Μια μεγαλη αγκαλια για την Βασω ,που οσο καιρο ειμαι εδω μεσα, δεν εκανα τιποτ αλλο απο το να κοβω τα ανθη της για να στολισω τον κοσμο μου,να πινω απο τους χυμους της για να παιρνω δυναμη , να κλεβω τους καρπους της και να τους φυτευω μεσα μου!!!
Οταν ηρθα για πρωτη φορα στην παρεα σας ,δεν τολμουσα να παω ουτε τα σκουπιδια στον καδο ,ειχα να δω την πολι μου 14 χρονια,κλεισμενη σε 4 τοιχους γεματη φοβιες.
Απουσα απο ολους και ολα.Δε τολμουσα να κανω ονειρα γιατι ακομα κι αυτα μου προκαλουσαν πανικο.
Αρχισα να ψαχνω την θεραπεια μου παντου ,εξω απο μενα....
Ζητουσα ενα χερι να με τραβηξει πανω, χωρις καν να προσπαθω να σκαρφαλωσω μονη μου......Και βρεθηκα εδω...μαζι σας ,στην ομαδα του ρεικι ,στην παρεα της αγαπης!!!
Μοιραστηκα τις ανασφαλειες μου,τους θυμους μου,τους πανικους μου και εσεις παντα διπλα μου!!
Διαβαζα τα παντα που γραφατε,ρουφουσα σαν σφουγγαρι τα λογια σας και πανω απ ολα τα λογια της Βασως μας!!
Σημερα μετα απ ολα αυτα εχω να σας ανακοινωσω οτι:Καταφερα να ανοιξω την πορτα του σπιτιου μου,την πορτα της φυλακης μου...και να βρεθω διπλα στις χαρες και τις λυπες της ζωης!!Παντρεψα το γιο μου κι εγινα γιαγια

Ημουν παρουσα σε ολα.....Σταθηκα διπλα στα προβληματα των παιδιων μου και της οικογενειας......διασκεδασα γελασα εκλαψα και ........εφτασα μεχρι το Ηρακλειο
Ενα μαγαλο ευχαριστω σε ολους σας και Βασουλα.......τους καρπους που σου εκλεβα τοσο καιρο ,τελικα ανθησαν μεσα μου και εγινε ενα υπεροχο λουλουδι!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο τα βαθη της ψυχης μου,σας ευχαριστω απο τα βαθη του ειναι μου

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου