Σηκώνει συζήτηση λες?Τώρα βέβαια,για το γεγονός ότι η κοινότητα εδώ μέσα είναι η μειοψηφία,είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση
άντε πάμε λοιπόν...

είναι ένας τομέας που θα αφήσω τον εαυτό μου εύκολα να πειστεί ότι έχω άδικο...

Σηκώνει συζήτηση λες?Τώρα βέβαια,για το γεγονός ότι η κοινότητα εδώ μέσα είναι η μειοψηφία,είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση
Καταρχάς,ποτέ μην πιστέψουμε ότι οι λίγοι άνθρωποι,η μειοψηφία δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά & την ανατροπή.Εξάλλου οι ανατροπές ξεκινούν από λίγους,και μετά αυτό εξαπλώνεται.Έτσι πιστεύω γίνεται για ακόμα μια φορά.Οι "λίγοι" δεν βρίσκονται στα δελτία ειδήσεων,ούτε στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων,οι λίγοι βρίσκονται εκεί Έξω,εκεί δίπλα μας.Δεν θα ξετυλίξουν αμέσως τα πιστευω τους,γιατί γνωρίζουν ότι μπορεί αυτό να μην σε αφορά ακόμα.'Ομως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να μοιραστεί κανείς:μία συνάδελφος στην εργασία μου δουλεύει πολύ με τον Εαυτό της,μία γνωστή μου με ανατολική ιατρική,ένας άλλος λατρεύει την ενέργεια της φύσης,κάποιος άλλος μελετά τους σοφούς αρχαίους πολιτισμούς,και πάει λέγοντας.Η Αλήθεια δεν ακολουθεί συγκεκριμένο μονοπάτι.Δεν είναι ανάγκη όλοι να έχουν συγκεκριμενο επίπεδο επίγνωσης,ώστε να διαχωρίζονται σε "πλειοψηφία" και "μειοψηφία".Το δυναμικό υπάρχει μέσα στον καθένα μας.Σε άλλους έχει ανθίσει,σε άλλους τώρα σκάει το μπουμπούκι,και σε άλλους είναι ακόμα κλειστό.Vaso έγραψε:Σηκώνει συζήτηση λες?Τώρα βέβαια,για το γεγονός ότι η κοινότητα εδώ μέσα είναι η μειοψηφία,είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση
άντε πάμε λοιπόν...![]()
![]()
![]()
είναι ένας τομέας που θα αφήσω τον εαυτό μου εύκολα να πειστεί ότι έχω άδικο...![]()
![]()
Αν μπορούσαμε να το αντιληφθούμε , όλα θα γινόταν πιο απλά ΄!!!Vaso έγραψε: Είναι η βαθύτερη αίσθηση του θεού που διαφοροποιεί την Ζωή ενός Ανθρώπου στον φυσικό κόσμο και όχι οι συνήθειές του, ούτε η καθημερινότητά του...
![]()
![]()
Μείνε σε αυτό. Άμα μέσα σου το θες, καν'το.αυτή τη στιγμή όμως μου είναι πολύ έντονη η ανάγκη για χορτοφαγία...
Και τα φυτά έχουν μητέρα και πατέρα, καθώς και πρόσωπο. Δεν υπάρχει τίποτα που να τα διαφοροποιεί από τα ζώα, πέραν της δικής μας αντίληψης. Νομίζουμε ότι επιδή τα ζώα περπατάνε ή έχουν πόδια και κεφάλι, ότι είναι πιο "ανθρώπινα" και είναι "χειρότερο" να τα τρώμε.δε τρώω κάτι που είχε μητέρα ή πρόσωπο
Σε αυτό συμφωνώ. Βέβαια, άμα τρώγαμε "έτσι όπως θά'πρεπε", δηλαδί κρέας μια φορά τον μήνα κλπ, τότε όλα θα φτάναν και θα περισσεύαν.τα φυτά ή τα φρούτα δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις ενέργειας και ύλης για να αναπτυχθούν,επίσης αν τα καλλιεργούσαμε σωστά θα μπορούσε να τραφεί ολόκληρος ο πλανήτης χωρίς κατασπατάληση όλων των πόρων του κατι που δε μπορει σε καμια περίπτωση να γίνει με τα ζώα
αυτό προσπαθώ ,να εντοπίσω αυτή η ανάγκη από που πηγάζει...είναι καθαρή απο μέσα μου ή μου την έχω "επιβάλει" στο πλαίσιο της αλλαγής της ζωής μου ?Συμβουλή: όλα αυτά απλά χωρίζουν τον κόσμο με "πρέπει" και με "δεν". Κάνε ό,τι θες, αλλά μην το κάνεις ούτε από ενοχές ούτε από απαγόρευση.
Αχ ρε Βάσω... γιατί το έγραψες σήμερα αυτό; γιατί το έγραψες τώρα αυτό; και γιατί τώρα μπήκα να το διαβάσω;....Δεν θα είχες καμία αμφιβολία του τι θα φας, αν δεν ήταν το φαγητό ένας συναισθηματικός τρόπος ζωής και όχι μια φυσική ανάγκη...
Οι άνθρωποι τρώνε τα συναισθήματά τους και όχι την τροφή που τους χρειάζεται...Συνήθως!
Σ'ευχαριστώ..."Παρακολούθησε τις συμπτώσεις στην ζωή σου και αναρωτήσου για το μήνυμα που θέλουν να σου δώσουν.
Κάθε σύμπτωση είναι και μία επιβεβαίωση σε μια εσωτερική μας ερώτηση."
[Ρωρ, κάρτα 22]