ωρέ που πάμε
http://www.youtube.com/watch?v=Tr1JPeAW3M8" onclick="window.open(this.href);return false;
Βασσούλα,δεν είναι μόνο η τεχνολογία.Vaso έγραψε: Νομίζω πως η τεχνολογία μας έχει κάνει μαλθακούς και βολεμένους, αντί απλά να μας διευκολύνει...Μας λύνει προβλήματα στην ζωή μας, αλλά δεν μας δίνει κίνητρα να Ζήσουμε με πιο αυθεντικο τρόπο, αν την κάνουμε τρόπο ζωής και όχι απλά μέσον.
![]()
![]()
αθάνατη φραππεδάραVaso έγραψε:η ομορφιά έχει συνδυαστεί με έναν ζεστό καφέ το πρωί
![]()
![]()
μπορεί να διαφέρουν τα επίπεδα της έντασης, αλλά αυτό δεν σηματοδοτεί διαφορετικό τρόπο ζωής. ΄Ιδιος είναι παντού, όταν οι άνθρωποι είναι συναισθηματικά ανώριμοι να στηρίξουν εσωτερικά την αλλαγή τους.Είναι και ο διαφορετικός τρόπος ζωής μεταξύ πόλης και επαρχίας.
Στην επαρχία οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί,χωρίς άνγχος,βιασύνη,τρέξιμο.
Αυτο μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ ...Vaso έγραψε:το ότι στην επαρχία δεν έχουν κυκλοφοριακό χάος, δεν μου λέει τίποτα για τα επίπεδα άγχους τους, μια και το άγχος δεν αφορά τον τρόπο ζωής, αλλά τον τρόπο που φοβάσαι...
Βασσούλα,δεν έκανα σωστή διατύπωση.Vaso έγραψε:μπορεί να διαφέρουν τα επίπεδα της έντασης, αλλά αυτό δεν σηματοδοτεί διαφορετικό τρόπο ζωής. ΄Ιδιος είναι παντού, όταν οι άνθρωποι είναι συναισθηματικά ανώριμοι να στηρίξουν εσωτερικά την αλλαγή τους.Είναι και ο διαφορετικός τρόπος ζωής μεταξύ πόλης και επαρχίας.
Στην επαρχία οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί,χωρίς άνγχος,βιασύνη,τρέξιμο.
![]()
![]()