ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Re: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

εδώ έχουμε αγκαλίτσες!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το καλωσόρισμα και την αποδοχή.Θέλω να μάθω αν υπάρχει θέμα με το όνομα''Αλέξανδρος'' μιας και υπάρχει ''παλαιότερο μέλος''συνονόματος.
Aν υπηρχε προβλημα αλεξανδρε μπορει να μην το δεχοταν το φορουμ σαν πλατφορμα,δηλαδη οτι ειναι πιασμενο σαν ονομα/ψευδωνυμο.
Οποτε δεν νομιζω και καλως ηρθες
Βεβαια θα μας πει και καποιος admin φυσικα
Οποτε δεν νομιζω και καλως ηρθες

Βεβαια θα μας πει και καποιος admin φυσικα

Τασούλη καλά τα λες. Ο άλλος Αλέξανδρος έχει γραμμένο το όνομά του με λατινικούς χαρακτήρες. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτούμε.
Καλώς ήρθες Αλέξανδρε.

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε.

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Βασούλα μου, Εμμα,
Συνκαρουνίτσες, Αλεξ, Τόμη, Μπέττυ
Σας ευχαριστώ!!!!

Συνκαρουνίτσες, Αλεξ, Τόμη, Μπέττυ

Σας ευχαριστώ!!!!

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

-
Καλώς,καλώς βρεθήκαμε λοιπόν,σας ευχαριστώ 

Ταρουλινι μουυυυυ
Αλεξανδρε καλως ορισες

Αλεξανδρε καλως ορισες

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Καλημέρα σας.
''μια Κυριακή του Μάρτη και μια Σαρακοστή/το πρώτο χελιδόνι καλωσορίσαμε...''
κατά πως λέει το τραγούδι της μουσικής ανάρτησης.
Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα,για τη πρώτη μύηση στο αιθερικό πεδίο,για την ανταπόκριση και την αποδοχή.
Ζήτησα κι έλαβα.Χτύπησα και μου άνοιξαν.
Αυτή είναι η Ανοιξη.
Ν' ανοίγεσαι σαν δίαυλος στο Φως.
Ως εάν...να είσαι ήδη.
Καλή Κυριακή!

''μια Κυριακή του Μάρτη και μια Σαρακοστή/το πρώτο χελιδόνι καλωσορίσαμε...''
κατά πως λέει το τραγούδι της μουσικής ανάρτησης.
Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα,για τη πρώτη μύηση στο αιθερικό πεδίο,για την ανταπόκριση και την αποδοχή.
Ζήτησα κι έλαβα.Χτύπησα και μου άνοιξαν.
Αυτή είναι η Ανοιξη.
Ν' ανοίγεσαι σαν δίαυλος στο Φως.
Ως εάν...να είσαι ήδη.
Καλή Κυριακή!

Ταρουλίνι....
θέλω να μην ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα ευγνομωσύνης, τα δάκρυα ευτυχίας και τα ευχαριστώ που έστειλα μέσα από την καρδιά μου χτες....
Βασούλα, Έμμάκι...

θέλω να μην ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα ευγνομωσύνης, τα δάκρυα ευτυχίας και τα ευχαριστώ που έστειλα μέσα από την καρδιά μου χτες....
Βασούλα, Έμμάκι...

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
κοριτσάκια σας ευχαριστώ κι εγώ για τα μοιράσματά σας! Πάντα μέσα στην Ψυχή μου
κυρίως σας ευχαριστώ γι' αυτό το "Βασούλα, Εμμάκι"...γιατί δεν είμαι μόνη μου σε όλη την διαδικασία...Είναι τιμή για εμένα να έχω ένα τόσο άξιο συνοδοιπόρο...

κυρίως σας ευχαριστώ γι' αυτό το "Βασούλα, Εμμάκι"...γιατί δεν είμαι μόνη μου σε όλη την διαδικασία...Είναι τιμή για εμένα να έχω ένα τόσο άξιο συνοδοιπόρο...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Και μεγαλυτερη τιμη για μενα να ειμαι διπλα σου Βασουλα μου....Σε Ευχαριστω απο ολη μου την Υπαρξη!!!!!

(δεν το γλυτωσαμε το κλαμα μωγιεεεεε!!!!!

Μπετουλα μου γλυκια

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!