αυτή είναι η απάντηση της Βασούλας στο πρώτο ποστ που έγραψα στο φόρουμ΄Ελλη μου καλως ήρθες σ' αυτόν τον χώρο!!
Και χαίρομαι που μια "φράση" μου λειτούργησε για σένα θετικά!!!
Quote:
Εχουμε βιώσει όλοι εμείς, μέλη αυτού του forum την αγάπη και μπορούμε να την δίνουμε απλόχερα ?
Ή προσπαθούμε να την δώσουμε προκειμένου να την νοιώσουμε ?
Η αγάπη που εδώ μέσα υπάρχει, δεν έχει να κάνει με το συναίσθημα και με αυτό που μας έχουν "μάθει" να θεωρούμε αγάπη!!!
Η αγάπη που ύπάρχει (τουλάχιστον από εμένα) είναι αυτή η συμπαντική ανάσα, που αντιπροσωπεύει την ενότητα και την ομοιότητα της θεϊκής ουσίας των ανθρώπων. Είναι αυτή η αγάπη που δεν κριτικάρει, δέχεται και δεν αρνείται τίποτα, γιατί τα εμπεριέχει όλα!!! Είναι ο συνδετικός ιστός του σύμπαντος, που κρατά τους κόσμους σε συνοχή και σε σύμπλευση.
Είναι αυτή η αγάπη που μας δίνει το δικαίωμα να ακολουθούμε τις επιλογές μας, όποιες κι αν είναι και μας εμπνέει τον σεβασμό για τις επιλογές των άλλων, χωρίς να μας κάνει να διαφοροποιούμαστε, σαν ανώτερα ή κατώτερα όντα.
Για την συναισθηματική αγάπη, αυτήν την αγάπη της "δήθεν" συμπόνιας και της "δήθεν" συμμετοχής μας στον πόνο της ανθρωπότητας, γι' αυτήν δεν μπορώ να μιλήσω...
Αν απομονώσουμε αυτήν την αγάπη από "κοινωνικές" ταμπέλες, τότε θα φθάσουμε στην αγνή αγάπη της θεότητας...
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας εδώ μέσα, έχουμε φύγει, ή έχουμε προσπαθήσει να φύγουμε από αυτά τα μοντέλα της "κοινωνικής αγάπης".
αυτή την αγάπη βίωσα στα γενέθλιά μας

όσο για το Εμμάκι, ότι και να πω είναι λίγο

η προετοιμασία των χορογραφιών και η υποστήριξη της ομάδας, με βοήθησαν να ελευθερώσω το σώμα μου από τα όρια που του είχα θέσει
τα πόδια μπορεί να κάνουν λάθος, η Ψυχή όμως δεν κάνει
δεν υπάρχουν λάθος βήματα όταν ταυτίζεσαι με τον εαυτό σου
φορουμάκι, σπιτάκι μας, μέσα από σένα έψαξα την Αγάπη και με απόλυτη σιγουριά λέω ότι την ΒΡΗΚΑ
σε ευχαριστώ Βάσω