέος Εντέρου)
Τι επιτρέπεται
Αφθονα υγρά σε μορφή ροφημάτων (χαμομήλι, χυμοί φρούτων χωρίς ίνες κ.λπ.).
Κρέας, ψάρι, πουλερικά όσο συχνά επιθυμείτε. Πλέον κατάλληλα είναι τα βραστά και τα ψητά σχάρας, που δεν περιέχουν καρυκεύματα και δεν έχουν τσιγαριστεί.
Ψωμί, κατά προτίμηση λευκό και φρυγανισμένο.
Αμυλώδη και καλά βρασμένες πατάτες.
Το γάλα, η φέτα, τα λευκά τυριά και τα γαλακτερά επιτρέπονται μόνο αν γίνονται ανεκτά. Για να το διαπιστώσετε αυτό, πιείτε μία κούπα κρύο γάλα. Αν σας προκαλέσει φούσκωμα, πόνο ή διάρροια, πρέπει να τα αποφεύγετε.
Οι βραστές σάλτσες σε μικρή ποσότητα.
Βραστά λαχανικά, μόνο αυτά που γίνονται ανεκτά.
Φρούτα, σε μέτρια ποσότητα, υπό μορφή κομπόστας ή και ωμά, εάν είναι μαλακά. Στα ωμά φρούτα πρέπει να αποφεύγεται η φλούδα.
Αφεψήματα. Η μέντα θα σας κάνει καλό.
Τι απαγορεύεται
Ξηροί καρποί και ξηραμένα φρούτα
Μαύρο ψωμί -καλαμπόκι
Δημητριακά με φλούδα (κολοκυθόσποροι, καλαμπόκι κ.λπ.)
Σκληρά λαχανικά, ρίζες (π.χ., λάχανο, αγγούρι, χόρτα, κοτσάνι κουνουπιδιού κ.λπ.)
Κρεμμύδι
Σκληρά φρούτα ή με σπόρους, όπως σταφύλια, σύκα, φράουλες και εσπεριδοειδή
Καφές, τσάι, αλκοόλ
Τα υποκατάστατα ζάχαρης (φρουκτόζη, μαλτόζη, Canderel)
Τα αναψυκτικά του εμπορίου
http://health.in.gr/diaita/Article.asp? ... C%F3%EF%F2
Δίαιτα Κολίτιδος
(Σύνδρομο Ευερέθιστου Παχέος Εντέρου)
Τι επιτρέπεται
Αφθονα υγρά σε μορφή ροφημάτων (χαμομήλι, χυμοί φρούτων χωρίς ίνες κ.λπ.).
Κρέας, ψάρι, πουλερικά όσο συχνά επιθυμείτε. Πλέον κατάλληλα είναι τα βραστά και τα ψητά σχάρας, που δεν περιέχουν καρυκεύματα και δεν έχουν τσιγαριστεί.
Ψωμί, κατά προτίμηση λευκό και φρυγανισμένο.
Αμυλώδη και καλά βρασμένες πατάτες.
Το γάλα, η φέτα, τα λευκά τυριά και τα γαλακτερά επιτρέπονται μόνο αν γίνονται ανεκτά. Για να το διαπιστώσετε αυτό, πιείτε μία κούπα κρύο γάλα. Αν σας προκαλέσει φούσκωμα, πόνο ή διάρροια, πρέπει να τα αποφεύγετε.
Οι βραστές σάλτσες σε μικρή ποσότητα.
Βραστά λαχανικά, μόνο αυτά που γίνονται ανεκτά.
Φρούτα, σε μέτρια ποσότητα, υπό μορφή κομπόστας ή και ωμά, εάν είναι μαλακά. Στα ωμά φρούτα πρέπει να αποφεύγεται η φλούδα.
Αφεψήματα. Η μέντα θα σας κάνει καλό.
Τι απαγορεύεται
Ξηροί καρποί και ξηραμένα φρούτα
Μαύρο ψωμί -καλαμπόκι
Δημητριακά με φλούδα (κολοκυθόσποροι, καλαμπόκι κ.λπ.)
