ΕΚΛΟΓΕΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012

Αλέξανδρος

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

543619_302420839838279_240357589377938_704771_1418114196_n.jpg
543619_302420839838279_240357589377938_704771_1418114196_n.jpg (42.29 KiB) Προβλήθηκε 2191 φορές
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Λαέ των Αθηνών σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση!!"

ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: "الباسوك هنا، الولايات المتحدة ممكن
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αλεξανδρε! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

το 1ο βημα εγινε..οι 2 πρωην μεγαλοι πηρανε το μακρυτερο....στις επομενες εκλογες (οπως φαινεται 10 ή 17 Ιουνιου)..θα εξαφανιστουν....

και ετσι αυτοι που ψηφισαν με οποιο φοβο με παλαιοκομματικη νοοτροπια, τωρα θα παρουν δυναμη και μαζι μ εμας να κανουμε ενα νεο ξεκινημα για την κοινωνια

..(γιατι εμεις 'μεσα' μας το εχουμε ηδη κανει, περα παο καθε κοινωνια σ αυτο τον υπεροχο χωρο :x )
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Αν ξαναγινουν εκλογες θα εξαφανιστουν ποιο πολυ,ειμαι σιγουρος... :cheers:
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Θα τους λιώσουμε κάτω από τα παπούτσια μας... Εκεί που ανήκουν.. :D

Οργή λαού, φωνή Θεού.. λέει ο λαός!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

αυτό που μου άρεσε πιο πολύ και δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν οτι τα μεγαλύτερα ποσοστά των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν σε ηλικίες άνω των 50! οι κάτω των 50 έδωσαν το μεγαλύτερο ποσοστό σε Σύριζα και άλλα μικρότερα αριστερά κόμματα!! από εδώ φαίνεται η αλλαγή!! επιτέλους!!!

:bounce: :bounce: :bounce: :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Elena *

Δημοσίευση από Elena * »

Επιτελους να ανθισει η χωρα μας @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

:banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope:

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

προσοχή φιλαράκια, μήπως από τον φόβο του μέλλοντος, μας κατσικωθεί άγρια το παρελθόν...

ιδου ο ανθρωπάκος...η ελπίδα που αφήσαμε όρθια στους νέους μας! :pale:

=((

Αποκαλύφθηκε το όνομα της δημιογράφου που αρνήθηκε να σηκωθεί όρθια στην είσοδο του Προέδρου της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα και τελικά αποχώρησε!

Η Νάντια Αλεξίου είναι η δημοσιογράφος του Real Fm που αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν από όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Το γεγονός ήταν πρωτοφανές και όπως ήταν αναμενόμενο απασχολεί από χθες όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο.

Η Nάντια Αλεξίου του Real έγραψε στο Facebook:

Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας... Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ -που κλήθηκα να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου με "κόκκινες γραμμές"- με όρους!! Τα μικρόφωνα είχαν τοποθετηθεί από τους συναδέλφους τεχνικούς, πριν την άφιξη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής στο τραπέζι. Η εντολή να σηκωθούμε όρθιοι ΟΛΟΙ, σε σεβασμό στο πρόσωπο του ΓΓ της ΧΑ, προκάλεσε τη δυσφορία όλων όσων ήταν στην αίθουσα. Απευθύνθηκα στον νεαρό που έδωσε την εντολή, γιατί με προσέβαλε ως άνθρωπο και επαγγελματία. Ήμασταν εκεί, για να μεταδώσουμε τη συνέντευξη τύπου και ΜΟΝΟ(!)... Όλοι οι συνάδελφοι Έλληνες δημοσιογράφοι, που ήμασταν εκεί, αντιδράσαμε. Στην επιλογή κάποιων συναδέλφων να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο νεαρός που είχε το γενικό πρόσταγμα, άρχισε να τους τραβάει "σηκωτούς" για να σηκωθούν όρθιοι. Η διαδικασία -εμένα προσωπικά και από ότι στη συνέχεια συζητήσαμε με τους συναδέλφους στη συνέχεια, μας προσέβαλε. Εγώ αποχώρησα, κάτι που έκαναν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Όταν ερωτήθηκα τι συνέβη, απάντησα ότι η "εντολή σεβασμού" με προσβάλλει και αποχωρώ. Κάτι που όπως τονίζω έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, για να λάβουμε την απάντηση που ακούγεται. Δείχνοντάς μας την έξοδο... Έχω μάθει ότι ο σεβασμός εμπνέεται. Δεν επιβάλλεται. Τα συμπεράσματα είναι προσωπικά. Εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Αυτοι πηραν ψηφο θυμου νομιζω και οχι σαν ιδεολογια,αλλα γιατι στεκομαστε τοσο σε τοσο μικρο κομμα αντι οτι βγηκε παλι η ΝΔ? :eusa-think:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

συμφωνώ Βασούλα και εγώ εχθές που το έβλεπα μια έκλπηξη την ένιωσα
είναι απίστευτα ακραίες οι ιδεολογίες τους :?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε ρε Τασούλη, ποιός μιλάει για ιδεολογίες?

μιλάω για μια υποτυπώδη συμπεριφορά σεβασμού...

δεν νομίζω να το έκανε τόσο ακραία έστω και ένας βουλευτής της ΝΔ...

αλλά ξέρουμε από που τους μάζεψε ο Μιχαλολιάκος όλους αυτούς τους αποτυχημένους μπόντυγκαρντς!

"δώσε αξία στο γουρούνι, για να γίνει ελέφαντας..."
ο ελέφαντας δεν ξεχωρίζει ποιόν πατάει όμως...

αν έμεινε έστω και ένας δημοσιογράφος στην αίθουσα...

:?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Μονο μια εφυγε απο οσο εχω διαβασει στο ιντερνετ.. :-b
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Βασσούλα δες και αυτό :-o

Δίστομο και Καλάβρυτα έδωσαν ψήφο στη Χρυσή Αυγή!
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/bl ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Σηκωθείτε όρθιοι σαν ένδειξη σεβασμού???? :-% :-% :-% :-%
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”