Συντονιστής: Emmaki
^tasoulis^ έγραψε:Βασουλα μου ερωτηση μου ηρθε![]()
Εμενα με ακουσε το συμπαν απο τους φοβους μου και τις ερωτησεις και εφερε κατι αναλογο ωραια..?
Αυτη τι ειπε στο συμπαν,φερε μου εναν μαλακα να του τα φορεσω και να περασω καλα και με εφερε?
δεν ξέρω αν είναι κοινωνικό φαινόμενο, ή ανάγκη της Ψυχής μου, αλλά στο κεββάτι μου και στην Ψυχή μου θέλω να έχω έναν Ανθρωπο που την τιμάει...ότι κι αν σημαίνει για Εμένα... Αιώνες τώρα αυτό ήταν η Ψυχή μου, τώρα θα αλλάξει?
αλλιώς φιλαράκι, μπορώ και Μόνη Μου!!!
Πες τα χρυσόστομη.. άντε γιατί επειδή μερικοί δεν αντέχουν τον εαυτό τους δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι το ίδιο.. στο τέλος θα μας πείσουν ότι έχουμε και άδικο..δεν ξέρω αν είναι κοινωνικό φαινόμενο, ή ανάγκη της Ψυχής μου, αλλά στο κεββάτι μου και στην Ψυχή μου θέλω να έχω έναν Ανθρωπο που την τιμάει...ότι κι αν σημαίνει για Εμένα... Αιώνες τώρα αυτό ήταν η Ψυχή μου, τώρα θα αλλάξει?
αλλιώς φιλαράκι, μπορώ και Μόνη Μου!!!
στο τέλος θα μας πείσουν ότι έχουμε και άδικο..
Vaso έγραψε:Γιατί στην σκακιέρα, το Σύμπαν τοποθετεί εκείνα τα "πιόνια" που του υποδεικνύουμε, για να λύνουμε τις απορίες μας!
ουάου!! και εγώ υπήρξα ανάμεσα σε αυτούς!! αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ οτι εγώ ήμουν αυτή που τα ζητούσε τελικά!!Νομίζω, Τασούλη, ότι η κοπελιά θα ζήτησε κάποιον που θα της αποδείξει ότι ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με ότι έχεις!
συνηθισμένη αίτηση μεταξύ των ανθρώπων...
Μα..Βασουλα συμφωνω 10000% μαζι σου..μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα.Madraoulas έγραψε:Οταν νιωθεις ''πιστος''' αληθινα με την ψυχη σου στον ιδιο σου τον εαυτο,
καμια απιστια του αλλου/αλλης δεν σε ''ακουμπα'' πραγματικα αφου δεν σου ''ανηκει'' πλεον μεσα σου.....
Η αληθεια 'ξεκουραζει' την ψυχη!!...Αν την ακολουθεις εισαι ''ωραιος''
ετσι απλα
Οταν νιωθεις ''πιστος''' αληθινα με την ψυχη σου στον ιδιο σου τον εαυτο,
Βασσούλα μουVaso έγραψε: ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με ότι έχεις!
συνηθισμένη αίτηση μεταξύ των ανθρώπων...