Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Πατέρας και Μητέρα μου είναι μόνο ο θεός...
Μέσα σ' αυτόν εξαγνίζομαι από όλες τις ανθρώπινες νοοτροπίες...
Ξέρει εκείνος πόσο ευάλωτη είμαι στην Ελευθερία που μου χάρισε...
Ξέρει ότι με έκαναν να μην την θέλω...
όπως όλοι οι άνθρωποι οι μισοί
που παλεύουν με το ολόκληρο

Δεν έχει να κάνει με την πίστη στον θεό η Αγάπη
έχει να κάνει με το ότι όλα τα είδα μισά
Μισή Αλήθεια...μισό ψέμα
Μισή Αγάπη...μισός φόβος
Μισή Δύναμη...μισή αδυναμία
Μισός πατέρας...μισή μητέρα

Ασθένεια πόσο πολύ σε τίμησα...Νομίζω σου αρκεί!
Σε εξύψωσα στον θεό και εσύ μου γύρισες πίσω την μισή σού ανάγκη
την άλλη μισή έπρπε να την βρω εγώ

Αλήθεια είναι ότι αυτό που είναι αυθεντικό είναι ετελώς αντίθετο από τα ήθη των ανθρώπων
και κυρίως από τα έργα τους...

Οτι θέλουν είναι τόσο λίγο, και ακόμα αυτό το λίγο δεν μπορούν να το χαρούν
γιατί έρχεται το άλλο μισό και τους το παίρνει...

Ενιωσα σαν εγκαταλελειμμένος σπόρος, που τον φροντίζει ένας αδαής...
΄Οπως όταν φυτεύουμε τριαντάφυλλα, αλλά δεν ξέρουμε πως να τα φροντίσουμε...
Τους βάζουμε λίπασμα, τα κάνουμε όμορφα...αλλά γμτ δεν μυρίζουν...

Και συνηθίζουμε στην άοσμη ομορφιά, γιατί λέμε έτσι είναι, τα καυσαέρια φταίνε που τα λουλούδια δεν μυρίζουν...

Προσφέρουμε ο ένας στον άλλον λουλούδια, συνηθισμένα λουλούδια από εγκαταλελειμμένους σπόρους, απλά γιατί κάποιος βρέθηκε να τα φροντίσει, χωρίς να τα αγαπήσει...Απλά τα φρόντισε για να τα πουλήσει...

΄Οσο πιο όμορφο το τριαντάφυλλο, τόσο πιο ακριβό!
Και κανείς δεν νοιάζεται αν δεν μυρίζει...

Αν μπορούσαμε να νιώσουμε όπως νιώθει ένα τριαντάφυλλο, ίσως θα ήταν διαφορετικός ο τρόπος που θα το προσφέραμε...

Αν μπορούσαμε να νιώσουμε, όπως νιώθει ο Εαυτός μας, ίσως θα ήταν διαφορετικός ο τρόπος που θα τον πουλούσαμε

Πατέρας και Μητέρα μου είναι μόνο ο θεός...Οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να με αγαπήσουν όπως εκείνος, χωρίς να έχουν κανένα συμφέρον από την ομορφιά μου. Είναι το μόνο σημείο μέσα μου που παρέμεινε αγνό, που δεν το άγγιξαν τα καυσαέρια και δεν έχασε την μυρωδιά του...Το μύρισα και θυμήθηκα τα δικά μου συμφέροντα...Τι δεν μπορούσα να αγαπήσω χωρίς πρώτα να το ζυγίσω με τα ανθρώπινα ζύγια...Και τότε είδα τον Εαυτό μου...Μισός εδώ, μισός εκεί και στην μέση ένα τριαντάφυλλο...Το πιο όμορφο, το πιο αγνό, το πιο μυρωδάτο..Κατάλευκο σαν το Φως της Πατρίδας μου...Κι αυτό το Φως με κυρίευσε...
Δεν ήταν κανενός...Δικό μου ήταν, μέσα μου! Και έτσι σιγά σιγά ξαναγύρισα στην αθωότητα...που δεν ζυγίζεται με ανθρώπινα ζύγια, αλλά με θεϊκά...

Καλημέρα φιλαράκια...Το αφιερώνω αυτό στο δικό σας Φως! Στο δικό σας Τριαντάφυλλο...

@};- @};- @};-

http://youtu.be/c1GBeLl-rt8" onclick="window.open(this.href);return false;

Απ την ώρα που σε βρήκα
μάνα και πατέρα μου
σαν παιδί στον κόσμο βγήκα
να χαρώ τη μέρα μου

Κι ήταν Κυριακή βραδάκι
κι ήταν Κυριακή
Κι ήταν Κυριακή βραδάκι
κι ήσουν η Δευτέρα μου

Μα τα βράδια που γυρνούσα
όλοι με ρωτούσανε
που ναι αυτοί που μ αγαπούσαν
ποια στεριά κοιτούσανε

Ποια στεριά και ποια πατρίδα
τι ρωτάτε εμένανε
δεν τους ξέρω, δεν τους είδα
δεν ρωτώ κανένανε

Απ την ώρα που σε βρήκα
εαυτέ μου ευάλωτε
στης ζωής την βάρκα μπήκα
όπως ήμουν κι άλλοτε
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Re: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Πατέρας και Μητέρα μου είναι μόνο ο θεός...

@};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Σημερα Γιορταζω Εαυτε Μου...σημερα και καθε μερα ειναι γιορτη...

γιατι Αγαπαω το Φως μου, την Ψυχη μου τον Θεο Μου, τις αναγκες της ψυχης μου σ αυτην εδω την 3η διασταση...

οσο μπορω και Με καταλαβαινω περισσοτερο, τοσο πιο Ομορφο και Μυρωδατο ειναι αυτο το Τριανταφυλλο Μου...

μεγαλη υποθεση η σωτηρια της ψυχης Εδω Και Τωρα...Σημερα..με χαμογελο :x :dance: :*
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

...σήμερα... με χαμόγελο :) @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Αν μπορούσαμε να νιώσουμε όπως νιώθει ένα τριαντάφυλλο, ίσως θα ήταν διαφορετικός ο τρόπος που θα το προσφέραμε...

Αν μπορούσαμε να νιώσουμε, όπως νιώθει ο Εαυτός μας, ίσως θα ήταν διαφορετικός ο τρόπος που θα τον πουλούσαμε
:x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Πατέρας και Μητέρα μου είναι μόνο ο θεός...Οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να με αγαπήσουν όπως εκείνος, χωρίς να έχουν κανένα συμφέρον από την ομορφιά μου. Είναι το μόνο σημείο μέσα μου που παρέμεινε αγνό, που δεν το άγγιξαν τα καυσαέρια και δεν έχασε την μυρωδιά του...Το μύρισα και θυμήθηκα τα δικά μου συμφέροντα...Τι δεν μπορούσα να αγαπήσω χωρίς πρώτα να το ζυγίσω με τα ανθρώπινα ζύγια...Και τότε είδα τον Εαυτό μου...Μισός εδώ, μισός εκεί και στην μέση ένα τριαντάφυλλο...Το πιο όμορφο, το πιο αγνό, το πιο μυρωδάτο..Κατάλευκο σαν το Φως της Πατρίδας μου...Κι αυτό το Φως με κυρίευσε...
Δεν ήταν κανενός...Δικό μου ήταν, μέσα μου! Και έτσι σιγά σιγά ξαναγύρισα στην αθωότητα...που δεν ζυγίζεται με ανθρώπινα ζύγια, αλλά με θεϊκά...

Καλημέρα φιλαράκια...Το αφιερώνω αυτό στο δικό σας Φως! Στο δικό σας Τριαντάφυλλο...
@};- @};- @};- :x
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Το μύρισα και θυμήθηκα τα δικά μου συμφέροντα...Τι δεν μπορούσα να αγαπήσω χωρίς πρώτα να το ζυγίσω με τα ανθρώπινα ζύγια...Και τότε είδα τον Εαυτό μου...Μισός εδώ, μισός εκεί και στην μέση ένα τριαντάφυλλο...Το πιο όμορφο, το πιο αγνό, το πιο μυρωδάτο..Κατάλευκο σαν το Φως της Πατρίδας μου...Κι αυτό το Φως με κυρίευσε...

:cry: :cry: :cry:

όταν γύρισα και κοίταξα τα δικά μου ζύγια, τα δικά μου συμφέροντα, τότε μόνο κατάλαβα πώς νοιώθει ο Εαυτός μου όταν τον πουλάω, και μέσα απο εκεί πουλάω και τον Άνθρωπο...

τότε μόνο μπόρεσα να ξαναμυρίσω το τριαντάφυλλο απο την καρδιά μου, να νοιώσω την σημαντικότητα του ενός τριαντάφυλλου, την ομορφιά του και να το προσφέρω αυτή την στιγμή, αυτή την φορά με ταπεινότητα και σεβασμό..

έστω για αυτή την στιγμή δεν θέλησα τίποτα να πάρω πίσω, δεν θέλησα τίποτα ούτε το ευχαριστώ, ήμουν πλήρης απο την μυρωδιά μου

η στιγμή, αυτή η στιγμή την φυλάω καλά μέσα μου να την θυμάμαι... :cry:

Εικόνα
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η Μνήμη, Φωτεινούλα, είναι η Αγάπη του Θεού...Μια φορά αν τον θυμηθείς, δεν τον ξεχνάς ξανά ποτέ!

@};- @};- @};-

Εικόνα

:-( @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

. Είναι το μόνο σημείο μέσα μου που παρέμεινε αγνό, που δεν το άγγιξαν τα καυσαέρια και δεν έχασε την μυρωδιά του...Το μύρισα και θυμήθηκα τα δικά μου συμφέροντα...Τι δεν μπορούσα να αγαπήσω χωρίς πρώτα να το ζυγίσω με τα ανθρώπινα ζύγια...Και τότε είδα τον Εαυτό μου...Μισός εδώ, μισός εκεί και στην μέση ένα τριαντάφυλλο...Το πιο όμορφο, το πιο αγνό, το πιο μυρωδάτο..Κατάλευκο σαν το Φως της Πατρίδας μου...Κι αυτό το Φως με κυρίευσε...
:-( @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βασω με "βλεπεις" μεσα στη σιωπη και νιωθω τοσο ομορφα αυτη τη στιγμη γιαυτο που δεν μπορω να σου περιγραψω....!! @};- >:d< >:d< >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σε "βλέπω" Δωρούλι! :cry: @};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ρε Βασω ξερεις τι????? @};-

αυτο το δωρο που εκανα στην Ψυχη μου να ερθω κοντα σου και να δω με τα ματια σου το θεο και την Αγαπη δεν θα αφησω κανενας να μου το παρει.......κανενας φυσικος γονιος και τιποτα στον κοσμο!!γιατι η Ψυχη μου γνωριζει πανω και περα απο ολα και αυτη θα ακολουθησω.....γιατι μπορω και τραβαω πλεον την κουρτινα να αντικρισω το Φως του θεου, ασχετα αν ωρες ωρες τυφλωνομαι ....!!

:-( :-( @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

:x :x :x :x :x

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”