Όλα συντελούνται εδώ και τώρα...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ζητώ το φως και έρχεται σε μένα.
Ζητώ την σύνδεση και πραγματοποιείται.
Έρχεται η ενόραση και φαίνεται αληθινή.
Δεν αισθάνομαι την ζωή σαν ένα ψέμα.
εγώ πάλι το έχω βιώσει διαφορετικά ΄Ελλη μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι είναι και σωστό!

Το φως δεν έρχεται μόνο, χωρίς το σκοτάδι!
Η σύνδεση πραγματοποιείται μόνο όταν πάνω και κάτω έχουν ενσωματωθεί, σαν ολότητα, χωρίς διαχωρισμό!
Αν έχεις επίγνωση της ζωής σου σαν αλήθεια, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ και το πόσο ουσιαστικά ζεις.

Αυτό που περιγράφω εγώ είναι βιωματικές καταστάσεις του δικού μου λαβύρινθου, όπως τον βίωνα, μέχρι να ανακαλύψω τι σημαίνει...
Οι επιγνώσεις μου δεν χρειάζεται να γίνουν δικές σου...
Η διαδρομή μας περιέχει βιώματα, εμπειρίες από όλη την ζωή και όχι από την μοναδική μας σημερινή...
Αν έχεις αποκωδικοποιήσει μέσα σου το "αιώνιο", τότε ναι η ζωή σου είναι αλήθεια!!!

Εγώ μέχρι να συνθέσω το παζλ του "αιώνιου", έβρισκα την ζωή μου ανούσια και δύσκολη!!! Ψέμμα φυσικά! Γιατί η αλήθεια είναι η ύπαρξη!!!!

Αυτό μόνο...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Η σύνδεση πραγματοποιείται μόνο όταν πάνω και κάτω έχουν ενσωματωθεί, σαν ολότητα, χωρίς διαχωρισμό!
Αν έχεις επίγνωση της ζωής σου σαν αλήθεια, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ και το πόσο ουσιαστικά ζεις.
Τα δικά σου βιώματα θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην δική μου αναζήτηση. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ να νοιώσω την ουσία της διαδρομής σου. Επίσης τα λόγια σου όχι μόνο με βοηθούν στο ψάξιμο αλλά μου δίνουν και δύναμη να μοιραστώ και να συνεχίσω. Εαν λοιπόν ζητώ περισσότερες εξηγήσεις είναι γιατί προσπαθώ να συνθέσω το δικό μου παζλ και εσύ έχεις δηλώσει διαθέσιμη να βοηθήσεις.

Σίγουρα με το φως έρχεται και το σκοτάδι.
Σύνδεση και ολότητα - πάνω και κάτω. Συμπεραίνω ότι η σύνδεσή μου δεν είναι ολοκληρωμένη και χρειάζεται δουλειά.
Νομίζω ότι έχω επίγνωση της ζωής μου σαν αλήθεια ίσως όμως στο μέλλον ανακαλύψω κενά.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αναγνωρίζω, αγαπημένη μου ΄Ελλη, το μοίρασμα και την βοήθεια που μας παρέχει, γι' αυτό είμαι εδώ!

Και όπου μπορώ να μεταφέρω μια δική μου εμπειρία, ευχαρίστως το κάνω.

Ελλειπής ήταν η ζωή μου, γιατί η γη μου φαινόταν ένας προσκαιρος τόπος που ήρθα για να φύγω...
Είχα βρει το πάνω, αλλά δεν μπορούσα ουσιαστικά να το γειώσω και αυτό με έκανε να ζω με ψέμμα.
Δηλαδή αξιολογούσα σύμφωνα με το φως και άφηνα την ζωή να τρέχει, χωρίς εγώ να μπορώ να την ζήσω...

Αυτό που κατάφερα είναι να δώσω χώρο μέσα μου να ενωθούν με αγάπη τα πάνω και τα κάτω...
Και αυτό ήταν που "γκρέμισε" τα δωματιάκια μέσα μου...Η τάξη που είχα επιβάλει εσωτερικά...Εδώ φως...εδώ σκοτάδι!!

Κυριολεκτικά έδωσα χώρο στο "χάος", γιατί η τάξη με έβαζε στην διαδικασία να κρίνω...και έτσι η αγάπη περιείχε όρους για να αναπτυχθεί όχι σαν συναίσθημα, αλλά σαν ολοκληρωμένη ύπαρξη μέσα μου.

Αυτή η διαδρομή με "ανέβασε", με "κατέβασε" με έκανε να ζω εδώ και εκεί...Η ακεραιότητα έφερε και την ένωση, η οποία σου ομολογώ ότι προσεγγίστηκε με επίπεδα...

Γιατί σταδιακά ανεβαίνει η συνείδηση σε συνειδητότητα... και οι επιγνώσεις την ακολουθούν...
΄Ετσι ότι τώρα σου φαίνεται "κατόρθωμα" είναι και το μεγαλείο της διαδρομής...Στο επόμενο βήμα δεν θα σου φαίνεται "κατόρθωμα", αλλά φυσιολογική πορεία της εξέλιξής σου...

Δεν υπάρχει σύνδεση ατελής...υπάρχει απλά εξέλιξη και σ' αυτή! ΄Οπως σε όλα!
Και όσο πιο πολύ την νιώθεις, τόσο πιο πολύ εμπιστεύεσαι τον Εαυτό σου, όσο πιο πολύ εμπιστεύεσαι τον Εαυτό σου, τόσο πιο πολύ τον ενσωματώνεις στον χώρο της αγάπης. Του δίνεις και σου δίνει...χωρίς όρους!

Και μέσα σ' αυτό εμπεριέχονται συναισθήματα και εμπειρίες που για άλλους είναι φαντασία, για μένα όμως αλήθεια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 28 Φεβ 2008 12:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Οταν προσπαθεί κανείς να σε "κατανοήσει"και σε "αποδεχθεί ή σε αμφισβητήσει,για μενα έιναι τό ίδιο πράγμα,γιατί απλά μόνο αν εχεις μπει στο σκοτάδι(αληθεια τι θεωρουμε "σκοτάδι"),μονο τοτε απλά νοιώθεις και ό,τι γραφεται σου φαίνεται οικειο,μοιάζει με έναν ανεμοστροβιλο που δνε προφθαίνεις να παρεις ανάσα,αλλά ξερεις που σε βγαζει,γιατι ειναι οικείος.
Η όποια προσπαθεια κατανόησης ειναι απλά για μενα,προσωπικά ,επιβεβείωση,του ότι ακόμα δεν εφθασες,ότι ο χρονος,δεν ειναι ο κατάλληλος.Διαβαζα ενα έρθρο στην θεραπεια χθες,και προσπαθησες μαζι και σε αλλους να δωσεις,να μεταφερεςι μια εικονα για το πως εσυ βιώνεις την ενεργεια.Το ειχα ξαναδιαβασει ,το ειχα δωσει την δεουσα προσοχή,και τοτε ,αλλα χθες το ενοιωσα και φυσικά ενοιωσα μεσα μου και την διαφορα.
Θέλω να πω με τουτο,όχι φυσικα να μην γραφεις με τετοιο τρόπο ώστε την κατάλληλη στιγμη να γίνεται το καθε τι "νοιώσιμο",αλλά για να δια-χωρισω ότι αλλο προσπαθώ να κατανοήσω κάτι παραπανω γιατι γνωρισα το σκοταδι κι αλλο γαιτι νομιζω ότι γνωρισα και τα σκοταδια και τα φωτα.
Κι αυτα ειναι τα πιο καθημερινά τα πιο απλά κι αυτο που μας ταλανιζουν απο την κουζινα μεχρι το μπανιο,απο τον υπολογιστη μέχρι το κινητό μας,απο τον θυμό μεχρι το ουρλιαχτό μας ή την σιωπή μας (την γεμετη τρόμο).
Τα σκοταδια ειναι στην αλαζονεια μας,στην σιγουρια μας,στην πικρα μας στον θυμό μας,στον φοβο μας αμάν αμαν.......και σε οσα νομιζουμε ότι φωτισαμε ενω στην πραγματικότητα δεν εχουμε καν την δυνατότητα να σηκώσουμε τον προβολεα για να δουμε την μορφή τους,ποσο μαλλον τηνπροέλευση τους,γιατι για μενα ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΙΖΑ.

