Σσσσςςς.......... Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: Σσσσςςς.......... Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλλην

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι, Γιωργάκη, γιατί εμείς τουλάχιστον γνωρίζουμε τι θα πει "μοιράζομαι"...

οι άλλοι ας κάνουν τον πόλεμό τους! ΄Ετσι κι αλλιώς τον εαυτό τους πολεμάνε...Κανείς δεν θα είναι Νικητής, όσα και να έχει και όσες καμπάνες και να χτυπήσει...Γιατί ο Νικητής δεν είναι αυτός που τον σταυρώνουν ή δέχεται να σταυρωθεί, αλλά αυτός που μπορεί να έχει την Δύναμη της Αγάπης ακόμα και στο Σταυρό του.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να κατέβω πια σε πορεία, γιατί αυτήν την μοναξιά, εγώ την έχω εισπράξει εδώ και χρόνια...Δεν πολεμάει κανείς για την Αγάπη τελικά, αλλά για την πάρτη του!

Αφού υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές του Θοδωράκη, τι να μας κάνουν οι καμπάνες και οι πορείες...΄Ιδιοι έμειναν οι άνθρωποι εδώ και χρόνια, για να μην πω αιώνες...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

@};- @};- @};-

Ευάκι Γιωργάκι :x :x >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ποσο δικιο εχεις.. @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

.Γιατί ο Νικητής δεν είναι αυτός που τον σταυρώνουν ή δέχεται να σταυρωθεί, αλλά αυτός που μπορεί να έχει την Δύναμη της Αγάπης ακόμα και στο Σταυρό του.
τι να πω γιαυτο που γραφεις.......!! @};- @};- :-(
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Madraoulas έγραψε:Ναι Ευη μου, εχεις δικιο, κι εγω ενισα τη μοναξια τους :-( :-(

ξερετε κατι?...αισθανομαι 'γεματος' μεσα μου και 'δυνατος' για τα 'νεα δεδομενα' που ερχονται ....
Ναι!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ευη ,Μαντράκο ,Βασούλα >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

.αισθανομαι 'γεματος' μεσα μου και 'δυνατος' για τα 'νεα δεδομενα' που ερχονται ....
>:d< >:d< >:d< >:d< :x
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

>:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Δεν ξέρω αν είναι σωστά εδώ ... αν δεν είναι αλλάξτε το ...

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ ! ...ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !
Του τα είπε χύμα ...Τώρα τα λέει και τσουβαλάτα
κ.Βενιζέλο !

Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης. Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό
στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι. Τι άλλο λοιπόν, ήσασταν από το «παιδί θαύμα» της νομικής τέχνης.
Αναζήτησα λοιπόν αυτή την νομική σας έστω ευφυΐα, στο νομοθετικό σας έργο στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Και ιδού τι βρήκα. Το 1996 ψηφίσατε τον νόμο 2408. Με τον νόμο αυτό τροποποιήσατε κάποια άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Για την ακρίβεια προσθέσατε μερικές λέξεις, λιγότερες από 10 αλλά καθοριστικές. Αλλάξατε το άρθρο 242 (για ψευδή βεβαίωση) και το άρθρο 216 (για πλαστογραφία).Τα δύο αδικήματα τα οποία ήταν κακουργήματα με ποινές κάθειρξης πάνω από 10 χρόνια, γίνονταν πλημμελήματα αν το ποσό της ζημιάς δεν ήταν πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές.
Αυτό προσθέσατε: Το «πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές». Με 25 εκατομμύρια τότε μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι. Και εσείς για κάποιο λόγο, την πλαστογραφία και την ψευδή βεβαίωση που προκαλούσαν ζημιά ως ένα σπίτι την κάνατε πλημμέλημα;
Αυτή την νομοθετική «μεταρρύθμιση» την κάνατε μέσα σε μία νύχτα και χωρίς να προηγηθεί σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και πολύ περισσότερο διάλογος με τους ανθρώπους που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη. Δηλαδή δεν εκθέσατε ποια αναγκαιότητα υπήρχε για να κάνετε τόσο βαριές πράξεις από κακουργήματα, απλά πλημμελήματα. Κατηγορηθήκατε από τον νομικό κόσμο ότι ασελγήσατε πάνω στους νόμους με σκοπούς άλλους από την απονομή Δικαιοσύνης.
Φαντάζομαι ξέρετε ως υπουργός Δικαιοσύνης τότε, τι προέκυψε από αυτή σας την νομοθέτηση. Τετρακόσιοι επιφανείς Θεσσαλονικείς (μεγαλογιατροί, βουλευτές, στρατηγοί, δικηγόροι, παιδιά αυτών που λέμε «επωνύμων») οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για κακουργήματα (ναι, αυτά τα οποία αλλάξατε) δεν δικάστηκαν ποτέ. Τα κακουργήματά τους έγιναν πλημμελήματα και παραγράφηκαν. Η υπόθεση ήταν η πιο σοβαρή υπόθεση πλαστογραφίας στην ιστορία της Ελλάδας.
Από το 1989 έως το 1991, παιδιά επωνύμων της Θεσσαλονίκης που εγγράφονταν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία κλπ), έπαιρναν μεταγραφές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, παρουσιάζοντας ψεύτικες βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες. Οι ευγενείς γόνοι της Θεσσαλονίκης έπασχαν ξαφνικά από καρκίνο, λευχαιμίες και άλλα σοβαρά νοσήματα που βεβαίωναν απατεώνες γιατροί. Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, κάποιοι Πανεπιστημιακοί, συνάδελφοί σας στο Πανεπιστήμιο, επιχείρησαν να την κουκουλώσουν αρνούμενοι να δώσουν τα στοιχεία των μεταγραφών.
Μια ομάδα έντιμων εισαγγελέων τότε, αναγκάστηκε να κάνει έρευνα στο πανεπιστήμιο και να κατασχέσει τους φακέλους. Δύο ανακριτές, επί δύο χρόνια ερεύνησαν αυτή την υπόθεση, σχηματίζοντας δικογραφία που δεν χωρούσε σε ένα δωμάτιο. Ασκήθηκαν, διώξεις σε 400 άτομα.
Οι περισσότεροι θα έμπαιναν φυλακή αφού οι κατηγορίες ήταν στοιχειοθετημένες. Και τότε εσείς νομοθετήσατε την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα στα συγκεκριμένα άρθρα, που τύχαινε μάλλον να αφορούν τις δικές τους κατηγορίες. Τα αδικήματα ήταν πια πλημμελήματα και είχαν παραγραφεί. Οι φάκελοι έκλεισαν και δεκάδες επώνυμοι απατεώνες, ελεύθεροι πια, συνέχιζαν να φωτογραφίζονται στα περιοδικά ως έντιμοι και ανησυχούντες για την πόλη και βέβαια να καθορίζουν με τη δύναμή τους τα πολιτικά πράγματα. Αρκετοί από τους φοιτητές που πήραν μεταγραφές με τις ψευδείς βεβαιώσεις, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά σήμερα κάνουν πανεπιστημιακή καριέρα.
Στις μεταρρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή ενός ακόμη άρθρου του Ποινικού Κώδικα. Του 113. Το άρθρο αυτό παλιά προέβλεπε πως στις περιπτώσεις που κάποιος βουλευτής διώκεται για αξιόποινη πράξη, αν δεν αρθεί η βουλευτική του ασυλία, τότε σταματά να τρέχει ο χρόνος παραγραφής και ο βουλευτής δικάζεται όποτε πάψει να είναι βουλευτής.
Το άρθρο αυτό προστάτευε και τον βουλευτή, αλλά και τον πολίτη. Αλλάξατε λοιπόν το άρθρο και καταργήσατε την αναστολή της παραγραφής. Έτσι αν κάποιος βουλευτής διαπράξει αδίκημα και δεν αρθεί η ασυλία του, ο χρόνος παραγραφής τρέχει. Έτσι όταν πάψει να είναι βουλευτής πιθανόν να μην υπάρχει δίωξη εναντίον του.
Αυτά είναι τα νομοθετήματά σας σε ένα υπουργείο που θα περίμενε κάποιος, πως λόγω του αντικειμένου σας, ο νομικός κόσμος θα μίλαγε για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις Βενιζέλου. Ο νομικός κόσμος όμως μιλάει για «ασέλγεια» στους νόμους. Τα περί προθέσεων και τα νομικά και αυτά της κόλασης που είναι στρωμένη με καλές προθέσεις, τα ξέρετε. Μόνο εσείς ξέρετε τις προθέσεις σας. Δεν σας αποδίδω καμιά πρόθεση. Σας απευθύνω για μια ακόμη φορά ερωτήματα. Και περιμένω απαντήσεις τις οποίες ξέρετε πολύ καλά πως οφείλετε να δώσετε. Αν όχι, τότε αυτό θα είναι μια πρόθεσή σας.

Υ.Γ. Προς κάθε ενδιαφερόμενο που.ξέρει αυτός. Μετά από 25 χρόνια στην δημοσιογραφία, έχω την δυνατότητα να μαθαίνω, πότε το όνομά μου γίνεται δημοφιλές σε διάφορες υπηρεσίες. Μην κουράζεστε. Στην ντουλάπα μου δεν έχω σκελετούς. Μόνο ρούχα και αρχεία. Των οποίων έχω πάντα αντίγραφα.
Κώστας Βαξεβάνης
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Τον εκβιάζουν. Αυτό λέει ο άνθρωπος... :-(
Και παρ' όλα αυτά συνεχίζει... Μάχεται. Γι' αυτό δεν μπορώ να δικαιολογήσω μέσα μου, όλα αυτά που ακούγονται περί εκβιασμών. Αν έχεις ψυχή, παλεύεις. Αν είσαι Άνθρωπος, δεν παραδίνεσαι.
Αν είσαι ανθρωπάκος, σκύβεις το κεφάλι... :-(

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κάποτε θα γράψει η ιστορία για τις ηρωικές πράξεις Βενιζέλου...Και τα παιδιά μας θα μαθαίνουν έντιμη ελληνική ιστορία...όπως πάντα!!!

θα πρότεινα στους γονείς, όπως έκανα κι εγώ, να στηρίζουν τα παιδιά τους στις απουσίες...Δεν κερδίζουν τίποτα τελικά και αυτό που τους μαθαίνουν εκεί, έρχεται η κοινωνία και το φέρνει στην πραγματική του διάσταση...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

:-( @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Βαρελι χωρις πάτο η Ελλάδα κατά τον Σοιμπλε

Μάλλον αυτή την άποψη έχει για τη χώρα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ενόψει και των κρίσιμων διαπραγματεύσεων πως η Γερμανία θα ήθελε πολύ να βοηθήσει βλέπει όμως ότι οι προσπάθειές της δεν πιάνουν τόπο.
“Μπορούμε να βοηθήσουμε μόνο όταν δεν έχουμε να κάνουμε με βαρέλι δίχως πάτο", δήλωσε χαρακτηριστικά και για μια ακόμη φορά προειδοποίησε λέγοντας ότι "πριν εγκρίνουμε το νέο πρόγραμμα πρέπει να έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα που δεν έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα".
Σε συνέντευξή του στη γερμανική ραδιοφωνία, ο Β. Σόιμπλε επαναλαμβάνει ότι "η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις που έχει αναλάβει", ενώ επισημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι κατέστησαν σαφές στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ότι για το νέο πρόγραμμα στήριξης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των υποχρεώσεων. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αναγνωρίζει πάντως ότι "πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση", ενώ αρνείται ότι πρόκειται να επιβαρυνθεί περαιτέρω ο Γερμανός φορολογούμενος, στέλνοντας εκ νέου το μήνυμα ότι η Γερμανία δεν θα δεχθεί αύξηση του δανείου προς την Ελλάδα.

:roll: :roll:

Απάντησε ο Καρολος Παππούλιας σημερα σε εκδήλωση στα Γιαννενα....
Αναμένουμε εξελίξεις... :D

«Οι πολιτικοί να φανούν αντάξιοι της αποστολής της»
Παπούλιας: «Ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε που λοιδορεί την πατρίδα μου;»

«Δεν δέχομαι να λοιδορείται η πατρίδα μου από τον κ. Σόιμπλε. Δεν το δέχομαι σαν Έλληνας. Ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα;», διερωτήθηκε σε έντονο ύφος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αντιδρώντας στις επανειλημμένες πιέσεις που ασκούν ευρωπαίοι αξιωματούχοι προς την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Κατά τη διάρκεια κλειστού γεύματος που παρατέθηκε προς τιμήν του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Παπούλιας κάλεσε τους πολιτικούς της χώρας «να φανούν αντάξιοι της αποστολής τους», υπογραμμίζοντας ότι «πάνω από όλα είναι η σωτηρία του τόπου μας, η Ιστορία της Ελλάδας». «Εύχομαι η πολιτική ηγεσία και η νέα Κυβέρνηση να κόψει τον γόρδιο δεσμό της κρίσης», πρόσθεσε.

«Ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Ποιοι είναι οι Φινλανδοί;», τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας, σχολιάζοντας πληροφορίες (τις οποίες μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters) ότι η Γερμανία, η Φινλανδία και η Ολλανδία είναι οι χώρες που πιέζουν να καθυστερήσει το πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα.

«Εμείς πάντοτε είχαμε την υπερηφάνεια να υπερασπιστούμε όχι μονο τη δική μας ελευθερία, όχι μονάχα τη δική μας πατρίδα, αλλά την ελευθερία της Ευρώπης», τόνισε ο κ. Παπούλιας.

«Δεν θα επικαλεστώ τα κοινότοπα του Τσόρτσιλ για την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων. Τα ξέρουμε εμείς, τα ξέρουν οι παππούδες μας, τα ξέρουν οι πατεράδες μας», συνέχισε ο κ. Παπούλιας. «Ο παππούς μου ήταν ο πρώτος υπαξιωματικός τραυματίας στη μάχη των Βουκολιών στην Κρήτη, όταν πήγαν για να απελευθερώσουν την Κρήτη».

Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε την ελπίδα ότι η κρίση θα ξεπεραστεί και όλοι μαζί θα βρεθούμε στην αντίπερα όχθη. «Όλοι έχουμε χρέος να βάλουμε πλάτη για να περάσουμε την κρίση», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαπίστωσε υψηλότατο επίπεδο ηθικού και επαγγελματισμού στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στις δηλώσεις που έκανε, σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για όλους εκείνους που θα σκεφθούν να στραφούν εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Παράλληλα ο κ. Παπούλιας επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, ως κομμάτι της κοινωνίας, υποφέρουν και εκείνες ως θύματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Εξέφρασε όμως την ελπίδα ότι η κρίση θα ξεπεραστεί και όλοι μαζί θα βρεθούμε στην αντίπερα όχθη και έτσι κάποτε θα ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο εθνικό κέντρο επιχειρήσεων από όπου επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του ακριτικού φυλακίου του Αγαθονησίου.

Νωρίτερα, ο κ. Κάρολος Παπούλιας είχε γνωστοποιήσει στον υπουργό Οικονομίας Ευάγγελο Βενιζέλο την απόφασή του να παραιτηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που λαμβάνει και του ζήτησε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην την εισπράττει πια.

Καλωσορίζοντας τον κ. Παπούλια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «συγκινητική», αλλά και μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία, την απόφαση του να παραιτηθεί της αποζημίωσής του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ρε... μίλησε ο Παπούλιας;;;;
κύριος Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Ποιοι είναι οι Φινλανδοί;»,
Ποιός είμαι εγώ; Πού βρίσκομαι; Τί κάνω με το πι στο χέρι;
Ομορφάάάάάάάντρα μουουουου!!!!!!!!!!!! :)) :)) :))

Ο λαλίστατος άρχων, παρέλειψε να πει, πως το ΔΝΤ, διπλασίασε την συμμετοχή μας. Ναι, για όσους δεν το ξέρετε, πληρώνουμε συμμετοχή στο ΔΝΤ.

Είπαμε... λεφτά υπάρχουν.

Όσο για τον άλλον, ρωτήστε τον αν τον έχουν π@@@@ει σε άπατο βαρέλι!

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ρε... μίλησε ο Παπούλιας;;;;
Ναι παιδιά , ξύπνησε απότομα και είπε να μας υπερασπιστεί
από τους κακούς :D :D
Και πήγε στο Εθνικής Αμυνας ,
να δει αν χρειάζονται τίποτα εξοπλισμούς , για να τους αγοράσουμε :? :?
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

http://www.prionokordela.gr/ellada/poio ... o-soimple/" onclick="window.open(this.href);return false;

μιλησε..μιλησε!!! ιδου και η απόδειξη!! :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”