Βοήθεια για σύμπτωμα στο λαιμό.

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Βοήθεια για σύμπτωμα στο λαιμό.

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Καλησπέρα σας! :x @};-

Εδώ και αρκετό καιρό (από τον Ιούνιο) έχω ένα σύμπτωμα που πάει κι έρχεται. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε να μου πείτε από που μπορεί να προέρχεται (σωματικά, ενεργειακά, ψυχικά).

Σε στιγμές, νιώθω σαν να βγαίνει κάτι από το στήθος μου προς τον λαιμό. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, σαν αέρας που γαργαλάει λίγο. Η αίσθηση κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά φεύγει. Εκείνη την στιγμή αισθάνομαι καμιά φορά ένα περίεργο αίσθημα ότι "κάτι συμβαίνει", καμιά φορά αισθάνομαι μια ξαφνική αδυναμία (που μπορεί να είναι και ψυχογενής) ενώ λίγες φορές έχω και ένα ταυτόχρονο αίσθημα "φουντώματος" στο κεφάλι. Το "γαργαλιτό" αυτό πάει και "κάθεται" ακριβώς στον λαιμό, στην λακουβίτσα, ενώ μερικές φορές μπορεί να αναίβει και πιο πάνω, ενώ δύο φορές μου έτυχε να νιώσω ότι "βγαίνει" από το στώμα.

Έχω προσπαθήσει να δω πότε συμβαίνει πιο έντονα, μήπως και καταφέρω να το συνδέσω με κάτι, αλλά δεν το έχω καταφέρει.

Ζητάω βοήθεια γιατί ειδικά σήμερα με βασανίζει αρκετά...

Σας ευχαριστώ πολύ!

@};- @};- @};-
:x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μια "κοντή" ανάσα, μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο σύμπτωμα Θοδωράκο...

Και οι κοντές ανάσες ξέρεις πότε προκύπτουν ε?

όταν υπάρχει συσσωρευμένο άγχος, που δεν είναι τυπικό, αλλά άτυπο...

Συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους που αμφισβητούν και αυτο-αμφισβητούνται συνεχώς...

είναι θέμα Πίστης, μικρέ μου! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Βάσω μου >:d< >:d< >:d<

Σκέφτομαι επίσης ότι μπορεί να έχει κάποια σύνδεση και με το στομαχικό και το επίπεδο της "χόνεψης", γιατί σαν κίνηση θυμίζει λίγο και την αποβολή: δεν δέχομαι, δεν "χονεύω" κάτι. (Και δεν μπορώ να πω πως το στομάχι μου είναι και στα καλύτερά του τα τελευταία χρόνια...)

’γχος υπάρχει πάντως, αλοίμονο. ’γχος για το αύριο, για την ζωή, για όλα... Αλλά τι να κάνεις; Πίστη, τελικά, και ελπίδα...

@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Θοδωρη μου κανε μια γαστροσκοπηση σε παρακαλω!!Θα δουν τα παντα μεσα και κραταει πολυ λιγο!! :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”