καλημέρα εδώ στον ΑΓΑΠΗ FM, πάντα...
"...Η έρημος είναι όμορφη...Αγαπούσα πάντα την έρημο. Κάθεσαι πάνω σε ένα σωρό από άμμο. Δεν βλέπεις τίποτα, δεν ακούς τίποτα...Κι όμως, ακτινοβολεί σιωπηλά...
Αυτό που ομορφαίνει την έρημο, είπε ο μικρός πρίγκιπας, είναι το αόρατο...Είτε πρόκειτα για τα άστρα, είτε για την έρημο, εκείνο που κάνει την ομορφιά τους είναι αόρατο!
Καθώς ο μικρός πρίγκιπας έκλεινε τα μάτια και τον έπαιρνε ο ύπνος, τον πήρα αγκαλιά και συνέχισα τον δρόμο μου. Μου φαινόταν πως κουβαλούσα έναν εύθραστο θησαυρό. Θαρρούσα, μάλιστα, πως δεν υπήρχε τίποτα πιο εύθραυστο πάνω στην Γη. Παρατηρούσα στο φως της Σελήνης εκείνο το χλωμό μέτωπο, εκείνα τα κλειστά μάτια, εκείνα τα τσουλούφια των μαλλιών που τρεμόπαιζαν στον άνεμο και είπα μέσα μου: "αυτό που βλέπω εδώ δεν είναι παρά μια φλουδα. Το πιο σπουδαίο είναι αόρατο...
Εκείνο που με συγκινεί τόσο δυνατά σ΄ αυτόν τον κοιμισμένο μικρό πρίγκιπα είναι η αφοσίωσή του σε ένα άνθος, είναι η εικόνα ενός τριαντάφυλλου που ακτινοβολεί σ' αυτόν, σαν την φλόγα μιας λάμπας, ακόμα κι όταν κοιμάται...Και μου φαίνεται ακόμα πιο εύθραυστος. Πρέπει οπωσδήποτε να προστατεύουμε τις λάμπες, γιατί ένα φύσημα του ανέμου μπορεί να τις σβήσει..."
Ντε Σαιν Εξυπερύ
πάντα νιώθω το αόρατο Σου, σαν το πιο πολύτιμό Σου...
Και δε θα μου λείπεις,
γιατί θα 'ναι η ψυχή μου,
το τραγούδι της ερήμου,
που θα σ' ακολουθεί.
τα ήσυχα βράδια...
http://youtu.be/BnShhYKvp2M" onclick="window.open(this.href);return false;