Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Εμενα να δειτε πως μου λειψατε Δωρουλα! :x

Σοφια παιζει και ψυχολογικος πολεμος, αλλα αν ξερεις πως να το διαχειριστεις, δεν σε επηρεαζει..

Αν ειναι δυνατον τωρα ο καθε ακατεργαστος να παιζει με την ψυχη μας.. ουτε σταλα ενεργειας δεν δινω. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Λευκός Κρίνος

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

VasilisM έγραψε:Εμενα να δειτε πως μου λειψατε Δωρουλα! :x

Σοφια παιζει και ψυχολογικος πολεμος, αλλα αν ξερεις πως να το διαχειριστεις, δεν σε επηρεαζει..

Αν ειναι δυνατον τωρα ο καθε ακατεργαστος να παιζει με την ψυχη μας.. ουτε σταλα ενεργειας δεν δινω. @};-
Μπράβο Βασίλη ;)
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Ουφ, να, αυτά με πειράζουν... Βέβαια ξέρω πως ο αδερφός μου μπορεί να την παλέψει με αυτά, αλλά περισσότερο με άμυνες και λιγότερο με εσωτερική ακεραιότητα...

Βέβαια και εγώ καλή είμαι που κάθομαι και ανησυχώ, για κάτι που στο κάτω κάτω θα γίνει και μετά από κανά 2χρονο και που δεν με αφορά κιόλας... Αλλά εντάξει :D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ακατεργαστος :))

Βασιλη @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

:)) :)) :)) :))
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Εφη

Δημοσίευση από Εφη »

Εμεινα αναυδη!!!!!

58.000 κορίτσια στη πλειοψηφία τους έχουν εγκαταλειφθει στα ορεινά βουνά της Κίνας για να επιβιώσουν μόνα τους γιατί οι γονείς τους έχουν πάει στις πόλεις για μια καλύτερη ζωή!!!!!
Οι ηλικίες τους? Απο 4 έως 10 χρονών!!!!!! :-o :-o :-o :-o :-o :-o Ενα 6χρονο έκανε μπάνιο το 4χρονο!!!!!Οι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους 1 το πολύ 2 φορές το χρόνο!!!! :-o
Εγω είμαι παράξενη? :-? Γιατί τα κάνουν τότε? Πότε δεν το καταλαβα αυτό οφείλω να πω. :-(
Και επίσης επειδή έχουν αυξηθεί οι απαγωγείς οι γονείς τα δένουν με αλυσίδες σε κολώνες. Πως κάνουμε εμείς στα ποδήλατα? Ε!αυτοί το κάνουν στα παιδιά!!! :-(
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Από ποια πηγή είναι αυτή η πληροφορία?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

νόμιζα ότι τα είχα ακούσει όλα αλλά ... :-(
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
rosalia

Δημοσίευση από rosalia »

Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!
Άβαταρ μέλους
rosalia

Δημοσίευση από rosalia »

(Ουφ! τα κατάφερα, αλλά γιατί μου βγήκε τόσο μεγάλος ο σύνδεσμος?)

Κι εμείς φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας μισή ώρα μόνα τους στο σπίτι! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Για όνομα... :? :? :?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Εφη

Δημοσίευση από Εφη »

Οντως απο τον Alpha στις ειδήσεις το είδα. Μόνο που είπαν 58.000 και όχι 58.000.000. Θέλω να ελπίζω ότι είναι 58.000 γιατί αλλιώς το νούμερο είναι ασύλυπτο. :-(
Οντως και γω φοβάμαι να αφήσω τη μεγάλη μου (17,5 χρονών) να βγαίνει μέχρι πολύ αργά. Οσο για τη μικρούλα μου (4 χρονών) σιγά που θα την αφήσω μόνη της. Οταν είδα το ένα μωρό να κάνει μπάνιο το άλλο μωρό και μετά το 6 χρονο να κόβει με ένα μπαλτά το κρέας εμεινα αναυδη. :-(
Και μου αρέσει που θέλουνε να μας φτάσουν στα επίπεδα της κίνας για να είμαστε ανταγωνιστικοί!!!!Να μου λείπει το βύσσινο.
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά...
Σε μια κοινωνία άγρια καπιταλιστική, η δίψα για πλούτο αλλά και αποδοχή, οδηγεί γονείς μακριά από τα παιδιά τους.
"καπιταλιστική"...??? Η Κίνα..????? Εντύπωση μου κάνει!! Μάλλον ο αρθρογράφος είναι λίγο ό,τι νά'ναι... [Τουλάχιστον απ'όσο γνωριζω, η Κίνα είναι κουμμουνιστική, και κάθε άλλο παρά "δίψα για πλούτο και αποδοχή" έχει...]

Εντύπωση μου έκανε και αυτό με τις απαγωγές. Δηλαδί, σε άλλους περισσεύουνε και σε άλλους δεν τους φτάνουν???

Πολύ περίεργα μας τα λένε...

Βρε μπας και το έγραψε κανένας αμερικάνος, στα πλαίσια της αντι-κινεζικής προπαγάνδας? :P
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Εφη

Δημοσίευση από Εφη »

Η Κίνα θοδωρή τα τελευταία χρόνια έχει μπεί και αυτή στα πλοκαμια του καπιταλισμού. Είναι όντως κομμουνιστική αλλά "μπάζει" νερά πια πολύ ο κομμουνισμός του τότε με το σήμερα. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις γίνεται το έλα να δείς. Πολύ καταναλωτισμός. Μη ξεχνάς ότι βγήκαν απο μεγάλο ζόρισμα τόσων χρόνων. Το ξέρω γιατί έχω μια φίλη που ο άντρας της είναι το περισσότερο εκεί λόγω δουλειάς και λιγότερο ελλάδα. Και μάλιστα σκεφτεται να μείνει μόνιμα εκεί. Και η φίλη μου δε θέλει να πάει.

Οσο για τα παιδιά που απαγάγουν.....σκέψου τους λόγους που τα απαγάγουν. πχ. πορνεία, βιασμό, να πάρουν όργανα κλπ Το σίγουρο είναι ότι δε τα παίρνουν γιατί δεν έχουν παιδιά και θέλουν ένα.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Οσο για τα παιδιά που απαγάγουν.....σκέψου τους λόγους που τα απαγάγουν. πχ. πορνεία, βιασμό, να πάρουν όργανα κλπ Το σίγουρο είναι ότι δε τα παίρνουν γιατί δεν έχουν παιδιά και θέλουν ένα.

=(( =((
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”