Το ξέρατε οτι...;

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Γενικά με την τεχνολογία... δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις χεχεχε :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

αν δεν έρθει κάποιος να δούμε μαζί ταινία, ούτε καν αυτό δεν κάνω!! οεο???
Και ξέρετε ποιός είναι αυτός ο κάποιος πάντα ε????
οεο...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γενικά με την τεχνολογία... δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις χεχεχε
χιχιχι! Admin μου, τα καταφέρνω με την βοήθειά σας όμως!!!

Εμμανουέλα μου θα δούμε τον Ρατατούη? Το πήρα τελικά... :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Να το δείτε έχει πλάκα!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

1. Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων !

2. Η φράση « του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού !

3. Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε « Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν εκεί για παλούκωμα όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία!

4. Στον γνωστό άθλο του Ηρακλή τα γνωστά « χρυσά μήλα των εσπερίδων» ήταν ... πορτοκάλια!

5 . Η ακριβής εξήγηση της φράσης « Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή καν ' έλα » δεν έχει σχέση με κανέλλα ή άλλα καρυκεύματα αφού σημαίνει «Έρχομαι από την Κωνσταντινούπολη και σε προσκαλώ να έρθεις στην κορυφή »!

6 . Όταν δίνουμε σε κάποιον « πουρμπουάρ » η ακριβής του ερμηνεία είναι ότι του προσφέρουμε χρήματα για να πιει κάτι δηλαδή τον κερνάμε ένα ποτό Ενώ το T.I.P σημαίνει "To Improve Performance", για βελτίωση απόδοσης, και δινόταν πάντα πριν από τιςυπηρεσίες του υπαλλήλου.

7 . Οι οδηγοί των πρώτων αυτοκινήτων ατμού ονομάστηκαν «σοφέρ » δηλαδή «θερμαστές » γιατί ζέσταιναν το νερό της μηχανής πριν ξεκινήσουν!

8 . Η γνωστή συνοικία « Πατήσια » ονομάστηκε έτσι από την αντίστοιχη Τούρκικη λέξη που σημαίνει : τα κεκτημένα αγροκτήματα!

9 . Όταν λέμε σε κάποιον « Αντίο» του λέμε κυριολεκτικά σύμφωνα με την αντίστοιχη Ισπανική φράση ότι «θα τα πούμε στον άλλο κόσμο» δηλ πρόκειται για .. αποχωρισμό !

10 . Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής (έως σήμερα Η Υ.) τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές !

11. Η βέρα φοριέται στο τέταρτο δάχτυλο - παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά !

12. Το 1630 ο Γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά !
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

12. Το 1630 ο Γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά !
Μήπως καθάριζαν και τα αυτιά τους με αυτά?
Οι Γάλλοι λέγεται πως ήταν ένας βρώμικος λαός, γι' αυτό και ανέπτυξαν την αρωματοποιϊα...Λέγεται είπα, μην παρεξηγηθώ... :wink:

Εικόνα

Εικόνα

Δημοσίευση από eleni »

Μαλλον εφτιαξαν κι αυτες τις ασπρες περουκες με τις μπουκλες για να μην λουζονται! (Αυτοι δεν τις φοραγαν?)
Χωρις παρεξηγηση.. αλλωστε αυτα γινοντουσαν στο παρελθον...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έτσι εννοείς?

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Δημοσίευση από eleni »

χαχαχαχαα!!!!!!!!!!! ναι!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Qisan

Αρκας

Δημοσίευση από Qisan »

Να οι 15 καλυτερες ατακες του Αρκα :

1.. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.

2..ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.

3..Η ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ.

4.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

5.. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

6.. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ

7.. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

8.. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.

9.. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

10..ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.

11..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.

12..Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

13.. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

14.. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

15.. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ!!

:lol: :-)
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

10..ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.
Το 10 το καλό....!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Christina

Δημοσίευση από Christina »

:D

Μα πως είναι δυνατόν από όλα να διάλεξες αυτό ρε παιδί μου????

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???????

:D
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εχω το όνομα εχω και τη χάρη!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Εχω πάει μια φορα.... εμπειρία...

και το 15 όμως.... πολύ καλο!!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Κι εγώ.....για αυτό το έγραψα!!!!!!!χιχιιχιχιιχι....

Το 15 ειναι καλο οσον αφορα αυτον που κάνεις το μπάνιο... :wink:

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”