Vaso έγραψε: Και για να σε παρηγορήσω, σε όλα τα παιδάκια έλλειψε η αγάπη...

Συντονιστής: Emmaki
Vaso έγραψε: Και για να σε παρηγορήσω, σε όλα τα παιδάκια έλλειψε η αγάπη...
Βασσούλα μου,αυτό έχει να κάνει με αυτό που σου είχα πεί για κάποιο πρόσωπο??Vaso έγραψε:μα από ότι σε νιώθω, είσαι και πάλι έτοιμος να κάνεις το ίδιο...
ναί,βρε Βασσούλα μου,αυτό ακριβώς.Vaso έγραψε:Τι ζήλευες δηλαδή?΄Οτι άλλος είχε,αυτό που ήθελες εσύ?
όχι ακριβώς,μάλλον το αντίθετο θα έλεγαVaso έγραψε: εσύ την φορτώθηκες όμως, δεν σου φορτώθηκε...
Αχ, βρε Δημητράκη μουχτυπιόμουνα λέμε,γιατί δεν είμουν εγώ στη θέση του άλλου
μα ναι, φυσικά γι' αυτό το είπα...Βασσούλα μου,αυτό έχει να κάνει με αυτό που σου είχα πεί για κάποιο πρόσωπο??
εσύ την φορτώθηκες όμως, δεν σου φορτώθηκε...
όχι ακριβώς,μάλλον το αντίθετο θα έλεγα
όχι κοπελιάVaso έγραψε:μα ναι, φυσικά γι' αυτό το είπα...Βασσούλα μου,αυτό έχει να κάνει με αυτό που σου είχα πεί για κάποιο πρόσωπο??![]()
Βασσούλα μου εγώ της "φορτώθηκα",γιατί ήθελα να είμαι κοντά τηςVaso έγραψε:...κανείς δεν σου φορτώνεται με το έτσι θέλω
αχ βρε Δημητράκη...την φορτώθηκες σημαίνει ότι αφήνεις τις αρνητικές επιδράσεις του οποιουδήποτε να γίνουν βάρος σε εσένα...Ε, λογικό δεν είναι να αναζητάς κάποιον να το φορτώσεις με την σειρά σου?Βασσούλα μου εγώ της "φορτώθηκα",γιατί ήθελα να είμαι κοντά της
τώρα αν σου πώ πως δεν το θεωρώ λογικό τι θα πείς??Vaso έγραψε:Ε, λογικό δεν είναι να αναζητάς κάποιον να το φορτώσεις με την σειρά σου?
δεν το πολυκατάλαβα,αυτόVaso έγραψε:ανταποδοτικό είναι το φόρτωμα, το θέμα όμως είναι τι κουβαλάς εσύ τελικά...Γιατί αυτό μετράει κατά την αποφόρτιση...
Το ξέρω ότι με την λογική δεν έχεις καμία σχέση...΄Ωρα μάλλον να αποκτήσεις...τώρα αν σου πώ πως δεν το θεωρώ λογικό τι θα πείς??
τι δεν καταλλαβαίνεις??και είπαμε να λείπουν τα σχόλια από μερικούς-μερικούς ;)
κι'εγώ^tasoulis^ έγραψε:Το κακο ειναι οτι την αποφευγει την λογικη γιατι θεωρει οτι θα ανηκει στην μαζα και μου φαινεται κανει τα παντα για να διαφερει αλλα με λαθος τροπο που στο τελος βλαπτει τον ιδιο.![]()
Δημητρη ξερεις φυσικα ποσο σε εκτιμω ε![]()
![]()
![]()