ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:μέσα στην σιωπή, σε ακούω...και με ακούς!!!!!!
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
Είχα την ανάγκη να το φωνάξω αυτή τη φορά!
Να πετάξω από πάνω μου, το φόβο τι θα σκεφτεί ο καθένας....
Το άκουγα τόσο δυνατά μέσα μου και στα αυτιά μου!!!!
Ξέρω ότι το άκουσες σαν να είσουνα μπροστά μου!!! :lol: :lol:
Να πετάξω από πάνω μου, το φόβο τι θα σκεφτεί ο καθένας....
Το άκουγα τόσο δυνατά μέσα μου και στα αυτιά μου!!!!
Ξέρω ότι το άκουσες σαν να είσουνα μπροστά μου!!! :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
- galazia_sfaira
:lol: :lol: :lol:galazia_sfaira έγραψε:Ντάνυ......όμορφη αίσθηση απελευθέρωσης ναι;
Πολύ !!!! Σκέφτωμαι να την ....υιοθετήσω
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
- galazia_sfaira
Εκεί που έχει μάθει ο γαίδαρος να πηγαίνει και ναρχεται-να πηγαίνει και νάρχεται-- κάθε μέρα με το ίδιο φορτίο για 35 χρόνια, να βαραίνει κι αλλο μέχρι να κλατάρει.... γιατί δεν ξέρει τι άλλο υπάρχει εκτός από το φορτίο και το ίδιο δρομάκι, :shock: πετάει το φορτίο βάζει φτερά στα πόδια και ανακαλύπτει τόσα δρομάκια και επιλογές.....galazia_sfaira έγραψε:Κάντο κάντο,μήν το σκέφτεσαι,εχει μαγεία !!!!!!!!
Αυτό είναι η απελευθέρωση... της γαιδούρας...
- galazia_sfaira

Αυτό είναι η απελευθέρωση... της γαιδούρας...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ευχαριστω :roll:Danny έγραψε:Οταν αποφάσισα να πάρω τον 3Α βαθμό είχα τα εξής συμπτώματα απ΄το προηγούμενο βράδυ...
Πονούσε η μέση μου..και είχα στραβώσει....... 1ο + 4ο κέντρο
είχα διαρροια όλη νύχτα ............................. 2ο κέντρο
εμετούς όλη νύχτα ..................................... ηλιακό
πόνος διαπεραστικός στην καρδια σαν έμφραγμα........................ 4ο κέντρο
Οταν υποχώρησαν αυτά ξεκίνησε η καταρροή!!.............6ο κέντρο
Το δε 5ο του λαιμού δεν λειτουργούσε καθόλου, είχα μπλοκάρει τόσο που δεν μπορούσα να περιγράψω τι έφαγα το μεσημέρι.
Μου έλεγε ο Αν.Εαυτός μου!! ""Η ένωση μας σου έλειπε τρομάρα σου :roll: '' και η αλήθεια είναι ότι δεν του είχα κάνει χώρο... ουσιαστικά!!! Μες την ανασφάλεια, τα νεύρα, την έλλειψη εμπιστοσύνης. Μες τη χαμηλή δόνηση!!!

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- Madraoulas
Λοιπον εχουμε και λεμε γι αρχη.....
Διαλογισμος μονο σε καναπε καθιστος γιατι αλλιως με παιρνει ο υπνος :lol:
Μετα τον α βαθμο(1-2 Μαρτιου) εχω κανει 2 φορες (απο 30-40 λεπτα)
Τη 1η δεν καταλαβα και πολλα
Την 2η φορα αισθανθηκα ενα εντονο φως (σαν προβολεας) απο δεξια του κεφαλιου και πανω(ακριβως το ιδιο φως που αισθανθηκα κατα τη διαρκεια μιας μυησεως στον α βαθμο αλλα ακομα πιο εντονα) να εμφανιζεται 3 φορες κατα τη διαρκεια του διαλογισμου.
Την 1η φορα αισθανθηκα το φως να περιλουζει ολο μου το σωμα και καπως σαν να το απορροφησα(ενω συνεχισε να φωτιζει) κι εκεινη τη στιγμη ανατριχιασα ολοκληρος.Την 2η φορα το φως σαν να εκανε ενα περασμα απο δεξια προς αριστερα και την 3η φορα (την ωρα ακριβως μετα που σκεφθηκα οτι θα τελειωσει ο διαλογισμος σε λιγο) το 'ΦΩΣ' σαν να μου ειπε..." ηρθα να σε αποχαιρετησω και οτι πλεον ειμαι εδω για σενα"!!....
Καθε φορα η εμφανιση του φωτος διηρκεσε 1-2 λεπτα.
Επισης να πω οτι ενω καθομουν στον καναπε αισθανηθκα σαν να μην καθομαι πουθενα..μια μοναδικη αισθηση ελαφροτητας του σωματος(και βεβαια δεν κοιμομουν :lol: ).
Αυτα βασικα αισθανθηκα στη διαρκεια των 30-40 λεπτων και σαν να ειχαε σταματησει ο χρονος.
Μετα το διαλογισμο αισθανομουν αναλαφρος, χαρουμενος, ειχα ευεξια και γεματος ενεργεια
Υ.Γ....Θελω σχολια σας για να καταλαβω καλυτερα τα τεκτενομενα αφου ειμαι πολυυυυ αρχαριος σε ολη τη διαδικασια
Επισης ακομα δεν εχω καταλαβει καποιον καθαρισμο μετα τον Α βαθμο
Διαλογισμος μονο σε καναπε καθιστος γιατι αλλιως με παιρνει ο υπνος :lol:
Μετα τον α βαθμο(1-2 Μαρτιου) εχω κανει 2 φορες (απο 30-40 λεπτα)
Τη 1η δεν καταλαβα και πολλα
Την 2η φορα αισθανθηκα ενα εντονο φως (σαν προβολεας) απο δεξια του κεφαλιου και πανω(ακριβως το ιδιο φως που αισθανθηκα κατα τη διαρκεια μιας μυησεως στον α βαθμο αλλα ακομα πιο εντονα) να εμφανιζεται 3 φορες κατα τη διαρκεια του διαλογισμου.
Την 1η φορα αισθανθηκα το φως να περιλουζει ολο μου το σωμα και καπως σαν να το απορροφησα(ενω συνεχισε να φωτιζει) κι εκεινη τη στιγμη ανατριχιασα ολοκληρος.Την 2η φορα το φως σαν να εκανε ενα περασμα απο δεξια προς αριστερα και την 3η φορα (την ωρα ακριβως μετα που σκεφθηκα οτι θα τελειωσει ο διαλογισμος σε λιγο) το 'ΦΩΣ' σαν να μου ειπε..." ηρθα να σε αποχαιρετησω και οτι πλεον ειμαι εδω για σενα"!!....
Καθε φορα η εμφανιση του φωτος διηρκεσε 1-2 λεπτα.
Επισης να πω οτι ενω καθομουν στον καναπε αισθανηθκα σαν να μην καθομαι πουθενα..μια μοναδικη αισθηση ελαφροτητας του σωματος(και βεβαια δεν κοιμομουν :lol: ).
Αυτα βασικα αισθανθηκα στη διαρκεια των 30-40 λεπτων και σαν να ειχαε σταματησει ο χρονος.
Μετα το διαλογισμο αισθανομουν αναλαφρος, χαρουμενος, ειχα ευεξια και γεματος ενεργεια
Υ.Γ....Θελω σχολια σας για να καταλαβω καλυτερα τα τεκτενομενα αφου ειμαι πολυυυυ αρχαριος σε ολη τη διαδικασια
Επισης ακομα δεν εχω καταλαβει καποιον καθαρισμο μετα τον Α βαθμο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
μας δουλεύεις όλους ε Madraoulas? Καλά δεν ντρέπεσαι?
Αρχάριος, αρχάριος, αλλά συνειδητοποίησες το "φως"...
Συνέχισε έτσι...θα σου δώσω κι άλλες ασκήσεις!!!
Μάλλον θέλεις κατευθείαν δύσκολα...
Θα σου δώσω το "ξεβουλωτικό" που έδωσα στην Αμαλία...Να δούμε αν θα περάσεις καθαρισμούς τότε...
ααα...δεν είναι για τον καθένα ε? Θα το τσεκάρω πριν...Μην σουρθει απότομα...χαχαχαχα!!!!!
Αρχάριος, αρχάριος, αλλά συνειδητοποίησες το "φως"...
Συνέχισε έτσι...θα σου δώσω κι άλλες ασκήσεις!!!
Μάλλον θέλεις κατευθείαν δύσκολα...
Θα σου δώσω το "ξεβουλωτικό" που έδωσα στην Αμαλία...Να δούμε αν θα περάσεις καθαρισμούς τότε...
ααα...δεν είναι για τον καθένα ε? Θα το τσεκάρω πριν...Μην σουρθει απότομα...χαχαχαχα!!!!!

:lol: :lol: :lol:
Δώσε του δουλειά για το σπίτι!!!!!
Απ΄το στόμα μου το πήρες!!! Μας κάνει τον αρχάριο με 30-40 λεπτά , το Φως το είδε, τον καλοσώρισε κι όλας!!!
:lol: :lol: :lol:
Δώσε του δουλειά για το σπίτι!!!!!
Ντάννυ μου...αγνότητα!!! Σου λέει κάτι?