Συντονιστής: Vasoula
Δεν είναι ηλίθιο!!! Το έχω συναντήσει κι εγώ αυτό.. κι ακόμη δηλαδή το δουλεύω..Και φοβάμαι ότι άμα συνεχίσω θα αρχίσω να τα αναλύω και να τα δουλεύω και στο τέλος δεν θα τα θέλω πια... Αχ, αυτό πρέπει να ακούγεται πολύ ηλίθιο που το λέω τώρα..
ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ μέσα μου αυτή η φράση!!! Είναι τόσο μα τόσο μα τόσο συγχρονικό!Και με μια μαμά και έναν μπαμπά, αποκλείεται να ωριμάσει έστω και ένας άνθρωπος...
Εμένα να δεις... Είμαι ακριβώς σε αυτήν την φάση στην ζωή μου, την φάση που προσπαθώ να σταματήσω να έχω "μαμά και μπαμπά". Άσε, άσε...ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ μέσα μου αυτή η φράση!!! Είναι τόσο μα τόσο μα τόσο συγχρονικό!
Περπατάμε παράλληλα.. που λέει και το τραγούδι!!!Είμαι ακριβώς σε αυτήν την φάση στην ζωή μου, την φάση που προσπαθώ να σταματήσω να έχω "μαμά και μπαμπά". Άσε, άσε...
Περπατάμε παράλληλα.. που λέει και το τραγούδι!!!
Νομίζεις, Ιωαννάκι μου, ότι έχεις έναν!δεν ξέρω ρε παιδιά πώς τα βγάζεται πέρα με δύο γονιούς ,εγώ με έναν γονιό και δεν βγάζω άκρη
ναι δίκιο έχεις άσχετα αν δεν είναι στην ζωή μου με το φυσικό του σωμάVaso έγραψε:Νομίζεις, Ιωαννάκι μου, ότι έχεις έναν!δεν ξέρω ρε παιδιά πώς τα βγάζεται πέρα με δύο γονιούς ,εγώ με έναν γονιό και δεν βγάζω άκρη
και ο άλλος μέσα σου είναι!
![]()
![]()