Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
ψάχνωντας στη χρυσή ευκαιρία για δουλειά, έπεσα πάνω σε αυτή την αγγελία... και δεν άντεξα, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... έχω λιώσει στο γέλιο. Και είναι στην κατηγορία "υπάλληλοι γραφείου"
"Υπάλληλος για γραφείο τελετών Νέα αγγελία
Κηφισιά
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ για γραφείο τελετών στην Κηφισιά, γνώστης του αντικειμένου"
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ενας μαθητης μου 9 ετών είναι ερωτευμένος με μία κοπέλα,αλλά μια άλλη του κατάκτηση ονόματι Ζωή τους κάνει τη ζωή δύσκολη!!! Εγραψε λοιπόν ραβασάκι στην καινούργια του κοπέλα και μου το έφερε να το διαβάσω.Το είχε φτιάξει σε σχημα κάρτας,το είχε χρωματίσει και είχε κολλήσει φωτογραφίες της Barbie.Της έγραφε λοιπόν:
Μου αρέσεις.
Μην ανησυχείς για τη Ζωή.
Αγάπησέ με όπως κι εγώ!
Πίσω από το αστείο του θέματος,γιατί είναι μια σταλιά παιδάκι, θαύμασα την αμεσότητά του και ότι δηλώνει ξεκάθαρα χωρίς περιστροφές αυτά που κρύβει στην καρδιά του.Μαθημα ζωής από ενα 9χρονο
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Εντυπωσιακό όντως Ιωάννα μου, εύχομαι να μην αλλάξει ποτέ για κανένα λόγο.....
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Volvere έγραψε:Μου αρέσεις.
Μην ανησυχείς για τη Ζωή.
Αγάπησέ με όπως κι εγώ!
Πόσο απλά είναι τα πράγματα όταν τα βιώνεις και τα εκφράζεις με αθωότητα...
Ιωάννα!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Volvere έγραψε:Πίσω από το αστείο του θέματος,γιατί είναι μια σταλιά παιδάκι, θαύμασα την αμεσότητά του και ότι δηλώνει ξεκάθαρα χωρίς περιστροφές αυτά που κρύβει στην καρδιά του.Μαθημα ζωής από ενα 9χρονο
Ιωάννα,αυτά είναι τα χρόνια της αθωότητας.
Τα παιδάκια σ'αυτές τις ηλικίες λένε και κάνουν αυτό που νοιώθουν.
Το θέμα είναι,να συνεχίσουν να ενεργούν με αυτό το τρόπο,όσο μεγαλώνουν.
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-