Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
-Γιατί είναι δύσκολο μια γυναίκα να βρει έναν άντρα ευαίσθητο να ενδιαφέρεται και να είναι ευαίσθητος?
--Γιατί όλοι αυτοι οι άντρες εχουν ήδη γκόμενο!
-Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης στα 50?
--Ο γυμνισμος!
-Ποια είναι η διαφορά μεταξύ συζύγου & ερωμένης?
--45 κιλά.
-Ποια είναι η διαφορά μεταξύ συζυγου & εραστή?
--45 λεπτά.
-Ποιος είναι ο πιο συντομος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα?
--Με μαχαίρι στο στήθος του.
-Τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να κυνηγούν γυναίκες που δεν έχουν πρόθεση να παντρευτουν?
--Το ίδιο που κάνει τα σκυλιά να κυνηγάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν καμία πρόθεση να οδηγησουν.
-Πώς ξέρεις οτι η ζωή σου είναι χαλια?
--Οταν μια νυμφομανης σου λέει "καλύτερα να μείνουμε φίλοι"
-Γιατι ο Θεος δημιούργησε το αλκοολ?
-- Για να κανουν σεξ και οι άσχημοι!
:lol: :lol: ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale