συνεχώς και συνεχώς, ακόμα και αν είναι με άλλα λόγια, τα ίδια και τα ίδια...
εγώ λέω και εσείς ορίζετε τα θέλω σας...
Θέλω να νιώσω τον θεό
θέλω να θυμηθώ
θέλω να εμπιστευθώ ξανά την ροή της ζωής
θέλω να νιώσω Αγάπη
θέλω να ζήσω
θέλω να ακούσω την εσωτερική μου φωνή
θέλω...και τι δεν θέλω
πνευματικές οριοθετησεις, αυθεντικές κατά κάποιο τρόπο, στην σχέση επιθυμίας και θέλησης
έχετε άραγε αναρωτηθεί τι διαχωρίζει το θέλω αυτό από αυτό που πραγματικά σας συμβαίνει?
Τι επεμβαίνει αόρατα και τα θέλω όλα μένουν απόηχος?
Κάποιος θέλει να είναι ευγενικός και γεμάτος αγάπη για τους άλλους...θέλει και είμαι σίγουρη πως θέλει...
όμως δεν είναι...
και αυτό είναι το μόνο σίγουρο...
μόλις θιχτούν τα προσωπικά του "συμφέροντα" τότε ύπάρχει κάτι απροσδιόριστο που τον κάνει να μην θέλει να είναι ευγενικός και γεμάτος αγάπη....
τι είναι αυτό?
τι επιδρά σ' αυτό το θέλω το Ανθρώπινο και το κάνει απάνθρωπο?
Κάποιοι λένε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τα "θέλω", ούτε τα "πρέπει", για να έχει ο άνθρωπος ισορροπία...
Μα δεν είναι έτσι...
Και τα ΄"θέλω" και τα "πρέπει" φαίνεται να είναι μέρος μιας διαδικασίας που κανείς δεν αντιλαμβάνεται, όμως υπάρχει και μάλλον έχει κάποιο σκοπό...
Τι εξυπηρετούν δεν ξέρουμε...ίσως γι' αυτό και θέλουμε γρήγορα, συνήθως βιαστικά, να βρεθούμε στην κατάσταση του "μη-θέλω" και του "μη-πρέπει", θεωρώντας ότι θα λυτρωθούμε...
όμως όλα ορίζονται από ένα "θέλω"...
θέλω να βρεθώ στην κατάσταση του "μη-θέλω"...
Μα αυτό είναι αδύνατον...αδύνατον εντελώς!
Ακόμα και η δημιουργία ολοκληρη μια θέληση αφορά και δεν εξετάζω το ποιός θέλει, αλλά το ότι θέλει, θέλησε και θα θέλει...
όλη η δημιουργία βασίζεται επίσης σε ένα "πρέπει"...αλλιώς δεν θα υπήρχαν οι συμπαντικοί Νόμοι...
και επίσης δεν εξετάζω ποιός όρισε το "πρέπει", αλλά ότι το όρισε...
αυτός όμως που όρισε το "θέλω" και το "πρέπει" και που μας φαντάζει απόμακρος και σοφός, ξεκίνησε και τα δύο από μια ουσία που προφανώς ήταν σημαντική για την τάξη, την ομορφιά και την μεθοδικότητα των πάντων...ξεκίνησε από την Αγάπη.
Πως στο καλό η Αγάπη, σαν κέντρο βάρους των πάντων, έγινε ένα απλό συναίσθημα, ακόμα αναρωτιέμαι...
Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο δημιουργός ξεκίνησε την δημιουργία του με συναισθηματικά κριτήρια...Νομίζω περισσότερο ότι αφέθηκε στην Ουσία του και την πίστεψε σαν αυθεντική, οπότε όλα δημιουργήθηκαν από ΄την Ουσία του...
και αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να δημιουργήσει, θεωρώ ότι του λείπει η Πίστη αυτή στο αυθεντικό του "κάτι"...στην Ουσία του.
θεωρεί Ουσία αυτό που βρίσκεται έξω του ή κάνω λάθος?
Ε παιδιά, όλα καλά?

μια Carmina Burana ταιριάζει και με το θέμα μας ε?

http://youtu.be/vQ6oTVUmws0" onclick="window.open(this.href);return false;