Αντε για να δούμε...
Συντονιστής: Vasoula
τι ένιωθες ακριβώς???papilia bellargus έγραψε:αααα ωστε ετσι εξηγειται!
Ολο το ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο το ενιωθα αυτο Μυρτω !
χεχεχεχε........όντως έτσι εξηγούνται πολλά.........!ΜΥΡΤΩ έγραψε:papilia bellargus έγραψε:αααα ωστε ετσι εξηγειται!
Αυτό είναι αλήθεια...Ξεκαθαρίζονται πολλά!λοιπόν άρχισα να το νιώθω και όντως συνέβη... στην αρχή δεν το παρατήρησα και το εξηγούσα ότι ήταν τυχαίο...!! μετά από πολύ καιρό διαπίστωσα ότι άνθρωποι που θεωρούσα καλούς φίλους χάθηκαν από την καθημερινότητα της ζωής μου...ξαναβρέθηκα με παλιούς...γνώρισα καινούργιους....μόνο στο φιλικό τομέα άλλαξαν όλα ..!!
Γιατί στους δύο αυτούς τομείς, επιλέγεις εσύ και μόνο εσύ!!!επαγγελματικό και ερωτικό μείνανε τα ίδια.... το θέμα είναι ότι στον επαγγελματικό τομέα περίμενα ότι θα άλλαζαν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις και αυτό παράμεινε στάσιμο γιατί ήταν και ο μόνος τομέας που ήθελα να αλλάξει από τη ζωή μου....Γιατί δεν άλλαξε τίποτα εκεί??
χαχαχαχαχ πολύ πετυχημένο αυτό......! :lol: :lol:Γυρνώντας πίσω, σαν ανάμνηση, για να δω το "΄δώρο" τους, δεν βρήκα ούτε περιτύλιγμα...
ΜΥΡΤΩ έγραψε:τι ένιωθες ακριβώς???papilia bellargus έγραψε:αααα ωστε ετσι εξηγειται!
γιατί εμείς το νιώθαμε πάαααρα πολύ έντονα...!!και μετά που το συζητούσαμε λέγαμε....χμ..ξέρω γω...μήπως άνοιξε καμιά ενεργειακή πύλη και το νιώσαμε....ξέρω γω...ίσως λέω κοτσανούλες γιατί δεν γνωρίζω πολλά....αλλά ρωτώντας πας στην πόλη έτσι δεν είναι.. ??:oops: :shock:
Vaso έγραψε:Ελένη (ελπίζω σωστά αυτήν την φορά)
Ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει και ντρεπομαι γι αυτο!η ενέργεια πάει παντού
Αχ, όχι, δεν χρειάζεται...για αυτό είμαστε όλοι μαζί...Ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει και ντρεπομαι γι αυτο!