21 Δεκεμβρίου…
Η πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου…
Το ξέρω ότι δεν μπορείς τώρα να με ακούσεις, μα ότι γράφεται με πρόθεση αγάπης, αποκτά μία διαχρονικότητα και το παρασύρει το άχρονο στα πεδία της Ψυχής, καταγράφεται στην καρδιά του θεού και γίνεται αιώνιο…Εκεί στοχεύω…
Προχτές σε είχα αγκαλιά και ένιωθα πόσο μεγάλη σημασία είχε για σένα η αγάπη μου. Και ένιωθα συγκίνηση που μπορούσα να στην αποδώσω αγνή και ατόφια, μέσα σε ένα περιβάλλον που η αθωότητα είναι σχεδόν απαγορευμένη, και ο καθένας διεκδικεί την επιτήδευση, ακόμα και στον θάνατο!
Με όσο Φως έχω, φωτίζω τον Δρόμο Σου, για να μην φοβηθείς, να μην χαθείς, αυτό το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να νιώσεις ελεύθερη από κάθε ίχνος ύλης…Μέχρι να σε ζεστάνει ξανά η ανάσα του θεού, Σε αγαπώ και Σε βλέπω…
Δεν είσαι μόνη Σου…
Σε αποχαιρετάω με ευγνωμοσύνη για όσο διάστημα ήσουν εδώ και για όλα όσα ήσουν σαν μητέρα, γυναίκα, άνθρωπος.
Λένε ότι η Ψυχή κρίνεται από τις πράξεις της…΄Όμως δεν είναι έτσι…
Η Ψυχή ελευθερώνεται από τις πράξεις της, αν βρεθεί έστω και ένας να τις αθωώσει…
Μου έδωσες μια αρχική αίσθηση της Πίστης στον θεό, ακόμα και αν μέσα στην παιδική μου αθωότητα, σε έκρινα για την ασυνέπεια σου να εκφράζεις τον θεό σε διάρκεια και με Αλήθεια…
Συγνώμη που σε έκρινα τότε…μα δεν ήξερα ότι έτσι είναι οι άνθρωποι…Το έμαθα αργότερα, ίσως με σκληρότερο τρόπο, από αυτόν που μου έδειξες…
Επρεπε κι εγώ, βλέπεις, να ισορροπήσω μεταξύ της αυθεντικότητάς μου και της ζωής, σε έναν κόσμο που δεν είναι όπως φαίνεται…
Τώρα, κοιτώντας πίσω, μόνο χαρίσματα μπορώ να σου «καταλογίσω»…
΄Ισως να μην σε επέλεξα για μητέρα μου για μένα μόνο, αλλά και για εσένα…Οι ευκαιρίες δίνονται σε κάθε άνθρωπο, γιατί κάθε άνθρωπος είναι παιδί του θεού και ο στόχος του είναι να το θυμηθεί…
Με διευκόλυνες στον Δρόμο μου στον φυσικό κόσμο, Σε διευκόλυνα στην Ενθύμησή Σου στον Κόσμο του θεού…σεβόμενοι ο ένας του άλλου την διαδρομή…
Το τελευταίο άγγιγμα μου δεν ήταν στο υλικό σου σώμα, αλλά στην Ψυχή σου…
Και αυτό το τελευταία άγγιγμα είναι που μας βάζει και τους δύο στην αιωνιότητα και την εκπλήρωση…Γιατί δεν περιείχε καμία «υποχρέωση»…
Στο καλό, αγαπημένη μου…
Περιορισμένη είναι η ζωή, απεριόριστη είναι η ΕΝΘΥΜΗΣΗ…
Ο θεός μέσα Μου, χαιρετά τον θεό μέσα Σου!