Βασούλα μου δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα, παρόλα αυτά δεν μπορώ να μη πω ότι κανείς δεν είπε "Είμαστε όλοι Αργεντινέζοι".
Όλη η Ευρώπη φοβάται ότι θα πάθει τα ίδια, κι αυτό ξεκίνησε από την Ελλάδα.
Επίσης ξέρουμε πολύ καλά τι είναι ο Νεοέλληνας και πόσο αλλοτροιωμένος είναι πια ανά τους αιώνες, με όλους αυτούς που περάσανε από πάνω του, (στο Βυζάντιο είχαμε τις περισσότερες αυτοκτονίες Ελλήνων που έχουν σημειωθεί στην ανθρωπότητα, λόγω του αναγκαστικού εχριστιανισμού τους κ.α. πολλά) και με τόσα σκ@@@ που τρώει καθημερινά στην εποχή μας μέσα από την τηλεόραση!
Γι' αυτό λέω, ας θυμηθούμε γμτ ποιοι είμαστε και ας τιμήσουμε την Ψυχή μας στο εδώ και τώρα, που δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Λοιπον το απιστευτο...με τον δημητρη το ειδαμε.
Σε αυτοκινητο αγροτικο τυπου datsun(δεν ξερω αν ηταν γυφτοι)
Ειχε γραψει στο πισω μερος με μεγαλα γραμματα.
Καιρος να θυμηθουμε απο που ξεκινησαμε για να γινουμε Ανθρωποι.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ερώτηση… – προς Δαλάι Λάμα: «Τι σας προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ανθρωπότητα;»
«Ο άνθρωπος. Γιατί θυσιάζει την υγεία του για να βγάλει λεφτά. Ύστερα θυσιάζει τα χρήματά του για να ανακτήσει την υγεία του. Και τότε είναι τόσο ανήσυχος για το μέλλον ώστε δεν απολαμβάνει το παρόν και ως αποτέλεσμα αυτός δεν ζει ούτε στο παρόν, ούτε στο μέλλον. Και ζει σαν να μη πρόκειται ποτέ να πεθάνει. Και πεθαίνει χωρίς να έχει ζήσει ποτέ στην πραγματικότητα.»
Η Αγάπη δεν "ζυγίζει" ποιός δινει τα περισσότερα...
Η Αγάπη είναι εκεί πάντα, όταν αναπνέουμε στον ρυθμό της...δίνω Αγάπη, παίρνω Αγάπη...
δεν ξέρω που δίνω και από που παίρνω...πόσο δίνω και πόσο παίρνω...Ξέρω μόνό ότι επιτρέπω να συμβεί...
Η γνωστή μας Άγνωστος