ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αυτές οι εκλογές δεν πρέπει να είναι εκλογές διαμαρτυρίας. Πρέπει να είναι επιλογή. Χρήζει να εστιαστούμε και να βρούμε οράματα, στόχους και μέσα υλοποίησης.
και που θα τα βρουμε αυτα μεσα σε ενα μηνα??φφφφ!!πανω που ειχα παρει την αποφαση μου για λευκο!! :-b
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όφου όφου ξανά!!!

γιατί τελικά έχεις δίκιο Ευούλι!

με θλίψη το παραδέχομαι βέβαια, αλλά έτσι είναι όπως το λες...

και τώρα? τι κάνουμε τώρα?

τι πέφτει στο τραπέζι?

:roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

και που θα τα βρουμε αυτα μεσα σε ενα μηνα??φφφφ!!πανω που ειχα παρει την αποφαση μου για λευκο!!
Δωρούλα, συγνώμη που στο λέω αλλά αυτό είναι η εύκολη λύση. Και η εποχή απαιτεί επιλογές. Δύσκολες, το παραδέχομαι αλλά δεν μπορούμε πια να είμαστε στην μια μεριά του τοίχου, να κοιτάμε και τις δύο πλευρές και μεις να καθόμαστε παλουκωμένοι εκεί. Θέλει ψάξιμο το πράγμα...
τι πέφτει στο τραπέζι?
:silent:

:-D :-D :-D
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Προλαβαινουμε να κανουμε ρεικι κομμα; :dance:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Δωρούλα,Βασσούλα ψήφο σε αντιμνημονιακό κόμμα,μήπως αλλάξει κάτι επιτέλους @};-
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Όχι Δημήτρη, δεν φτάνει αυτό. Μην ξεχνάς... Το ΛΑΟΣ αντιμνημονιακό το παίζει, η Χρυσή Αυγή το ίδιο! Μην παρασυρθούμε από αντιμνημονιακές κορώνες και θυσιάσουμε ή ξεχάσουμε ποιότητες που είναι καθοριστικές και απαραίτητες στο όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας. Και με αυτό δεν θέλω να πω, για να προλάβω πως κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα, πληροί τις προϋποθέσεις αλλά μην πέσουμε σε λάκκους με φίδια, ε; :x

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

evi έγραψε:Όχι Δημήτρη,δεν φτάνει αυτό.Μην ξεχνάς... Το ΛΑΟΣ αντιμνημονιακό το παίζει,η Χρυσή Αυγή το ίδιο! :x
Εύακι μου :* να το θέσω λίγο διαφορετικά τότε..
Ψήφο σε κόμμα που δεν έχει ψηφίσει μνημόνιο...
τώρα σχετικά με την Χρυσή Αυγή,δεν έχω δει τις θέσεις της και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει..΄
και ο Σαμαράς αντιμνημονιακός το έπαιζε,όπως και το ΛΑΟΣ,αλλά από τις πολλές κωλοτούμπες ζαλίστηκαν και δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται...

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

τώρα σχετικά με την Χρυσή Αυγή,δεν έχω δει τις θέσεις της και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει..΄
Πλάκα κάνεις έτσι;;; @-)

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε ρε Ευάκι, μίλα επιτέλους! :-t

άντε για να μην τα πάρω και κατέβουμε στις εκλογές να γελάσει και ο κάθε πικραμένος :)) :)) :))

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Τί να πω; Δεν θέλω να εκφραστώ υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος ρε παιδιά. Αλλά... αυτό που θέλω, είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε επιτέλους. Τα παίρνω και με το συμπάθειο Δημητράκη, όταν ακούω νέο άνθρωπο να μου λέει πως δεν ξέρει τις θέσεις τις Χρυσής Αυγής, λες και έχει θέσεις ο τραμπουκισμός και η βία ή να κρίνει τον Καρατζαφέρη ΜΟΝΟ από τις κωλοτούμπες του. Έτσι χάνουμε το δάσος και δίνουμε άλλοθι στα θηρία που κρύβονται εκεί μέσα ρε γμτ!! :-(

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε ναι...

μέχρι κι εγώ η άσχετη ξέρω τις θέσεις της Χ.Α.

ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό να τις διαβάσω...

πάμε Ευούλα...΄Οχι υπέρ του ενός ή του άλλου, αλλά επειδή είσαι περισσότερο στα πράγματα και γνωρίζεις...

Αντιλήψεις, αξίες, ποιότητες...

όλα βέβαια είναι σχετικά...αλλά ας πάρουμε και το ρίσκο...

τουλάχιστον να μην πάμε στα γνωστά και ασφαλή...

:x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Για να καταλάβετε τί γίνεται... Χθες βγήκε η απόφαση ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ δικαστηρίου παρακαλώ, στην αγωγή που είχαν κάνει έλληνες δικηγόροι κατά του περιοδικού Focus, για το περιβόητο δάχτυλο που σήκωνε η Αφροδίτη της Μήλου και ΑΘΩΩΣΕ τους Γερμανούς δημοσιογράφους, με το σκεπτικό πως το δημοσίευμα δεν ήταν προσβλητικό για τον ελληνικό λαό αλλά για τους πολιτικούς!
Ουδείς από τη πολιτική ηγεσία δεν ήταν εκεί. Ουδείς!!!!!!! Έτσι για την τιμή των όπλων ρε παιδί μου. Ή μήπως ακούσατε να παίζεται κάτι στα κανάλια; Αντιθέτως στην Γερμανία, είναι ψηλά στην επικαιρότητα. Στο δικαστήριο υπήρχαν εκπρόσωποι όλων των μεγάλων εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων της χώρας. Στην αρχή μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπαν οι ενάγοντες, οι γερμανοί ήταν αγχωμένοι και ήθελαν συμβιβασμό αλλά μόλις είδαν τον ντόπιο ραγιαδισμό, αδιαφόρησαν και προχώρησαν κανονικά στην εκδίκαση. Μετά την εκφώνηση της απόφασης ξέσπασαν σε γέλια. Είπατε κάτι;

Χθες αυτοκτόνησε ένας άνθρωπος, δεν θα αναφερθώ στις αισχρές δηλώσεις, αισχρών ανθρωπάριων αλλά για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ στο Σύνταγμα. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν πάλι στους ανθρώπους που συναντήθηκαν να ανάψουν ένα κερί και να διαμαρτυρηθούν. Χτύπησαν αναίτια πάλι κόσμο και έσκασαν το κέντρο στα χημικά.

Την ημέρα της 25ης Μαρτίου, στην παρέλαση, συνέλαβαν την μισή πόλη, περνώντας την από την ασφάλεια, μόλις έβλεπαν συνάθροιση άνω των δύο ατόμων με το αιτιολογικό της εξακρίβωσης στοιχείων. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Χθες στην Βουλή, έγινε όργιο τροπολογιών με τα δύο πάλαι ποτέ μεγάλα κόμματα, να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να διασφαλίσουν την οικονομική ενίσχυση για τις εκλογές. Κρίση σου λέει μετά. Ναι αλλά για ποιόν;

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στο Δημόσιο μόνο κατά το 6 τοις εκατό. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κόπτονται για την ανακεφαλαίωση.

Ο Πάγκαλος βγήκε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας πως οι έλληνες εκβίαζαν με ρουσφέτια τους πολιτικούς. Ζητούσαν θέση στο δημόσιο για να τους ψηφίσουν και τα κακόμοιρα τα θύματα έπεφταν στην λούμπα. Δεν μας εξήγησε όμως γιατί όσες φορές πήγε να δημιουργηθεί καθεστώς αξιοκρατίας το υπονόμευσαν. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έκανε το ίδιο εκείνος είπε "¨Οχι, εγώ είμαι περίεργο ζώο." Δίκο έχει ο αντιπρόεδρος. Ζώο είναι αλλά αταξινόμητο. Δεν μας είπε όμως για τους συγγενείς του που έχει διορίσει, ούτε για την σύζυγο που την έσπρωχνε διακαώς στην τοπική αυτοδιοίκηση, ούτε για τις μυνήσεις που έχει υποβάλλει το ζεύγος, σε οποιονδήποτε στάθηκε απέναντί τους.

Ο μόνος που νοιώθει χαρούμενος σήμερα είναι ο Λοβέρδος. Ένας συνταξιούχος είναι νεκρός. Επιτέλους άρχισαν οι συνταξιούχοι, να πεθαίνουν για να μην επιβαρύνουν τα ταμεία!

Α, και κάτι άλλο. Στο περιβόητο κούρεμα το μόνο που κουρεύτηκε ήταν τα λεφτά των δημόσιων ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων, που δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ πια.

Έχει γίνει ένα ασύλληπτο πλιάτσικο, το οποίο συνεχίζεται με την ανοχή όσων θέλουν να μας σώσουν. Τελευταία στιγμή μια μέρα πριν την ανακοίνωση του κουρέματος, αγοράστηκαν ομόλογα από ιδιώτη κρατικών ταμείων. Τα ξεφορτώθηκε ο ιδιώτης και χρεώθηκε για άλλη μια φορά το δημόσιο. Το πιάσατε έτσι;

Και όλα αυτά που σας γράφω αφορούν τις τελευταίες μέρες και δεν είναι όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ η γυναίκα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Μα βρε κοριτσάκι μου όταν αυτοί άλλα λένε,άλλα κάνουν καί άλλα εννοούν δεν σε αναγκάζουν,όχι να τους κρίνεις αλλά να μην ασχολείσαι καν μαζί τους...
έτσι και ο γαπ,λεφτά υπάρχουν έλεγε και τα είδαμε τα αποτελέσματα...
και από που θα τους κρίνουμε???
από το ανύπαρκτο έργο τους???
και ναι,τις θέσεις της Χ.Α δεν τις γνωρίζω και δεν μπορώ να πάρω θέση
και όχι ο τραμπουκισμός δεν έχει θέση,αλλά μην ξεχνάς το ρητό "όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος" :D
ακραίο μεν,αλλά ίσως και να χρειάζεται τελικά στην παρούσα φάση @};-

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δημήτρη εύχομαι να κάνεις πλάκα, γιατί αρνούμαι να συνεχίσω αυτή την συζήτηση σοβαρά. Πραγματικά εύχομαι να αστειεύεσαι. :mad:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Εύακι μου για Χ.Α κάνω πλάκα,αλλά για τα υπόλοιπα όχι
και τι συζητάμε τώρα...εδώ βγήκαν "αρμόδιοι"και μας είπαν πως "καταστράφηκαν" τα αρχεία για τις γερμανικές αποζημιώσεις και δεν έχουμε πλεόν απαιτήσεις και περιμένεις να υπάρχει παρουσία πολιτικού στο δικαστήριο για το περιοδικό??
για να μην αναφερθώ και στις δηλώσεις-κροκοδείλια δάκρυα-των πολιτικών για την χθεσινή αυτοκτονία??

:x :* >:d< @};-

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”