Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
- gaiasdaughter
Τι εννοείς; Οι καρκίνοι από τον κόσμο ή ο κόσμος απτους καρκίνους :shock:nikos έγραψε:Απόσταση ασφαλείας πάλι οι Καρκίνοι!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Christina αμα έχουν ψηφίσει, θα έχουν δει και το topic......Εμμανουέλα ίσως και όχι!
Είμαι και εγώ κριός.
Τώρα μένουν άλλοι δύο που ίσως σαν και εμένα να μην έχουν δει το τόπικ!
Αρα πάλι δολοπλοκία!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Καρκινάκια, καρκινάκια.......πολλά πολλά καρκινάκια!!!!!!! :roll:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Danny Μου!!!!!
Ο Νίκος εννοεί οτι προηγήστε κατά μεγάλο ποσοστό και οι άλλοι δύσκολα θα σας φτάσουν...ουφ..καλά τα είπα!!!?????? :roll:
Danny Μου!!!!!
Ο Νίκος εννοεί οτι προηγήστε κατά μεγάλο ποσοστό και οι άλλοι δύσκολα θα σας φτάσουν...ουφ..καλά τα είπα!!!?????? :roll:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Βρε Danny μου , ας λένε ότι θέλουν,σημασία έχει ότι είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα
(συγνώμη του πίνακα ψηφοφορίας ήθελα να πω ) και οι υπόλοιποι τρώνω τη σκόνη μας χι χι χι !!!
(συγνώμη του πίνακα ψηφοφορίας ήθελα να πω ) και οι υπόλοιποι τρώνω τη σκόνη μας χι χι χι !!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα