ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΗ
Re: ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΗ
Εχω παει δυο φορες εκει ευη..να φανταστεις οι πιο πολλοι δεν εχουν ρευμα και τα παιδια δεν ξερουν τι ειναι το μπισκοτο..θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο στα ταξιδια 

Όταν προκαλείς τους Μύθους, μαθαίνεις την Αλήθεια 

Είναι δύσκολο ταξίδι , πως πήγες εκεί Ανδρέα ?
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πηγα μονος μου χωρις γκρουπ..δεν ειναι και τοσο δυσκολο απλα χρειαζεται να κανεις ενα εμβολιο πριν 

Όταν προκαλείς τους Μύθους, μαθαίνεις την Αλήθεια 

Να'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω..εκει βρισκεις την απολυτη ηρεμια..θα παω συντομα παλι
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Παιδιά, η συζήτηση είναι εντελώς ξένη, με τη θεματολογία του τόπικ και καλύτερα να μεταφερθεί κάπου αλλού.
Στα ΤΑΞΙΔΙΑ ίσως.
Στα ΤΑΞΙΔΙΑ ίσως.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
μου ήρθε η ΔΕΗ με το χαράτσι
θα πάρουν φυσικά τα @@@@@@@ του Μανώλη (εγώ δεν έχω δυστυχώς
)
αν δείτε να εξαφανίζομαι μην ανησυχησετε, θα επανέρθω!!! με τον ηλεκτρολόγο μου βεβαίως βεβαίως!
@@##$$%^^$
΅΅##%^&&***!@@$
@@@@^^^ΤΤ&*())

θα πάρουν φυσικά τα @@@@@@@ του Μανώλη (εγώ δεν έχω δυστυχώς

αν δείτε να εξαφανίζομαι μην ανησυχησετε, θα επανέρθω!!! με τον ηλεκτρολόγο μου βεβαίως βεβαίως!
@@##$$%^^$
΅΅##%^&&***!@@$
@@@@^^^ΤΤ&*())

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

ουουουσττττ!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Kαλώς τα δέχθηκες!

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Και μενα μου ηρθε παιδακια!!!
Σαφως και θα παρουν..τα ιδια που θα παρουν και στη Βασουλα..!!!
Θα παω να πληρωσω μονο το λογαριασμο οπως ολοι γνωριζουμε ;) ;)
Σαφως και θα παρουν..τα ιδια που θα παρουν και στη Βασουλα..!!!

Θα παω να πληρωσω μονο το λογαριασμο οπως ολοι γνωριζουμε ;) ;)
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Υπέροχα, υπέροχα... "άμα δεν είσαι μαζί μας, είσαι με τους άλλους"... ωραία λογική ρε παιδιά, μπράβο, τι να πω... "Εγώ ξέρω τα πάντα και υπάρχει αυτό που λέω εγώ που είναι σωστό, και όλα τα άλλα είναι λάθος. Τί πράγμα; Έχεις την δικιά σου άποψη; Ε όχι, αυτό δεν είναι αποδεκτό"... Έτσι, να μοιάσετε σε όσους "πολεμάτε"...Πάντως, όποιος αποφασίσει να πληρώσει το χαράτσι, καλό θα είναι, να μην παραπονεθεί ή καταφερθεί ξανά εναντίον αυτών (ανεξαρτήτως κόμματος), που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Εννοώ, εφεξής, δεν θα έχει κανένα απολύτως δικαιολογητικό, να κατηγορεί-βρίζει τον Παπανδρέου (με τους υπουργούς του) ή τον Καραμανλή ή τις Τσιπρο-παπαρήγες, ως κλέφτες, λαμόγια, άχρηστους, κλπ. Ούτε να ζητάει προσφυγή στις κάλπες, να ισχυρίζεται, ότι δεν αντέχει άλλους φόρους ή ότι πληρώνει αυτός, για να τρώνε οι «ημέτεροι», κ.ο.κ. Δεν θα έχει κανένα απολύτως λογικό έρεισμα γι' αυτό, αφού, θα έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τον εαυτό του (= ασυνέπεια λόγων και πράξεών του). Και το κυριότερο, θα έχει χάσει τη μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να περάσει το πιο ενδεδειγμένο και αποτελεσματικό μήνυμα, σε όλους αυτούς, που τόσα χρόνια μας δουλεύουν κι' εξακολουθούν να μας αντιμετωπίζουν ως όχλο, βοώντα μεν, ανύπαρκτο και γραφικό δε.
Τέλεια. Όταν θα πάθω καρκίνο από παθητικό κάπνισμα, να σε φωνάξω να μου πληρώσεις την κηδεία. Α ναι, ξέχασα. Όταν λέτε "ελευθερία" εννοείται την "ελευθερία" σας να καπνίζεται και να γεμίζετε τον χώρο με καρκινογόνες ουσίες. Την ελευθερία (ή μήπως δικαίωμα) όλων των υπόλοιπων ανθρώπων να αναπνέουν καθαρό αέρα, την γράφετε απλά στα @@@@@ σας. Ωραίοι φιλελεύθεροι δημοκράτες είστε, μπράβο σας. Εν τέλη, το ίδιο εγωιστές είστε με αυτούς που ονομάζετε ως "άλλους". Και μου θέλετε και επαναστάσεις "για το κοινό καλό", μη χε...όπως έγινε με το τσιγάρο, η ισχύς εν την ενώσει, δεν έχω μπει σε μαγαζί απο την ημέρα που κρυωσε ο καιρός και να μην καπνίζω, εχθές λέω στον μαγαζάτορα καπνίζουμε? (αλλίως δεν καθομαι, φεύγω) και μου λέει ναι έχουμε και αρραβώνα

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Θοδωρή, τί έχεις πάθει τελευταία?
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

χα! να γελάσω τώρα ή να το αφήσω για αργότερα, Θοδωράκο?να αναπνέουν καθαρό αέρα
κανείς δεν είπε να ανέχονται οι μη-καπνιστές, τους καπνιστές...
Είπε μόνο, να βρεθούν χώροι για καπνιστές, όπως και χώροι για μη καπνιστές!!
Και αυτό είναι σεβασμός και προς τις δύο ομάδες...
όμως δεν μου είπες τι χώροι θα βρεθούν από τα χημικά που μας ψεκάζουν, βρε Θοδωράκο...
ή τι χώροι θα βρεθούν από την χημική τροφή που τρώμε...
λες να γίνουν χώροι αυτών που φοβούνται τα πάντα, και αυτών που δεν φοβούνται τίποτα?
γιατί αν βρεθούν τέτοιοι χώροι, μάλλον θα μείνω μόνη μου! ή έστω με πολύ λίγους...
και φυσικά η ενότητα όλων εναντίον μιας άδικης εφαρμογής της εξουσίας, δεν αφορά τα δικαιώματά μας να αποφασίζουμε τι θα κάνουμε, αλλά τις υποχρεώσεις μας να διαφυλάττουμε το δικαίωμά μας να είμαστε άνθρωποι, όσο λίγο κι αν το πιστεύουμε...
Εσύ λοιπόν μπορείς να πληρώσεις την ΔΕΗ ολόκληρη...
στο επιτρέπω, φυσικά, αν μπεις στον κόπο να με ρωτήσεις...
Εκείνο που δεν σου επιτρέπω, είναι να γίνεις σαν κι εμένα, όταν δεν θα έχεις πια να πληρώσεις...
γιατί εγώ έχω επιλέξει την ενότητα, ενόσω έχω να πληρώσω...και αυτό κάνει την διαφορά της υπευθυνότητας προς το σύνολο, έναντι της ανευθυνότητας προς την μάζα που νομίζει ακόμα ότι έχει ελεύθερη βούληση να επιλέξει...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Όμως στην πράξη, τα άτομα που καταπατούν τον κανόνα δεν τους νοιάζει για αυτόν τον σεβασμό, αλλά μόνο για να καπνίζουν, και ας είναι και μέσα στα μούτρα των αλλονών. Μιλάνε ότι τους καταπατάνε τον σεβασμό, αλλά και οι ίδιοι καταπατούν τον ίδιο σεβασμό. Δεν είδα ποτέ κανέναν να πει "συγγνώμη κύριε μαγαζάτορα, μπορούμε αυτόν εδώ τον χώρο να τον κάνουμε για καπνιστές;", απλά ανάβουν τσιγάρο, και ας κάθονται δίπλα σε άτομα που δεν έχουν καμία όρεξη να ανασαίνουν καπνούς. Και να σου πω και κάτι; Δεν ξέρω γιατί φταίω και πρέπει κάθε φορά που βγαίνω έξω να πρέπει μετά να στέλνω όλα μου τα ρούχα για πλήσημο, για να βγει όλη αυτή η απαίσια τσιγαρίλα. Εν τέλη θα καταλήξουμε να μην βγαίνουμε οι μην καπνιστές στα μαγαζιά - αλλά ναι, τι τους νοιάζει αυτό τους μαγαζάτορες, αφού έχουμε καταλήξει να είμαστε η μειοψηφία...κανείς δεν είπε να ανέχονται οι μη-καπνιστές, τους καπνιστές...
Είπε μόνο, να βρεθούν χώροι για καπνιστές, όπως και χώροι για μη καπνιστές!!
Και αυτό είναι σεβασμός και προς τις δύο ομάδες...
Το να λέμε ότι "όλα χάλια είναι, οπότε σιγά, ποιό το πρόβλημα να γίνουν και χειρότερα;", ξέρεις πολύ καλά ότι δεν στέκει με καμία λογική. Γνωρίζω για όλα τα χημικά που τρώμε και όλα τα καυσαέρια που ανασαίνουμε, και δεν θέλω να κάνω την θέση μου ακόμα χειρότερη, ερχόμενος σε επαφή και με παραπάνω ουσίες. Επίσης, δεν έχει σχέση ο φόβος με όλα αυτά. Το να φοβάσαι τα πάντα είναι άρρωστο, όμως και το να πιστεύεις ότι είσαι άτρωτος μάλλον ανεύθυνο είναι. Δεν βλέπω ότι έχει να κάνει με φόβο το να φροντίζεις τον εαυτό σου. Μάλλον με σεβασμό.όμως δεν μου είπες τι χώροι θα βρεθούν από τα χημικά που μας ψεκάζουν, βρε Θοδωράκο...
ή τι χώροι θα βρεθούν από την χημική τροφή που τρώμε...
λες να γίνουν χώροι αυτών που φοβούνται τα πάντα, και αυτών που δεν φοβούνται τίποτα?
Όπως και νά'χει, άμα είναι να συνεχιστεί η κουβέντα για το τσιγάρο, καλύτερα να μεταφερθεί σε άλλο topic, γιατί ξεφεύγει από εδώ.
Εδώ φαίνετε ξεκάθαρα όλα αυτά που είπα πριν. Ότι χωρίζεις στρατόπεδα (εμείς και αυτοί), χωρίζεις ιδεολογίες (πληρώνω - δεν πληρώνω), ηθικές (υπευθυνότητα - ανευθυνότητα) και ξεκινάς τους χαρακτηρισμούς: όσοι δεν πληρώνουν είναι υπεύθυνοι και είναι με μας, όσοι πληρώνουν είναι ανεύθυνοι και είναι με αυτούς. Και δεν χωράει πια τίποτα ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Μα κάτσε ρε Βάσω. Εσύ δεν έλεγες για την ομορφιά της ποικηλίας στην ζωή, για τον σεβασμό όλων των απόψεων, ότι "ο καθένας έχει τον δρόμο του" και ότι "δεν πρέπει να πηγαίνουμε με την μάζα"; Και όμως τώρα χωρίζεις τους ανθρώπους στα δύο, "καταδικάζοντας" τους μεν και "ευλογώντας" τους δε. Και στέλενεις τους πρώτους στο αντίπερα στρατόπεδο, κάνοντάς τους "αυτούς" και θεωρώντας τους... δεν ξέρω, εχθρούς;; Δηλαδί πλέον είναι αδύνατον να πληρώνεις τους λογαριασμούς, αλλά να είσαι και υπεύθυνος και να πιστεύεις στην ενότητα ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον και καταδικασταίο πια να πιστεύεις στον θεσμό του κράτους. Όχι, δεν το δέχομαι. Αυτές οι ιδεολογίες είναι απόλυτες και πορωτικές. Όσο περνά ο καιρός βλέπω να γίνεστε όλο και πιο στενόμυαλοι και απόλυτοι. Δεν βλέπετε την πολικότητα και εδώ; "Κράτος εναντίων επαναστατών"; Και τα δύο ανοίκουν στο μαζικό, που λέτε ότι θέλετε να αποφύγετε.και φυσικά η ενότητα όλων εναντίον μιας άδικης εφαρμογής της εξουσίας, δεν αφορά τα δικαιώματά μας να αποφασίζουμε τι θα κάνουμε, αλλά τις υποχρεώσεις μας να διαφυλάττουμε το δικαίωμά μας να είμαστε άνθρωποι, όσο λίγο κι αν το πιστεύουμε...
Εσύ λοιπόν μπορείς να πληρώσεις την ΔΕΗ ολόκληρη...
στο επιτρέπω, φυσικά, αν μπεις στον κόπο να με ρωτήσεις...
Εκείνο που δεν σου επιτρέπω, είναι να γίνεις σαν κι εμένα, όταν δεν θα έχεις πια να πληρώσεις...
γιατί εγώ έχω επιλέξει την ενότητα, ενόσω έχω να πληρώσω...και αυτό κάνει την διαφορά της υπευθυνότητας προς το σύνολο, έναντι της ανευθυνότητας προς την μάζα που νομίζει ακόμα ότι έχει ελεύθερη βούληση να επιλέξει...
Δεν ξέρω, μάλλον ανοίγει το 5ο κέντρο.Θοδωρή, τί έχεις πάθει τελευταία?

(Σε αυτό το σημείο θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν το παρακάνω με τον θυμό μου και εάν ακούγομαι εριστικός. Αλλά πολύ καιρό συγκρατιόμουν να μην μιλήσω, με τον φόβο ότι θα με χαρακτηρίσουν ή θα γίνω "αγενής". Για αυτό είπα τελικά να το κάνω και ό,τι γίνει...)
Πολέμα και Οραματίσου

αυτό Θοδωρή, δεν είναι πρόβλημα των καπνιστών αλλά του εκάστοτε μαγαζάτορα, αν μου πει όχι το κατάστημα στην ερώτηση μου αν μπορώ να καπνίσω, απλά θα αποχωρήσω χωρίς καμία αντίδραση μια και βάσει νόμου απαγορεύεται το κάπνισμα,Εν τέλη θα καταλήξουμε να μην βγαίνουμε οι μην καπνιστές στα μαγαζιά - αλλά ναι, τι τους νοιάζει αυτό τους μαγαζάτορες, αφού έχουμε καταλήξει να είμαστε η μειοψηφία...
αν μου επιτρέψει να καπνίζω, θα δω σε ποιόν χώρο (γιατί δεν θα επιτρέψω να νοιώσω "μολυσμένη" και να παραχωθώ σε μια γωνία) και θα κάτσω.
οι άνθρωποι Θοδωρή δεν πεθαίνουν απο το τσίγάρο, πεθαίνουν απο την ασθένεία τους που απέχουν απο την Ψυχή τους και τον Εαυτό τους και μένουν προσκολημμένοι στα φαινόμενα, στον εγωισμό τους και στον διαχωρισμό.Τέλεια. Όταν θα πάθω καρκίνο από παθητικό κάπνισμα, να σε φωνάξω να μου πληρώσεις την κηδεία
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...