Όλα συντελούνται εδώ και τώρα...

Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Vaso έγραψε:
Εσυ σε ποιον απευθυνεσαι γραφοντας στο κειμενο σου "αγαπημενη" ;
ξεκάθαρα σε μένα...Νόμιζα ότι το είχες καταλάβει...
Εχω γράψει ότι αυτά τα αποσπάσματα αφορούν στο βιβλίο που γράφω...Ο Ηλίας, σεναριακά, δεν παίζει εκεί...ή τουλάχιστον δεν τον έχω "εντοπίσει" ακόμα! :wink:

Ζητώ συγνώμη, αν δεν στο έδωσα με σαφήνεια να το κατανοήσεις

και μπορείς να κάνεις όσες παρεμβάσεις θέλεις...
Η ελευθερία του λόγου είναι για μένα ζήτημα ζωής!!!

΄Ομως να ξεκαθαρίζεις που απευθύνεσαι...

για να εκλείψει και το θέμα δικαιοσύνης που εγείρεις!!!!!!
"Νομιζεις" οτι αναφερεσαι σε σενα...

Και δεν αναρωτιεσαι σε καμια στιγμη το πως το εισπραττει ο "αλλος"...

Οταν μελεταγες τις εικονες στο σεμιναριο, δεν αφηνες κανενα να σου πει τι ειχε δημιουργησει...

Μιλαγες εκθετοντας την αποψη σου για την πορεια ή την κατασταση που αναγνωριζες μεσα απο αυτες...

Τωρα μπορει να λες οτι γραφεις για σενα, αλλά δεν μπορεις να επιβαλλεις την αποψη σου, για το πως θα ελθει και θα "καθισει" μεσα μας το "δρωμενο"...

Βασω ειναι δικο σου το καθε τι μεχρι να το κοινοποιησεις...
Αλλα απο κει και περα μπορει να ακολουθησει τη δικη του πορεια μεσα στον κοσμο, σαν να εισαι εσυ την εποχη που καταγραφεις που αποφασιζεις να ακολουθησεις και μια διαφορετικη γραμμη απο οτι εχεις κανει πραγματικα, αυτη τη φορα ομως μεσα στις καρδιες και στις ζωες των ανθρωπων που σε διαβαζουν...

Και αυτη η διαφορετικη πορεια, σε ενωνει πραγματικα με αυτους που αποφασιζουν να ισομορφισουν τα βηματα σου στη ζωη τους !
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Σκαπανέα δεν θα απαντήσω στα προηγουμενα.. γιατι απλά τις απαντησεις όλων των ερωτημάτων που έθεσες τις ξέρεις ..τις έχουμε ξαναπει και σε άλλα τοπικ...

Ξερεις και για την ερωτηση σου για την δικαιοσύνη και και για το αν αμφιβάλει η Βασω στην συγκεκριμένη περίπτωση για τα λεγομενα της..

ΕΓΩ απλά θα σου πω ότι η λέξη Αξιος/άξια έχει βγει απο το λεξιλόγιο μου... απο όποιον και αν προέρχεται..και ανεξαρτητα σε ποιον απευθύνεται...

Πρωτα βυθίζεσαι στο σκοταδι σκαπανεα και βιώνεις και μετα έρχεται κάθε άλλο...
"Νομιζεις" οτι αναφερεσαι σε σενα...

Και δεν αναρωτιεσαι σε καμια στιγμη το πως το εισπραττει ο "αλλος"...

Οταν μελεταγες τις εικονες στο σεμιναριο, δεν αφηνες κανενα να σου πει τι ειχε δημιουργησει...

Μιλαγες εκθετοντας την αποψη σου για την πορεια ή την κατασταση που αναγνωριζες μεσα απο αυτες...

Τωρα μπορει να λες οτι γραφεις για σενα, αλλά δεν μπορεις να επιβαλλεις την αποψη σου, για το πως θα ελθει και θα "καθισει" μεσα μας το "δρωμενο"...

Αλλα απο κει και περα μπορει να ακολουθησει τη δικη του πορεια μεσα στον κοσμο, σαν να εισαι εσυ την εποχη που καταγραφεις που αποφασιζεις να ακολουθησεις και μια διαφορετικη γραμμη απο οτι εχεις κανει πραγματικα, αυτη τη φορα ομως μεσα στις καρδιες και στις ζωες των ανθρωπων που σε διαβαζουν...
Αυτό που βλέπω να διαδραματιζεται σε αυτό το τοπικ είναι απλά μια αντιδραση Σκαπανέα απο εσενα προς κάτι... αυτό μονο..
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Σημασία εχει το "αγαπημενη" ο καθενας με τι θελει να το ενσωματωσει και να το ταυτισει.
Γιατι θα πρεπει σε ενα θεμα που ο καθένας ,ο όποιος ,έχει το δικο του,μα το κατάδικό του όραμα ,να θέλω κι εκει επεξήγηση;
Αν η ψυχή νοιώθει δεν "εμμένει "στο αγαπημένη δεν "εμμένει" στον Μεγάλο Ιερέα γιατί διαφορετικά θα ρωτήσει κανείς και ποιά ειναι η "πατρίδα......και ποιος είναι ο ύφαλος,και που βουλιαξες...........και .........

Αν η ψυχή νοιώθει μετουσιώνει με το δικο της τρόπο ,τους υφάλους,το αγαπημενη, το μάτσο με τα κλειδιά και τις χίλιες πόρτες,εσω-στρεφόμενη.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Rainmaker

Δεν αναγνωρίζεις ότι τα γραφομενα της Βασως είναι μηνυματα που απευθυνονται σε εκεινη ?

και τα κοινοποιεί για να τα διαβάσουμε.... δεν αναφερεται σε κανένα..

όσο για τις ζωγραφιές σκαπανέα στο βαθμό... η λογική μας λέει ότι ζωγραφίσαμε μια σκηνη ... ή κάτι το οποίο έχει ένα νοημα για μας...

Το υποσυνηδειτο μέσα απο τη ζωγραφική εκφραζεται όμως.. για αυτό και δεν χρειάζεται να εξηγησεις το τι ζωγραφησες..
Απο εκεί και πέρα τα όσα άκουσες για την ζωγραφια.. δικαίωμα σου αν θα τα αξιοποιήσεις ή όχι.. ή αν θα τα πιστεψεις έστω..
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Αλλα απο κει και περα μπορει να ακολουθησει τη δικη του πορεια μεσα στον κοσμο,
Το κάθε τι της Βάσως κάθε Βάσως παραμένει απόλυτα δικο της.Η πορεία δεν διαγράφεται απο το κάθε τι αλλά απο τον κάθε όποιον και την συνειδητότητά του

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μην το αμφισβητείς λοιπόν ότι είναι δικό μου...

αν θέλεις να το κάνεις και δικό σου είσαι ελεύθερος να το πράξεις στο μέγεθος που σου επιτρέπει η δική σου δυναμική...

Δεν με νοιάζει αν το κάνεις, δεν με νοιάζει και αν δεν το κάνεις...
Σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν, σαν να προσπαθώ να επιβάλλω...και δεν υπάρχει ούτε η πρόθεση, ούτε η διάθεση για κάτι τέτοιο...

Με ρώτησες ποιός είναι ο Μεγάλος Ιερέας... Δεν θα σου πω...
Εσύ ήδη τον κατέγραψες σαν τον Κύριο...
Είναι λάθος, αλλά για μένα! Εγώ μίλησα μαζί του. Εσύ απλά ταυτίστηκες...Δεν μίλησες μαζί του, μίλησες με τον Κύριο!!!

Μένω με πολύ σεβασμό σ' αυτό που λέει η Καλλιόπη...
και ποιά είναι η πατρίδα?
Μπορείς εσύ να απαντήσεις για μένα?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Ομως όλο αυτό μου δίνει ένα καλό λόγο να τελειώσω γρηγορότερα το βιβλίο μου, για να μην "αναγκάζω" κανέναν να διαβάζει την "εμπειρία" μου, αλλά να το επιλέξει να το κάνει...

Εικόνα

ΚΙ εγώ που επιλέγω κάθε πρωί να μπαίνω σε αυτο το θέμα για να φωτίζεται η ψυχή μου,εσύ γιατι επιλεγεις να μου το στερήσεις με λες;
Επιλεγεις να μου στερήσεις το Φως ;
Για μενα είναι Φως !

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ΚΙ εγώ που επιλέγω κάθε πρωί να μπαίνω σε αυτο το θέμα για να φωτίζεται η ψυχή μου,εσύ γιατι επιλεγεις να μου το στερήσεις με λες;
:D :D :D :D θα στα στέλνω με e-mail. Μην ανησυχείς!

Εικόνα

Μου φαίνεται ότι θα κάνεις mailing list...!!!!!!

βεβαια.... το βιβλίο δεν το χάνω ... μόλις βγει.. ξέρεις.... ένα απο αυτά έχει το όνομα μου...χαχαχα

Αλλα τα μηνυματα.. τα θέλω κι εγω.. :wink: :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

οκ. Ηλία μου! :D

Εικόνα

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: θύμωσα!!!!!!
Και μάλιστα πολύ και θέλω να το εκφράσω!
Μια και το καθε τι μόλις κοινοποιείται παυει να ειναι και δικό μου το στέλνω σε οποιον θελει να το προσλαβει αν αντεχει κι έχει κουραγιο.

Γιατι μερικες φορες το όραμα γίνεται απόλυτα γήινο και παυει να λεγεται όραμα αλλά δεν εχω βρει τι λεγεται...........μπορω όμως να το χρωματίσω >>>>>>>>>>>>>ΜΑΥΡΟ

"Αφίεσθε Ημών"
Rainmaker

Καλλιοπίτσα σε αγαπάμε και θυμωμένη!! :D :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θύμωσα!!!!!!
όχι μωρέ...
Εικόνα