Συντονιστής: Vasoula
Δηλαδή; Ποιο θα ήταν το "επιθυμητό αποτέλεσμα" για σένα; Τι ήταν αυτό που είχες εντοπίσει και πήγες να κάνεις αυτόν τον καθαρισμό; Τι ήθελες να αλλάξει και γιατί;και δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ειχε να κανει με εργασιακο ζητημα,ηθελα να μου ερθουν καποιες ευκαιριες για νεα δουλεια καλυτερη απο αυτη που ειχα,απλως ισως το λαθος μου ηταν οτι στην παρουσα φαση δεν μπορουσα να συγκεκριμενοποιησω στον θεραπευτη μου,που να εστιασει και ετσι μου ηρθαν προτασεις που δεν με ικανοποιησαν,οποτε δεν εγινε η αλλαγη σε κατι καλυτερο,χρειαστηκε να επαναλαβω τον γενικο καθαρισμο για να βοηθηθω εν τελει.Μετα απο λιγες ημερες,πραγματι ειδα το τηλεφωνο μου να χτυπαει και βιογραφικα που ειχα στειλει,να ανταποκρινονται για να παω να περασω συνεντευξη,θελω να πω,οτι ευκαιριες ηρθαν,ο καθαρισμος ειχε αποτελεσμα,απλως οχι το επιθυμητο,οποτε επρεπε να τον επαναλαβω μετα απο λιγους μηνες.Θοδωράκος έγραψε: ↑25 Αύγ 2023 10:14 pm
Όμως, ήθελα να σε ρωτήσω πάνω σε αυτό:Δηλαδή; Ποιο θα ήταν το "επιθυμητό αποτέλεσμα" για σένα; Τι ήταν αυτό που είχες εντοπίσει και πήγες να κάνεις αυτόν τον καθαρισμό; Τι ήθελες να αλλάξει και γιατί;και δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ίσως αυτό είναι ένα ωραίο σημείο, για να ξεκινήσεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω πως συνδέεται ο καθαρισμός των ενεργειακών κέντρων συγκεκριμένα με το άνοιγμα ευκαιριών για νέα δουλειά, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.Sijune21 έγραψε: ↑25 Αύγ 2023 11:25 pm Ειχε να κανει με εργασιακο ζητημα,ηθελα να μου ερθουν καποιες ευκαιριες για νεα δουλεια καλυτερη απο αυτη που ειχα,απλως ισως το λαθος μου ηταν οτι στην παρουσα φαση δεν μπορουσα να συγκεκριμενοποιησω στον θεραπευτη μου,που να εστιασει και ετσι μου ηρθαν προτασεις που δεν με ικανοποιησαν,οποτε δεν εγινε η αλλαγη σε κατι καλυτερο,χρειαστηκε να επαναλαβω τον γενικο καθαρισμο για να βοηθηθω εν τελει.Μετα απο λιγες ημερες,πραγματι ειδα το τηλεφωνο μου να χτυπαει και βιογραφικα που ειχα στειλει,να ανταποκρινονται για να παω να περασω συνεντευξη,θελω να πω,οτι ευκαιριες ηρθαν,ο καθαρισμος ειχε αποτελεσμα,απλως οχι το επιθυμητο,οποτε επρεπε να τον επαναλαβω μετα απο λιγους μηνες.