Παντού καλοδεχούμενοι...
Re: Παντού καλοδεχούμενοι...
Ε, ναι... Διότι δεν μπορείς να προσβάλλεις και να θίγεις έτσι τον κόσμο!
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Σωστέεεεες!!!!! 

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Πάνω από 40 βουλευτές έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό !!!
Μπορεί ο βουλευτής του ενός εκατομμυρίου ευρώ να παραμένει φαντομάς, οι έλεγχοι του υπουργείου οικονομικών ωστόσο, έδειξαν ότι περισσότερα απο 40 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στη λίστα με τα εμβάσματα προς το εξωτερικό.
Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής πρόκειται για καταθέσεις ύψους πάνω απο 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φυγάδευσαν τα χρήματα ακόμη και μέσω του υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο κοινοβούλιο.
Η ταυτοποίηση των πολιτικών έγινε απο τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών οι οποίες προχώρησαν σε διασταυρώσεις των εμβασμάτων που συγκέντρωσαν απο τις τράπεζες με τον ΑΦΜ, τα στοιχεία ταυτότητας και τη διεύθυνση της κατοικίας αποστολέα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται αρμόδιο παράγοντα, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που από το 2009 μέχρι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω απο 100.000 ευρώ ο καθένας.
Τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των εμβασμάτων με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και το πόθεν έσχες, για να ελεγχθεί κατά πόσο τα χρήματα που φυγάδευσαν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και την περιουσιακή τους κατάσταση ή αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής.
Newsbomb.gr.
Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος ????
Και οι 40 ήταν υπέροχοι !!!!
ΟΙ ατσίδες με τα μπλε !!!!
To Αδελφάτο των Ελεεινών Ιπποτών !!!
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην φυλακή !!!

Μπορεί ο βουλευτής του ενός εκατομμυρίου ευρώ να παραμένει φαντομάς, οι έλεγχοι του υπουργείου οικονομικών ωστόσο, έδειξαν ότι περισσότερα απο 40 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στη λίστα με τα εμβάσματα προς το εξωτερικό.
Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής πρόκειται για καταθέσεις ύψους πάνω απο 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φυγάδευσαν τα χρήματα ακόμη και μέσω του υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο κοινοβούλιο.
Η ταυτοποίηση των πολιτικών έγινε απο τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών οι οποίες προχώρησαν σε διασταυρώσεις των εμβασμάτων που συγκέντρωσαν απο τις τράπεζες με τον ΑΦΜ, τα στοιχεία ταυτότητας και τη διεύθυνση της κατοικίας αποστολέα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται αρμόδιο παράγοντα, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που από το 2009 μέχρι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω απο 100.000 ευρώ ο καθένας.
Τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των εμβασμάτων με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και το πόθεν έσχες, για να ελεγχθεί κατά πόσο τα χρήματα που φυγάδευσαν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και την περιουσιακή τους κατάσταση ή αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής.
Newsbomb.gr.
Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος ????
Και οι 40 ήταν υπέροχοι !!!!
ΟΙ ατσίδες με τα μπλε !!!!
To Αδελφάτο των Ελεεινών Ιπποτών !!!
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην φυλακή !!!

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
ρε μεταξύ τους τα κάνουνε, μεταξύ τους τα μπαλώνουνε...Τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες
είναι οι ίδιες υπηρσίες που έβαλαν τον Εφραίμ σε εκείνο το χλιδάτο κελί άραγε?
ρε γμτ είμαι ευτυχισμένη

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Και οι 299 πες καλύτερα!!Και οι 40 ήταν υπέροχοι !!!!
Τα πράσινα ερπετόμορφαΟΙ ατσίδες με τα μπλε !!!!
Ας μη βρίζουμε τους ιππότες, αυτοί τουλάχιστον είχαν Τιμή!To Αδελφάτο των Ελεεινών Ιπποτών !!!
Άμα το δούμε ποτέ αυτό, εγώ θα κάνω το γύρο της Λέσβου με τα πόδιαΟλοι οι δρόμοι οδηγούν στην φυλακή !!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
πρόσεξε τι δηλώνεις Δημητρούλα μου

Δεν το πιστεύω! Αποκλείεται!!!! Τέτοια πράγματα εν Ελλάδι αποκλείεται να έχουν συμβεί!!!!Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται αρμόδιο παράγοντα, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που από το 2009 μέχρι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω απο 100.000 ευρώ ο καθένας.

Μόνο 100.000 € ο καθένας? Ψιλικατζίδες τους περάσαμε?
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

έλα ντε! κι εμένα λίγα μου φάνηκαν, αλλά οκ! ότι πουν...συμφωνήσω δεν συμφωνήσω με το ποσόν, αυτό που ειπώθηκε, αυτό θα μείνει στην ιστορία και όχι αυτό που ξέρουμε όλοι σίγουρα...΄Ετσι δεν γίνεται άλλωστε πάντα στην καταγραφή της ιστορίας?

Να μπαίνανε όλοι όμως φυλακή, ε? Και όχι για μία βδομάδα και μετά με συνοπτικές διαδικασίες, έξω!"

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
και όχι σε κελί σαν κι αυτό του Εφραίμ ε?

Ενας δικαστής με α@@@@@@α δεν υπάρχει σε αυτήν την χώρα να μας απαλλάξει και να τους στείλει όλους ισόβια μπάς και ξεβρομίσει ο τόπος επιτέλους.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
αχ βρε Ιωαννούλα...και ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός μπηκαν ισόβεια, αλλά κοίτα γμτ πως βρήκαν τρόπο να "κλωνοποιηθούν" και να ξαναζήσουν ανάμεσά μας!
κάτι άλλο πρέπει να γίνει...η φυλακή δεν μας βοηθάει τελικά!

κάτι άλλο πρέπει να γίνει...η φυλακή δεν μας βοηθάει τελικά!