Ναι βιώνω ότι το ψεμα με απδοιοργανώνει .
Ναι βιώνω ότι το ψεμα με απειλει.
Ναι βιώνω ότι το ψεμα με αμφισβητεί.(παράδειγμα)
ΑΛΛΑ
καλοι μου συνοδοιπόροι τι κρυβεται πισω απο ολο αυτο το πακετο;
Νομίζετε ότι το φωτίσατε μήπως;
Νομιζετε ότι βρήκατε το ψέμα που σας κανει ολα τα παραπανω και .........ποτέ μα ποτέ πια,όταν θα βιώστε ψεμα στην ζωή σας δεν θα σας συμβει το ίδιο πακετο;

Απατασθε!Η ριζα ειναι που θελει να φωτιστεί.

Eχω πολλες να φωτίσω ομολογώ αλλά ευτυχως γνωρίζω τον στροβιλο και μαθαίνω τι σημαίνει ριζα-σκοταδι.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σφαιρούλα ξέρεις τι λες, με λίγα λόγια?

Υπάρχει διαφορά στο να γνωρίζεις το μονοπάτι, από το να το περπατάς.

΄Οπως επίσης σε κάθε βήμα αναγνωρίζεις ολοένα και περισσότερο αυτές τις ρίζες, που αναφέρεις, και εγώ απλά τις λέω ψευδαισθήσεις που δημιουργούν τα πρότυπα.

Δεν ξέρω τελικά αν αυτά που γράφω βοηθάνε ή μπερδεύουν...
Δεν ξέρω, γιατί αφορούν σε εμένα και μόνο και νιώθω την αλήθεια τους, που αν δεν μπορώ να την μεταφέρω, δεν έχουν και νόημα για να λέγονται...

Τίποτα δεν λέγεται, απλά για να λέγεται...Τουλάχιστον εγώ παίρνω μήνυμα και μέσα από το "και", όταν έρθει η ώρα του! Γιατί με αυτό αξιολογώ το "ψέμμα" και προχωράω...

Το "σκοτάδι" (για μένα μόνο) σφαιρούλα μου, είναι όλα αυτά που αφήνουμε να αλοτριώσουν την ζωή μας και να μας οδηγούν στην απελπισία και στον πόνο μόνο, χωρις την επίγνωση του "μαθήματος"...
Και κυρίως "σκοτάδι" (για μένα πάλι) είναι ο αμετάκλητος φόβος του θανάτου, που δεν μας επιτρέπει να επιλέγουμε το αιώνιο!!!

Δεν αποδιώχνουμε τον "φόβο"...απλά τον ενσωματώνουμε! Και μαζί μ' αυτόν και το σκοτάδι του...Γιατί όσο τον "πολεμάμε" συνεχώς θα βρισκόμαστε σε αντιπαλότητα με την ίδια την ζωή μας!

Λυπάμαι αν προκάλεσα σύγχιση στις δικές σας επιγνώσεις... :cry: :cry:

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

Vaso έγραψε:
Αλλα κανεις δεν μπορει να με αναγνωρισει αν δεν ανεβει πρωτα στα ουρανια...
Αν διάβαζες πιο προσεχτικά Σκαπανέα, και δεν άφηνες το "χάος" να σε παρασύρει, θα ένιωθες ότι δεν αγαπάς αν ανέβεις στα ουράνια, ούτε αν πατήσεις με ορμή στην γη...

Αγαπάς μόνο όταν ουρανός και γη μετασχηματίζονται στην καρδιά σου!!!

Πριν από αυτό όμως βιώνεις το καθένα ξεχωριστά... Κάθε βίωμα έχει και αξία, αλλιώς είναι απλά λέξη η αγάπη και δεν με αντιπροσωπεύει...

Και αν δεν είμαι άξια για σένα, είμαι για τον Εαυτό μου!!! Γιατί αυτός εμπεριέχει και φως και σκοτάδι, σε ισορροπία...ώστε να μην φοβάμαι το ένα, αποζητώντας μόνο το άλλο!!!!
Και έτσι μόνο είμαι μέρος του "χάους", το ίδιο όπως του θεού...
Βασω η αιωνια παρεξηγηση και παλι εδω !

