Λοιπόν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία ιστορία που τραβάει αρκετά χρόνια τώρα... μπας και μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!
Λοιπόν, το 2007 αγόρασα την μηχανή μου. Όλα ωραία, όλα καλά. Έξι μήνες μετά, λόγο μιας απροσεξίας μου, χαλάει το πίσω φρένο. Ε λοιπόν αυτό ήταν! Από εκείνη την στιγμή και μετά, το πίσω φρένο δεν θα ξανα-δούλευε ποτέ καλά. Όσο και εάν το έφτιαχνα, πάντα χαλούσε το πολύ μέσα σε ένα-δυο μήνες! Βρε να αλλάζω εξαρτήματα, να αλλάζω συνεργεία, τίποτα, εκεί! Μέχρις που τον Σεπτέμβρη αποφάσησα να επενδύσω λίγο παραπάνω χρόνο και χρήμα να την φτιάξω την μηχανή μου καλά (μαζί με κάτι άλλα ψιλολόγια που ήθελε). Και δούλεψε μια χαρά... Και μια βδομάδα πριν, συνέβει το απίστευτο: μου έκλεψαν ένα εξάρτημα του μηχανισμού (μαντέψτε) στο πίσω φρένο, με αποτέλεσμα πάλι να είμαι χωρίς πίσω φρένο!
Ξέρετε, άμα γινόταν μία ή δυο φορές, θα έλεγα οκ είναι σύμπτωση, είναι ίσως αδυναμία ή ελάττωμα του μοντέλου. Αλλά πάει πολύ πια!
Και επιδή πιστεύω ακράδαντα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι ό,τι μας έρχεται στην ζωή μας κάτι έχει να μας πει, για αυτό και τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να το αποκρυπτογραφήσω!
Αλλά, όπως και νά'χει, είναι ένα τρομερό πράγμα πια!!