Ο όγκος είναι μια συσσώρευση ζωτικότητας που έχει μπλοκαριστεί, έχει σχηματιστεί απο μια εσωτερική θλίψη, που το άτομο δεν μπορεί να την εκφράσει: η διανοητική πνοή την οποία δαθέτει δεν είναι αρκετά ισχυρή για να κάνει αυτή την συσσώρευση να εξαφανιστεί. Κάθε όν θα ε΄πρεπε να είναι ικανό να δυαλύει κάθε τι που έχει γίνει κόμπος.
Η ιατρική της Ψυχής
Marguerite de Surani
Ξεκινώντας με αυτό το χωρίο θα ήθελά να μοιραστλω την εμπειρία μου. Το καλοκαίρι και αφου πήγα να κάνω το καθιερωμένο τεστ Παπανικολάου, η γυναικολόγος ανα κάλυψε ένα ινομοίωμα 3,5 cm. Αρχές Δεκεμβριού, έπειτα απο πολύ Ρεικι και θεραπευτηκά, πήγα να το ελέγξω το οινομοίωμα μεγάλωνε και μεγάλωνε και μεγάλωνε ωσπου πριν 15 μέρες που το αφαίρεσα έιχε φτάσει τα 7,5 cm (το ρεικι επίσπευσε την διαδικασία).
Σημασία βέβαια δεν έχει ο όγκος κάθεαυτός αλλά τα βαθύτερα αίτια που βρίσκεται εκεί αυτός ο όγκος. Συνειδητοποίησα έπειτα φυσικά και απο πολλές συγχρονικότητες οι οποίες έιχαν ενεργοπιηθεί και απο πολύ πιο πρίν το ανακαλύψω, ότι όταν σε μια ηλικία απο τα 23 μέχρι τα 26 είσαι ανενεργη σεξουαλικά, σε μια ηλικία που η ζωή και οι ορμόνες σου κάνουν πάρτυ, που το σώμα και μόνο βιολογικά ζητάει το sex, εγώ αποφάσισα να αποκοπω απο τη ζωή και τις απολάυσεις της.
Η ζωή όμως, όπως και η ενέργεια κυλάει, και φυσικά συσσωρεύτηκε!
Αγαπώ τον εαυτό μου και τις επιλογές του γιατί αυτές με οδήγησαν να γράφω αυτο το post σήμερα που για μένα αποτέλει κατάκτηση ψυχής και ένα βήμα μεγάλο για αυτή την ενσάρκωση μου. Ευχαριστώ τον Ανώτερο Εαυτό μου για την καθποδήγηγση του και την Αγάπη του.
Πλέον προσπαθώ να μην ξεχνάω να ζω, να κάνω έρωτα, να χαίρομαι, να απολαμβάνω, να γελάω, να μην ξεχνάω να λογαριάζω και τον Ξενοδόχο που είναι η υγεία και το ότι τα θεωρούμε όλα δεδομένα.
προσπαθώ να μην ξεχνάω να σέβομαι τη ζωη, την αναπνοή και την κάθε μέρα, γιατί όλο το παιχνίδι στηρίζεται στη στιγμή και μόνο.
προσπαθώ να μην ξεχνάω να εκφραζομαι και να ρουφάω τη ζωή και τις εμπειρίες, την συναναστροφή με τους αλλόυς ανθρώπους, τη γη και οτι μου προσφέρει