ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ...
Re: ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ...
συγκλονιστικό βίντεο, το πιστεύω 100%! μου θυμίζει και λίγο το πείραμα με το ρύζι που είχε γίνει...
όλες οι οικογένειες τελικά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Φωνές, ένταση και τσακωμοί ήταν κάτι που δεν άντεχα ποτέ και ήταν ένας λόγος που πάντα ήθελα να φύγω απο το σπιτι, μου τάραζε όλο μου το είναι αυτή η δυσαρμονία που κάποιοι τη θεωρούν φυσιολογική...
όλες οι οικογένειες τελικά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Φωνές, ένταση και τσακωμοί ήταν κάτι που δεν άντεχα ποτέ και ήταν ένας λόγος που πάντα ήθελα να φύγω απο το σπιτι, μου τάραζε όλο μου το είναι αυτή η δυσαρμονία που κάποιοι τη θεωρούν φυσιολογική...
ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί κάποιος να θεωρεί της φωνές και της εντάσεις φυσιολογικέςμου τάραζε όλο μου το είναι αυτή η δυσαρμονία που κάποιοι τη θεωρούν φυσιολογική...
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Το βίντεο αυτό με συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή.Αμέσως το μυαλο μου πήγε στις φωνές μου μέσα στην τάξη,όταν προσπαθώ να κάνω τα 13χρονα μαθητούδια μου να συγκεντρωθούν στο μάθημα.Με προβλημάτισε πολύ το πώς θα μπορέσω να κάνω μάθημα χωρίς να φωνάξει κανένας μας,γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όλοι έχουμε προέλθει από οικογένειες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μια φωνούλα τη βάζανε και τα παιδιά αυτά δεν αποτελούν εξαίρεση!
Αποφάσισα χτες λοιπόν να κάνω ένα πείραμα. Οταν μπήκα για μάθημα είπα στα παιδιά την ιστορία την οποία και άκουσαν με πολλή προσοχή και ευαισθησία και έπειτα τους είπα ότι εγώ δεν θα ήθελα να ξαναφωνάξω σε εκείνα. Ζήτησα τη βοήθειά τους σε αυτό και τους είπα να θυμούνται ότι κάθε φορά που φωνάζουμε σκοτώνουμε το πνεύμα μας και των άλλων. Και με μεγάλη συγκίνηση έχω να ανκοινώσω πως το πείραμα πέτυχε σε μεγάλο βαθμό,αφού ακόμα και όταν ξεχνιούνταν κάποια παιδια και άρχιζαν να μιλάνε δυνατά και με ένταση,τα υπόλοιπα τους υπενθύμιζαν να μιλάνε πιο ήρεμα γιατί τους σκοτώνουν το πνεύμα
(Και όλα αυτά σε άπταιστα αγγλικά!!!Ολοι Α στον έλεγχο :lol:
)
Τα μωράκια μου

Αποφάσισα χτες λοιπόν να κάνω ένα πείραμα. Οταν μπήκα για μάθημα είπα στα παιδιά την ιστορία την οποία και άκουσαν με πολλή προσοχή και ευαισθησία και έπειτα τους είπα ότι εγώ δεν θα ήθελα να ξαναφωνάξω σε εκείνα. Ζήτησα τη βοήθειά τους σε αυτό και τους είπα να θυμούνται ότι κάθε φορά που φωνάζουμε σκοτώνουμε το πνεύμα μας και των άλλων. Και με μεγάλη συγκίνηση έχω να ανκοινώσω πως το πείραμα πέτυχε σε μεγάλο βαθμό,αφού ακόμα και όταν ξεχνιούνταν κάποια παιδια και άρχιζαν να μιλάνε δυνατά και με ένταση,τα υπόλοιπα τους υπενθύμιζαν να μιλάνε πιο ήρεμα γιατί τους σκοτώνουν το πνεύμα

Τα μωράκια μου

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Ιωαννα τι καλα!!!

Ιωαννάκι, με συγκινείς
σ' ευχαριστώ

σ' ευχαριστώ

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω

Φωνάζουν για να πάρουν λίγη ενέργεια αλλά αν δεν υποκύψουμε συναισθηματικά τότε ως δια μαγείας σταματάνε! Είναι μαγικό, δοκιμάστε το!

Πολέμα και Οραματίσου
τι όμορφο Ιωαννάκι

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ιωαννακι πολυ ομορφο!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ιωάννα!

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Αχ βρε Ιωαννάκι... Αυτό είναι ζωή ρε γμτ!
Να μοιράζεσαι...

Να μοιράζεσαι...

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Κορίτσια
Εύη ναι,το μοίρασμα έχει απίστευτη γλύκα

Εύη ναι,το μοίρασμα έχει απίστευτη γλύκα

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω

Ιωαννάκι τέλεια

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Μπράβο Ιωαννάκι μου ,
έχει μεγάλη σημασία να μοιράζεσαι ,
αλλα και να μπορείς να βοηθάς τις ψυχούλες των παιδιών,
ειδικά αν είσαι δάσκαλος

έχει μεγάλη σημασία να μοιράζεσαι ,
αλλα και να μπορείς να βοηθάς τις ψυχούλες των παιδιών,
ειδικά αν είσαι δάσκαλος

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα