Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ελευθερωθούν απο τις δικές τους τις αλυσίδες
κι όμως γίνονται ελευθερωτές των άλλων.
Περί φιλίας
Ετσι μίλησε ο Ζαρατούστρα
Φρ.Νίτσε
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Το δώρο της Ψυχικής Δύναμης προέρχεται από το Θεό, την Θεία Ύπαρξη!
Αν επικεντρωθεί το μυαλό μας σε αυτή την Αλήθεια τότε ερχόμαστε σε αρμονία με τη Θεϊκή Δύναμη!
Νικολά Τέσλα…
(«σε βλέπω» με αγαπημένε φιλέ μου όπου και να είσαι...)
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι
τόσο επικίνδυνη για το κοινό καλό όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία.
Montesquieu
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Βρε παιδιά, συμφωνώ ότι ο καθένας μπορεί να προωθεί την εργασία του μέσω του fb, αν και εγώ θεωρώ ότι το fb είναι εστία φιλίας και όχι προώθησης, εστία ενημέρωσης και όχι διαφήμισης…
Παρ’ όλα αυτά, αποδέχομαι τα πάντα…
΄Όμως όταν κάνετε προωθητικές ενέργειες για ρέικι 1ου βαθμού, ας γίνει με διάκριση που στέλνετε τις προσκλήσεις!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου