Πριν βιαστείς να πεις «σ’ αγαπώ» άνθρωπε, σκέψου τι έχεις μέσα σου που μπορεί να αγαπηθεί, για να το βρεις και στον άλλον!

Συντονιστής: Emmaki
Πριν βιαστείς να πεις «σ’ αγαπώ» άνθρωπε, σκέψου τι έχεις μέσα σου που μπορεί να αγαπηθεί, για να το βρεις και στον άλλον!
εξαρτάται τι σημαίνει "ακραία" συμπεριφορά για εσένα. Ακραία είναι μόνο να σε κερατώνει ή να σε χτυπάει? Αυτό μόνο δεν αντέχεις?όσο για τον αυτο-σεβασμό πάντα είχα θέμα... μπορεί βασικές συμπεριφορές να τις έχω οριοθετήσει και λέω οτι δεν θα της ανεχόμουν σαν ένδειξη σεβασμού σε μένα όπως το να είχα έναν άντρα να με κερατώνει διαρκώς και να το γνωρίζω ή να με σπάει στο ξύλο ή άλλες τέτοιες ακραίες συμπεριφορές
Vaso έγραψε:Δεν μιλάμε για αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλλά για προσωπικές παραχωρήσεις, μην μπερδεύεσαι...
Vaso έγραψε: Όμως αυτή η αναζήτηση για το «επόμενο» είναι που θα σε φέρει στην αλήθεια να βρεις την Πηγή του νερού μέσα σου…Είναι μια κίνηση…μια εμπειρία που δεν χρειάζεται να προσμετράται σαν «αποτυχία» στην ζωή σου, αλλά σαν μια σοφία…
Κάθε φορά ολοένα και περισσότερο θα βλέπεις την εμμονή σου να στέκεσαι πάνω από ξερά πηγάδια και θα παρατηρείς αυτήν την ανάγκη σου να προσπαθείς να ξεδιψάσεις από κάτι που δεν περιέχει τίποτα…
Και όλοι ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι κάποιος έρωτας τους έβλαψε, και συγχωρούν…συγχωρούν…συγχωρούν…
Τι λες βρε φίλε που θα σε συν-χωρέσω μέσα μου, για να σε «κουβαλάω» σαν σκιά…
Θα σε συγχωρήσω μόνο όταν όλος ο χώρος μέσα μου έχει καταληφθεί από τον θεό…Μόνο εκεί χωράνε όλοι…
Ας μην γελιόμαστε…
αυτό ήμουν επί τόσα χρόνια... "όμηρος στις ανάγκες μου"...Vaso έγραψε:Η έλλειψη αυτοσεβασμού είναι η κυριότερη από τις ελλείψεις σε έναν άνθρωπο...γιατι τον κάνει "όμηρο" στις ανάγκες του και όχι "αρωγό"...
Vaso έγραψε: Οι υποχωρήσεις ωφελούν και τους δύο, οι παραχωρήσεις βλάπτουν εσένα μόνο...
ο ΄Ερωτας είναι ο πιο εύκολος δρόμος για την Ψυχή μας...Γιατί ὁ ἔρωτας εἶναι ὁ πιὸ δύσκολος δρόμος νὰ γνωριστοῦν.