Η Αλήθεια
Ο καθένας την γνωρίζει τάχα μου!
Ο καθένας την υπερασπίζεται τάχα μου!
Ο καθένας την διαδίδει τάχα μου!
Μα η Αλήθεια, δεν έχει λέξεις ούτε βιαιότητα δεν έχει συγκεκριμένη ηθική δεν έχει συγκεκριμένη δικαιοσύνη
Σ ακούω και λες ψέματα και εγώ πρέπει να σε πιστέψω είχα πει στην μάνα μου, ήμουν δεν ήμουν 5
Από τότε στην Ζωή μου άκουσα πολλά ψέματα Και τώρα τι είναι τελικά ψέμα?
Κατέληξα στο συμπέρασμα, πως η αλήθεια στο κοσμικό, είναι ένα ψέμα που συνηθίζεται
Όλοι λένε αλήθεια ακόμα κι αν αυτή η αλήθεια τους σου ξεσχίζει την καρδιά με την βιαιότητα των λέξεων, ακόμα και τότε πρέπει να τους πιστέψεις
Δεν μου άρεσε ο κόσμος ήταν ψεύτικος ακόμα και στα «σ αγαπώ»!
΄Εχω κλαψει πολύ για την Αλήθεια...
Είναι κάτι που δεν ορίζεται...
Μα ούτε και μπορώ να την εκφράσω
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προχωράω σαν να μην υπάρχει ψέμα γύρω μου Και έτσι είναι Τίποτα από τα ψέματα δεν είναι δικό μου
Στα χαρίζω λοιπόν όλα κόσμε, είχα πει Και σε Εσένα που μπορείς με τόσο άνεση να λες ψέματα στον εαυτό σου και σε Εσένα τα χαρίζω όλα
Μέσα μου υπάρχει μόνο ένας Δρόμος
Και ο Δάσκαλός μου μού είχε πει
Ποτέ μην επιχειρήσεις να πεις την Αλήθεια
Το πιο σημαντικό είναι να την νιώσεις
Ακουσε Με μέσα στην Σιωπή
Εκεί όλα είναι Αλήθεια
Και άρχισα να νιώθω
Μετά όλα ήταν απλά Μπορούσα να χαμογελάω και στο ψέμα
Γιατί ήξερα ότι δεν ήταν δικό μου Δεν το κράτησα, δεν με βάρυνε
΄Εβλεπα ανθρώπους να αναγνωρίζουν τα εμπόδια και άλλους να προσπαθούν να τα αποφύγουν
΄Ετσι είναι ο Δρόμος της Ζωής, σκεφτόμουν
Είναι εύκολο να λες στον άλλον «είσαι έτσι», από το να ρωτάς τον Εαυτό σου «γιατί έγινα έτσι?»
Τελικά για όλους, ακόμα και το ψέμα είναι η αλήθεια που συνηθίζεται
κάτι σαν την δικαιοσύνη που θέλουν οι άνθρωποι να αποδοθεί, αλλά δεν ξέρουν τι είναι δίκαιο, παρά μόνο στον κόσμο τους...
Το ποιός έχει δίκιο, θα το αποδείξει μόνο η Ζωή μας Κανείς άλλος δεν μπορεί να το αποδειξει, παρά μόνο όταν το βλέμμα μας δεν χαμηλώνει ποτέ από ντροπή μπροστά στην Ψυχή μας και μπροστά στον Θεό
Κρατάω μόνο την Αλήθεια που με κάνει να μπορώ να μοιράζομαι την Ψυχή μου με εκείνους που αντέχουν το αιώνιο...
εσείς πως νιώθετε το ψέμα?
καλημέρα φιλαράκια...πρωί πρωί το βάρυνα ε?
http://youtu.be/vR847nmrdK8