Όμορφο σώμα.
Προσοχη Δαγκωνει
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
- galazia_sfaira
Αγαπάμε τις καμπύλες μας, αγαπάμε το φαγητό μας!
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό, η βιομηχανία της μόδας που τείνει να καθορίζει τις αναλογίες μας. Κι όχι μόνο στις πασαρέλες μα και στην αγορά, πόσες φορές νιώσαμε απογοήτευση που δε"μπαίνουμε" στο ρούχο που επιθυμούμε γιατί είναι φτιαγμένο για αναλογίες μοντέλων; Μέσα στο παιχνίδι των πολυεθνικών, στοίχημα για τον καθένα μας αποτελεί να μη χάνουμε τον εαυτό μας, και την αυτοπεποίθεση μας για χάρη καμιάς επωνυμίας- την όρεξή μας για φαγητά έτσι κι αλλιώς δεν τη χάνουμε ποτέ!
:lol:
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό, η βιομηχανία της μόδας που τείνει να καθορίζει τις αναλογίες μας. Κι όχι μόνο στις πασαρέλες μα και στην αγορά, πόσες φορές νιώσαμε απογοήτευση που δε"μπαίνουμε" στο ρούχο που επιθυμούμε γιατί είναι φτιαγμένο για αναλογίες μοντέλων; Μέσα στο παιχνίδι των πολυεθνικών, στοίχημα για τον καθένα μας αποτελεί να μη χάνουμε τον εαυτό μας, και την αυτοπεποίθεση μας για χάρη καμιάς επωνυμίας- την όρεξή μας για φαγητά έτσι κι αλλιώς δεν τη χάνουμε ποτέ!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
Αχ Angela μου....δυστυχως κοίτα τα κοριτσάκια δίπλα σου.....γύρω σου...
Δεν υπάρχει πια κοριτσάκι με καμπύλες......ολα ειναι σαν τη Ζιζελ.......... :shock:
(καλά κοίτα τώρα ποιά μιλάει....τσ..τσ..)
Δεν υπάρχει πια κοριτσάκι με καμπύλες......ολα ειναι σαν τη Ζιζελ.......... :shock:
(καλά κοίτα τώρα ποιά μιλάει....τσ..τσ..)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ξεχνας τα ανορεκτικα κοριτσια , Αγγελα μου , που φθανουν μερικες μεχρι φορες μεχρι τα ακρα ( και πεθαινουν ?? ) .angela_al έγραψε:την όρεξή μας για φαγητά έτσι κι αλλιώς δεν τη χάνουμε ποτέ!
Τι κριμα να χανεις την ζωη σου εφαρμοζοντας ενα προτυπο ομορφιας !!!!!!!!!!!! Ε ? ! Υποτιθεται πως θελουν να εινια λεπτες για να ζησουν ομορφες !!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XEDTesm9 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=d8LszZPP ... re=related
ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Όχι παιδιά, χρησιμοποιώ πληθυντικό αναφερόμενη σ' εμένα και τη γενιά μου, που κατά κάποιο τρόπο, έχουμε συμφιλιωθεί με την εικόνα μας.
Στις κοιλίτσες που μετά από δυο γέννες δεν πρόκειται να αποκτήσουν ξανά γράμμωση κοιλιακών και δεν φοβούνται να καταναλώνουν πού και πού ένα ολόκληρο προφιτερόλ.
Η νευρική ανορεξία αφορά στην πλειοψηφία της τα έφηβα κορίτσια, δυστυχώς, με θαυμάσια, υγιή σώματα. Πρόσφατα μάλιστα διάβασα σε κάποιο άρθρο ότι άρχισαν να προσβάλλονται και παιδιά του δημοτικού... Υποβάλλουν τον εαυτό τους σε σκληρή νηστεία για να ασκήσουν πίεση στους γονείς, έγραφε το άρθρο, σταματά η ανάπτυξή τους, παρουσιάζουν καρδιακές δυσλειτουργίες, θυροειδεοπάθεια, οστεοπόρωση... :(
Στις κοιλίτσες που μετά από δυο γέννες δεν πρόκειται να αποκτήσουν ξανά γράμμωση κοιλιακών και δεν φοβούνται να καταναλώνουν πού και πού ένα ολόκληρο προφιτερόλ.
Η νευρική ανορεξία αφορά στην πλειοψηφία της τα έφηβα κορίτσια, δυστυχώς, με θαυμάσια, υγιή σώματα. Πρόσφατα μάλιστα διάβασα σε κάποιο άρθρο ότι άρχισαν να προσβάλλονται και παιδιά του δημοτικού... Υποβάλλουν τον εαυτό τους σε σκληρή νηστεία για να ασκήσουν πίεση στους γονείς, έγραφε το άρθρο, σταματά η ανάπτυξή τους, παρουσιάζουν καρδιακές δυσλειτουργίες, θυροειδεοπάθεια, οστεοπόρωση... :(
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
Θέλει να εισαι δυνατός....να πεις οχι στην προτυπάρα που μας περνανε....
ημουν κι εγω σε αυτή τη φάση....παρακάλαγα να ειμαι ανορεξικη....αλήθεια....μετα βέβαια απο συζητήσεις με δικούς μου ανθρώπους, και πιο καθαρή σκέψη κατάλαβα οτι αυτό για το οποίο παρακάλαγα ήταν ανούσιο, κακό για τη ζωή μου...και υπερβολικό!!!
Κακός κριτής της εμφάνισης η τηλεόραση.....
ημουν κι εγω σε αυτή τη φάση....παρακάλαγα να ειμαι ανορεξικη....αλήθεια....μετα βέβαια απο συζητήσεις με δικούς μου ανθρώπους, και πιο καθαρή σκέψη κατάλαβα οτι αυτό για το οποίο παρακάλαγα ήταν ανούσιο, κακό για τη ζωή μου...και υπερβολικό!!!
Κακός κριτής της εμφάνισης η τηλεόραση.....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
μόνο η τηλεόραση?
ενώ ο Τύπος...
ενώ ο Τύπος...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
απλά να κόψεις το "μαγείρεμα"....
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εγω ενα εχω να πω...μετα τον α βαθμο εχει μειωθει η ορεξη μου και τρωω λιγοτερο και αισθανομαι καλυτερα...σαν κατι αορατο με οδηγει στο τι να φαω και ποσο..(σοβαρα μιλαω...εχασα 1 κιλο σε μια εβδομαδα και με το ζορι δεν εχασα περισσοτερο!!!!..συνεχιζεται ομως αυτη η αισθηση και αισθανομαι οτι θα φτασω στο βαρος που με εκφραζει)
αρα χρειαζεστε επαναμυηση :lol:
αρα χρειαζεστε επαναμυηση :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "