Σ αγαπώ, μου λες και αμέσως γεμίζει η καρδιά μου με τους ήχους της κάθε συλλαβής.
Είμαι ελεύθερη να σ αγαπώ και να γεμίζω με αυτήν την ελευθερία όλη μου την ζωή
Ρώτησα τον μεγάλο Ιερέα, αν μπορώ να υμνήσω την ζωή και με ποιόν τρόπο
«Αγάπησε», μου είπε!
«Τι σημαίνει, μεγάλε Ιερέα, να αγαπήσω?» τον ρώτησα
«΄Ελα», μου είπε και με πήρε από το χέρι Με πήγε σε ένα μεγάλο άστρο. Δεν υπήρχε παρά φως. ΄Ενιωθα πολλούς δίπλα μου, αλλά δεν έβλεπα κανέναν.
«Νιώσε πως είναι ο ήχος της αγάπης»
«Νιώσε πως είναι το χρώμα της αγάπης»
«Νιώσε πως είναι η μυρωδιά της αγάπης»
΄Ενιωσα την σιωπή σου, αγαπημένη μου ψυχή, και με μιας άγγιξα την ζωή σου την ζωή μας!
«Κατάλαβες τώρα, τι σημαίνει «αγάπησε»? με ρώτησε
΄Εμεινα σ αυτόν τον χώρο, σ αυτό το αστέρι, μαζί σου αγαπημένη μου ψυχή!
Στείλαμε στην γη την αγάπη μας και αμέσως δημιουργήθηκε η ζωή μας.
Ξεχωριστή μεν, αλλά τι σημασία έχει? Το άστρο μας είναι κοινό! Και το φως του είναι η υλοποίηση της αγάπης στην γη
Μεγάλε Ιερέα, αυτό δεν θα πει «αγάπησε»?
Και ήρθα ξανά εδώ, αγαπημένη μου ψυχή...Να βάλω στον χώρο της αγάπης και τις μνήμες και να τις κάνω πραγματικότητα. Αυτήν την πραγματικότητα που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Την γνωρίζεις και εσύ και κάθε μέρα την "ενεργοποιείς" με κάθε μου χαμόγελο!
Δεν υπάρχουν πια "μνήμες" από την γήινη διαδρομή μου. ΄Ολες έχουν γίνει φως. ΄Ολες έχουν γινει βιώματα. ΄Ολες έχουν γίνει "πατρίδα"...
Δεν υπάρχουν όρια στις μνήμες πια! Γιατί έχουν γίνει η ζωή μου...οι ζωές μας!
Σ'αγαπώ και κάθε μέρα στέλνω φως και αγάπη στον ήλιο...Είδες πόσο μεγάλος είναι? Κάθε φορά που τον "κοιτάς", τον κάνεις και πιο λαμπερό...Γιατί μέσα στον φωτεινό πυρήνα του βρίσκεται η αγάπη μου...Και έτσι δεν χρειάζεσαι επιβεβαιώσεις γι' αυτήν, από εμένα.
Ξέρεις ότι θα είναι εκεί αιώνια...
H Zωή Μου Η Ζωή Μας!

Τι μπορείτε να διαπραγματευθείτε στην Αγάπη?
πόσους όρους και "συμβόλαια"??
ακούστε δυνατά
http://youtu.be/BTUtME7BJl8

και ναι το στριφτό τσιγάρο με "πειράζει" τελικά...