Αυτος που μιλαει ειναι το χαος και οχι εγω !

Εγω ειμαι μερος του ακατανοητου τελικα απο οτι φαινεται !

Και η αναφορα δεν γινεται σε σενα προσωπικα, αλλά οπως παντα το προσωποποιεις...

Και πριν απο σενα ο Ηλιας εκανε το ιδιο, "αποδιδοντας" τα λογια "μου" σε σενα...

Και τι ερχεσαι και γραφεις και εσυ με τη σειρα σου ;

Πριν μετασχηματισεις τον ουρανο και τη γη στην καρδια σου, βιωνεις το καθενα ξεχωριστα, γιατι το καθε βιωμα εχει την αξια του.

Και "εγω" τι λεω, δινοντας λογο στο χαος ;
Αλλα κανεις δεν μπορει να με αναγνωρισει αν δεν ανεβει πρωτα στα ουρανια...
Πρωτα ανεβαινεις στα ουρανια και τα βιωνεις και μετα βιωνεις τον "κοσμο", το "μισος", την "απελπισια"...
Ειδες τα ξοανα της ελπιδας να περισσευουν στον κοσμο ;

Ακουσες το κλαμα του γελιου που ανατελει μεσα στο μισος ;

Γευτηκες το σπορο που φυτρωνει στον αγρο της απελπισιας ;
Που βλεπεις τη διαφορα ;

Ειλικρινα ακατανοητο...

Και μαλλον δεν διαβαζεις αρκετα προσεκτικα, παρασυρομενη απο την ενταση της δικης σου αληθειας... :)

Καποιος που δεν εχει ακολουθησει αυτη την πορεια δεν ειναι αξιος για το χαος...

Και απευθυνομενος προς αυτον το χαος του λεγει :
Και πρεπει να γυρισεις το ρυγχος του βλεμματος σου στο μυχο της αναζητησης...
Και ποιος ειναι ο μυχος της αναζητησης εκτος απο τα εγκατα του εαυτου μας ;

Και τι υπογραμμιζει το χαος στην ψυχη που ποθει την αληθεια ;
Αν απαντησεις οχι δεν εισαι άξιά μου...
Εσυ ομως απαντας ναι, αν και ολα αυτα δεν απευθυνονται σε σενα αλλά ειναι λογος του χαους στην καθε ψυχη ;

Απαντας οτι εχεις ενωσει τον ουρανο και τη Γη στην καρδια σου και επομενως αφου με προσωποποιεις ως το χαος εισαι αξια μου !

Βασω το λαθος σου ειναι οτι γραφοντας τα οσα γραφεις σε αυτα που συντελουνται εδω και τωρα, εχεις την πεποιθηση οτι αφορουν μονο τη δικη σου διαδρομη και το δικο σου τον αγωνα...

Σου διαφευγει ομως μια στοιχειωδης αληθεια...

Και αυτη ειναι οτι αν αφορουσαν μοναχα εσενα, θα τα κραταγες κλειδωμενα στο συρταρι σου και θα τα απολαμβανες και παλι μοναχικα...

Ομως τα μοιραζεσαι και τα μοιραζεσαι με ολο τον κοσμο κυριολεκτικα...

Γιατι, εχεις αναρωτηθει ;

Ποια πιεση ειναι αυτη που σε εξωθει να ενεργεις ετσι ;

Μηπως γιατι ο ανθρωπος δεν ειναι ξεκομμενος απο τους αλλους, οσο κι αν τον βολευει να πιστευει το αντιθετο ;

Μαλλον ετσι ειναι...

Καθενας λοιπον που διαβαζει ή εντρυφα στις γραμμες σου πρεπει να το παρει προσωπικα το κειμενο οσο μπορει και οχι να το θαυμαζει ή να το απορριπτει, αναλογα...

