Μπέττυ, να ρωτήσω κάτι... τι εννοείς χωρίς βιαιοπραγίες?
παρακαλω να μεταφερθεί από τους αρμοδιους χωρις βιαιοπραγιες!!
πάντως να εννοείς να το αλλάξει ο διαχειριστής στην μεταφορά, σε βεβαιώ ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση σε αυτό το φόρουμ τουλάχιστον, και μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό

,
δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται σε άλλα φόρουμ
όσον αφορά το όνειρο που μοιράστηκες,
τα όνειρα είναι αλήθεια ότι αποτελούν μια πολύ προσωπική έκφραση του κάθε ατόμου και μάλιστα μέσα απο συμβολισμούς, για αυτό η ανάλυση τους μπορεί να γίνει απο το ίδιο το άτομο, βάσει πολλών στοιχείων του κάθε ατόμου
δλδ τα συναισθήματα του, υποσυνείδητο, την εμπειρία της ζωής του σε κάθε φάση κ.α.
μια ερμηνεία λοιπόν είναι πολύ σχετική και πιστεύω ότι έχει και νόημα όταν το ίδιο το άτομο την διαισθάνεται, μάλιστα έχω παρατηρήσει απο εμένα ότι υπάρχουν και όνειρα που μπόρεσα να ερμηνεύσω μετά και απο χρόνια όταν ήμουν και πιο ώριμη συναισθηματικά
εμένα μου έλεγαν όλοι να τα γράφω σε ένα τετραδιάκι, όμως δεν το έκανα ποτέ, ότι χρειαζόταν να θυμάμαι για την εσωτερική μου εξέλιξη, το θυμόμουν σίγουρα καθαρά και με όλη του την συναισθηματική χροιά ώστε να το φέρω και εδώ στην ζωή μου, που έχει και νόημα, και να το επεξεργαστώ
αυτό το νόημα έχει ένα όνειρο, να επεξεργαστείς τι έχει να σου πει το μέσα σου εδώ στην ζωή εμπειρικά πλέον και όχι μόνο ονειρικά αλλιώς παραμένουν τα μέσα μας πάλι ένα όνειρο που γίνεται εφιάλτης και τουμπαλιν

, έυχομαι να βοήθησα και να μη τα εμπλεξα πολύ