Σκληρά λαχανικά, ρίζες (π.χ., λάχανο, αγγούρι, χόρτα, κοτσάνι κουνουπιδιού κ.λπ.)
Κρεμμύδι
Σκληρά φρούτα ή με σπόρους, όπως σταφύλια, σύκα, φράουλες και εσπεριδοειδή
Καφές, τσάι, αλκοόλ
Τα υποκατάστατα ζάχαρης (φρουκτόζη, μαλτόζη, Canderel)
Τα αναψυκτικά του εμπορίου
http://health.in.gr/diaita/Article.asp? ... C%F3%EF%F2
Ευχαριστώ Ηλία , θα του την εκτυπώσω τη δίαιτα.
Quisan μου δυστυχώς δεν μας βρίσκεται εύκαιρος κανένας να του κάνει ρέικι στη "μικρή μας πόλη". Και να υπήρχε κάποιος είναι κάπως πολύπλοκη η κατάσταση της υγείας του, από πού να τον πρωτοπιάσει... Έχει μαστοκύττωση, μια εξαιρετικά σπάνια αρρώστεια (παγκοσμίως είναι ελάχιστες οι αναφορές) που μέσα στις πολλές αλλοιώσεις που φέρνει στο σώμα (οστεοπόρωση κλπ) έφερε φέτος και την κολίτιδα να τον βασανίζει κι άλλο.
Quisan μου δυστυχώς δεν μας βρίσκεται εύκαιρος κανένας να του κάνει ρέικι στη "μικρή μας πόλη". Και να υπήρχε κάποιος είναι κάπως πολύπλοκη η κατάσταση της υγείας του, από πού να τον πρωτοπιάσει... Έχει μαστοκύττωση, μια εξαιρετικά σπάνια αρρώστεια (παγκοσμίως είναι ελάχιστες οι αναφορές) που μέσα στις πολλές αλλοιώσεις που φέρνει στο σώμα (οστεοπόρωση κλπ) έφερε φέτος και την κολίτιδα να τον βασανίζει κι άλλο.
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
Mόνός του άραγε θα μπορούσε, Αγγέλα μου, να "πιάσει" τον εαυτό του?είναι κάπως πολύπλοκη η κατάσταση της υγείας του, από πού να τον πρωτοπιάσει
Ξέρεις, σε κάποιο άλλο φόρουμ έγραψαν το εξής τραγικό για το ρέικι και την "θεραπεία" που επιφέρει...
"αν το ρέικι θεραπεύσει έχει καλώς, αν δεν θεραπεύσει τότε φταίει ο θεραπευόμενος που δεν θέλει τελικά να θεραπευτεί..."
Εχει μπόλικη δόση ειρωνίας αυτή η φράση...
Και ίσως ο άνθρωπος που το έγραψε να μην είχε άδικο...Δεν γίνεται πιστευτό! Τι θα πει "αν"????
Ο άλλος πονάει, υποφέρει, πεθαίνει...και εσύ του μιλάς για την ψυχή του, για τα συναισθήματα, για τις σκέψεις...για την ζωή του που την πήρε "ανάποδα", για την απογοήτευση, για να καταλήξεις στην πνευματική του φύση...
Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι! Αυτή είναι η αλήθεια και πως να την κρύψεις? Από την άλλη, πως να την φωνάξεις? Σε ποιόν κόσμο?
Τον κόσμο του ανταγωνισμού, της μοναξιάς, της κατάθλιψης, του μίσους, του πόνου....Σε ποιόν κόσμο άραγε?
Δεν την γνωρίζω την ασθένεια του φίλου σου...Είμαι τόσο σίγουρη όμως, πως υπάρχει η αιτία της...Και να είσαι σίγουρη κι εσύ, ότι δεν οφείλεται σε βλάβη του οργανισμού...Αυτός είναι η κατάληξη...
Γιατι το σώμα μας, ο οργανισμός μας, δεν κατανοεί παρά μόνο τις εντολές των σκέψεων και των συναισθημάτων...Και που αυτές θα εκδηλωθούν, το βλέπουμε μέσα από τις ασθένειες καθημερινά!!!
΄Οσο πάνε, οι ασθένειες γίνονται ολοένα και πιο "ανίατες"...
ολοένα και πιο πολύπλοκες, ολοένα και πιο οδυνηρές...Ακριβώς όπως η ζωή χωρίς νόήμα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Βασω εσυ εχεις περασει παρομοια κατι στο παρελθον?
Ειναι καθαρισμος?
Γιατι αυτο και η κολιτιδα σε λιγο πεφτω κατω...
ευχαριστω που με υπομενεται .....
Σημερα δε αφου μηλισα με γιατρο τωρα το βραδυ πηρα χαπια για να περιοριστουν οι συσπασεις της μητρας και η αιμοραγια...
Βασω εσυ εχεις περασει παρομοια κατι στο παρελθον?
Ειναι καθαρισμος?
Γιατι αυτο και η κολιτιδα σε λιγο πεφτω κατω...
ευχαριστω που με υπομενεται .....
Α, Αμαλία μου...άσε με εμένα! ΄Ηταν όλη μου η προηγούμενη ζωή έτσι!!! ΄Ομως ναι ήταν "καθαρισμός" ενός βίαιου παρελθόντος που δεν ήθελα να δω... Συναισθηματικά "ακρωτηριασμένη" ήμουν, αλλά δεν το γνώριζα!!!!
Και τον φυσικό "ακρωτηριασμό" τον γλύτωσα, χάρη στην επιμονή μου να τον βιώσω συναισθηματικά!!!
΄Ομως...
Η αιμορραγία προκύπτει όταν υπάρχει θυμός, όταν η χαρά χάνεται, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε την βαθύτερη ανταπόκριση... Το "υγρό" της ζωής "σπαταλιέται" σε ασυνείδητες συναισθηματικές εμμονές!
Σου λέει κάτι? :roll:
Και τον φυσικό "ακρωτηριασμό" τον γλύτωσα, χάρη στην επιμονή μου να τον βιώσω συναισθηματικά!!!
΄Ομως...
Η αιμορραγία προκύπτει όταν υπάρχει θυμός, όταν η χαρά χάνεται, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε την βαθύτερη ανταπόκριση... Το "υγρό" της ζωής "σπαταλιέται" σε ασυνείδητες συναισθηματικές εμμονές!
Σου λέει κάτι? :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Θα το δουλλεψω...ισως μαλιστα τωρα που σου γραφω μου ερχεται κατι ...πριν λιγο καιρο ειχα μια πολυ βαθεια συζητηση με τον Γιωργο και κατι σαν απολογισμο της σχεσης...
Και ναι μου βγηκε και θυμος...παρολου που τωρα πια ειναι αλλα τα θελω μου...αλλα ο θυμος για αυτα που εχασα οταν τα ηθελα να χρειαζεται δουλλεια...ισως ειναι και αλλα..
Παντως μου εδωσες την απαντηση για να ξεκινησω να το βρω....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΑΣ....
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ....
Θυμος ε? Και η χαρα που χανεται?
Θα το δουλλεψω...ισως μαλιστα τωρα που σου γραφω μου ερχεται κατι ...πριν λιγο καιρο ειχα μια πολυ βαθεια συζητηση με τον Γιωργο και κατι σαν απολογισμο της σχεσης...
Και ναι μου βγηκε και θυμος...παρολου που τωρα πια ειναι αλλα τα θελω μου...αλλα ο θυμος για αυτα που εχασα οταν τα ηθελα να χρειαζεται δουλλεια...ισως ειναι και αλλα..
Παντως μου εδωσες την απαντηση για να ξεκινησω να το βρω....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΑΣ....
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ....