ΜΥΡΤΩ έγραψε:να έχεις μια όμορφη μέρα και από μας Θάνο...!!!
Σ ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω Μυρτώ.Ελπίζω να είχες μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.
Vaso έγραψε: Θάνο? καλημέρα! Τι βλέπω? Αλλαγή?
Πίνουμε κι όλας???

:D:D:D
Καλησπέεερα ε ναι λοιπόν είπα να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου

και Ναι η ανθρωπότητα δύο μεγάλους μέθυσους γνώρισε πλην του Θεού Διονύσου.Τον Ορέστη Μακρή και εμένα.
Πίνω από σιρόπι για τον βήχα μέχρι Depon Maximum αναβράζον και ότι μπορείς να φανταστείς
Emmanouela έγραψε:Καλωσήρθες Θάνο....σου ευχόμαστε μια όμορφη παραμονή στο χώρο μας....(HELLOOOOO, δεν είσαι σε ξενοδοχείο κοπελιάααα!!!!) :shock: :shock: :shock:
Ευχαριστώ πολύυυυ μια σουίτα με θεά τον Ατλαντικό παρακαλώ (αλά ’ντζελα Δημητρίου) και ένα μπουκάλι σαμπάνια με φράουλες!!
Katerina έγραψε:
ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΟ....ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΘΑΝΟΥΛΗ...ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΦΙΛΙΑ
Καλώς σας βρήκα κατερίναΑαααα όσο για την φωτογραφία πίστεψε με δεν το θέλεις,παίζω σε Thriller χωρίς makeup!!!!!
Πέραν της πλάκας,σας ευχαριστώ όλους -πραγματικά πολύ- για το θερμό καλωσόρισμα και θέλω να πω και κάτι ακόμα
παρόλο που ξέρω ότι η Βάσω δεν θέλει να τα ακούει και θα με μαλώσει.Ίσως να μην είναι και το πλέον κατάλληλο
σημείο για να το κάνω αλλά νιώθω την ανάγκη να το πω και θέλω να το γράψω εδώ για να το δουν όλοι.!
Δυστυχώς,βγήκα λιγάκι ελαττωματικούλης.Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα που ταλαιπωρήθηκα αρκετά και βίωσα
στο πετσί μου τι πάει να πει ασθένεια,αναποτελεσματικότητα της Σύγχρονης Ιατρικής,γραφειοκρατία και πολλά ακόμα.
Το κουτί της Πανδώρας είχε κλείσει ερμητικά με εγκλωβισμένη την Ελπίδα ακόμα μέσα του. :-)
Ωσότου γνώρισα την Βάσω η οποία πραγματικά είναι ένας άνθρωπος με
Α κεφαλαίο με καλοσύνη,ευγένεια και μια
πραότητα και θετική ενέργεια που ακτινοβολεί από χιλιόμετρα μακρυά.!!
Εύχομαι ο θεός του κόσμου να την έχει πάντοτε καλά και μόνο θετικά Vibes μπορώ να στέλνω γι αυτόν τον άνθρωπο,
που στάθηκε δίπλα μου και μου προσέφερε απλόχερα την βοήθεια της.Την ευχαριστώ πραγματικά πολύ με όλη μου
την καρδιά και εύχομαι κάποια στιγμή να φανώ ικανός να ανταποδώσω το καλό,έστω και στο ελάχιστο.
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ.
.::LiFe Is OnlY a TriaL VerSion::.