Καθενας πρεπει να βλεπει τη δικη του διαδρομη, αυτη που εχει κανει ή που θα μπορουσε να εχει κανει και να θεωρει οτι ενα κομματι του ( εσυ εν προκειμενω ) καταγραφει το βιωμα του ως μαρτυρια ζωης και υποδειγμα δρομου, για ολους τους αλλους που ακολουθουν και ωςεπιβεβαιωση της πορειας για οσους εχουν ηδη διαβει τη δοκιμασια της Ενοτητας !
Skapaneas

Vaso έγραψε: Λυπάμαι αν προκάλεσα σύγχιση στις δικές σας επιγνώσεις... :cry: :cry:
Αν λυπασαι και το εννοεις πραγματικα τοτε αμφιβαλλεις για τα λεγομενα σου ! 8)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βασω η αιωνια παρεξηγηση και παλι εδω !
Αμάν Σκαπανέα, αιώνια παρεξήγηση...

Αλλά σε ποιόν αναφέρεσαι, αν όχι σε μένα?
Γιατί κάπου γράφεις "αγαπημένή"...

Γιατί δεν γράφεις αόριστα? Το χάος μιλάει σε όλους...εσύ το προσωποποιείς, τοποθετώντας την μετοχή "αγαπημένή", που γνωρίζεις (γιατί στο έχω πει) ότι είναι η εκφώνηση προς εμένα...

Σκαπανέα εμένα ρωτάς...

Εκτός κι αν με το "αγαπημένη" αναφέρεσαι στον Ηλία... :)

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βασω το λαθος σου ειναι οτι γραφοντας τα οσα γραφεις σε αυτα που συντελουνται εδω και τωρα, εχεις την πεποιθηση οτι αφορουν μονο τη δικη σου διαδρομη και το δικο σου τον αγωνα...
δεν είναι πεποίθηση...είναι αλήθεια!

Αυτήν αφορούν μόνο...

Αν την καταγράφω, είναι απλά για να ακούσω "ευχαριστώ"... :wink:

Σκαπανέα, κάποιος λόγος θα υπάρχει, για να καταγράφεται. Και όταν θα σταματήσει να υπάρχει αυτός ο λόγος, να γνωρίζεις ότι θα σταματήσω και να την καταγράφω...

Και η ασάφεια που προκαλεί, είναι ένας καλός λόγος! :P

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν λυπασαι και το εννοεις πραγματικα τοτε αμφιβαλλεις για τα λεγομενα σου
με πρόλαβες...

δεν αμφιβάλλω για τα βιώματά μου...
αμφιβάλλω για το πόσο βοηθούν...

Υπάρχει σημαντική διαφορά...

οπότε να ένας καλός λόγος να σταματήσω...Ευχαριστώ γι' αυτόν! :wink:

Εικόνα

Vaso έγραψε: Γιατί κάπου γράφεις "αγαπημένή"...
Εσυ σε ποιον απευθυνεσαι γραφοντας στο κειμενο σου "αγαπημενη" ;

Στον Ηλια ή "αοριστα" στην ψυχη του ανθρωπου ;

Ή μιλαει η Ψυχη και αναφερεται σε σενα ;
Γιατί δεν γράφεις αόριστα? Το χάος μιλάει σε όλους...εσύ το προσωποποιείς, τοποθετώντας την μετοχή "αγαπημένή", που γνωρίζεις (γιατί στο έχω πει) ότι είναι η εκφώνηση προς εμένα...

Σκαπανέα εμένα ρωτάς...

Εκτός κι αν με το "αγαπημένη" αναφέρεσαι στον Ηλία... :)
Οχι Βασω δεν αναφερομαι ουτε σε σενα ουτε στον Ηλια ...

Μπαινω μεσα στο "παιχνιδι" και δινω τη δικη μου εκδοχη επι του "θεματος"...

Ετσι γινομαι κι εγω μερος της πλοκης και καταθετω τον εαυτο μου...

Αν δεν το θελεις να μου το πεις για να το ξερω...

Αλλά θα το επαναλαβω, αν νιωσω οτι ετσι πρεπει να κανω...

Και θα "παρεμβω" και παλι στα κειμενα σου, χρωματιζοντας τα με τις δικες μου νοτες...

Ειτε σου αρεσει, ειτε οχι :) :evil: :) :D :D :D :wink:
Skapaneas

Vaso έγραψε: Σκαπανέα, κάποιος λόγος θα υπάρχει, για να καταγράφεται. Και όταν θα σταματήσει να υπάρχει αυτός ο λόγος, να γνωρίζεις ότι θα σταματήσω και να την καταγράφω...

Και η ασάφεια που προκαλεί, είναι ένας καλός λόγος! :P
Η δικη σου η ασαφεια πρεπει να ειναι σεβαστη, ε;

Η δικη μου ομως οχι...

Και το θεωρεις δικαιοσυνη αυτο ;
Skapaneas

Vaso έγραψε: με πρόλαβες...

δεν αμφιβάλλω για τα βιώματά μου...
αμφιβάλλω για το πόσο βοηθούν...

Υπάρχει σημαντική διαφορά...

οπότε να ένας καλός λόγος να σταματήσω...

Ευχαριστώ γι' αυτόν! :wink:
Οταν καταθετεις την αληθινη μαρτυρια σου δεν μπορεις ποτε να αμφιβαλλεις...

Γιατι γνωριζεις οτι αν δε το πεις την καταλληλη στιγμη, δεν θα το πεις ποτε...

Και τοτε αυτοι που αναζητουν την αληθεια θα μεινουν περισσοτερο χρονο στο σκοταδι ψηλαφωντας...

Γιατι οταν ηταν ο χρονος να "προσφερεις" το φαναρι ( σου ) στους αλλους, αναρωτηθηκες για το χρωμα των γυαλιων που θα φορουσαν και για το πως θα εκριναν κατα συνεπεια την αληθεια σου
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Λυπάμαι αν προκάλεσα σύγχιση στις δικές σας επιγνώσεις... Crying or Very sad Crying or Very sad
Bάσω μου Συνεχισε!!!!!!!!!!!!

Γράφεις για να γινει αντιληπτό ΓΗΙΝΑότι"Λυπαμαι αν προκάλεσα σύγχιση στις δικες σας επιγνωσεις" αλλά του καθενός η επίγνωση δειχνει και την πορεία,δειχνει το ΣΗΜΕΙΟ στο χάρτη και ξερεις καλυτερα ότι δεν ειναι κανενός παρα μόνο αυτου που χρατά τον χάρτη ΤΟΥ και βλεπει το σημειο.
Ερχεται η ώρα του καθενός που σε μια στιγμη αναλαμπής θα πεί "Ω τι νόμιζα ότι ήξερα,ότι νόμιζα ότι προσπαθουσα ν ακατανοήσω,οαλ ειναι μπροστα μου και όμως εγω δεν κοιταγα γαιτι εψαχνα το μπρστα του αλλου.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ερχονται τα λογια σου,τα γραπτα σου,οι δονησεις σου,το πνευμα σου,οχι για βιωμα,όχι για οδοδείκτης αλλά γιατι εκει θα συναντηθει το φως το δικο σου με το φως το δικο μου,τοδικο του του αλλου.Τα οσα λες είναι απλά σημειο συνάντησης στο Φως.
Κι απο το Φως κανεις δεν κινδυνευει αλλά απο την σιγουριά του ότι βρίσκεται στο Φως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 28 Φεβ 2008 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εσυ σε ποιον απευθυνεσαι γραφοντας στο κειμενο σου "αγαπημενη" ;
ξεκάθαρα σε μένα...Νόμιζα ότι το είχες καταλάβει...
Εχω γράψει ότι αυτά τα αποσπάσματα αφορούν στο βιβλίο που γράφω...Ο Ηλίας, σεναριακά, δεν παίζει εκεί...ή τουλάχιστον δεν τον έχω "εντοπίσει" ακόμα! :wink:

Ζητώ συγνώμη, αν δεν στο έδωσα με σαφήνεια να το κατανοήσεις

και μπορείς να κάνεις όσες παρεμβάσεις θέλεις...
Η ελευθερία του λόγου είναι για μένα ζήτημα ζωής!!!

΄Ομως να ξεκαθαρίζεις που απευθύνεσαι...

για να εκλείψει και το θέμα δικαιοσύνης που εγείρεις!!!!!!

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”