ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!.......θελω ενεργεια να στειλετε καλη στο Θρυλο μας αποψε απεναντι απο τα λαγουδακια.
Υ.Γ....Βασωωωωωω....αποψε 9:30....Ολυμπιακος-Παναθηναικος..ποδοσφαιρο ..Κυπελλο Ελλαδος
Υ.Γ....Βασωωωωωω....αποψε 9:30....Ολυμπιακος-Παναθηναικος..ποδοσφαιρο ..Κυπελλο Ελλαδος
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Εφη μου τα χαλάμε εδώ.....!!!! :shock:
Λυπάμαι Madraoulas, αλλά σιγά μην στείλουμε ενέργεια στον Ολυμπιακό....!!!!!!!
Νίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
Λυπάμαι Madraoulas, αλλά σιγά μην στείλουμε ενέργεια στον Ολυμπιακό....!!!!!!!

Νίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Emmaki την 16 Ιαν 2008 11:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
Παιδιά χάσατε...
Η Βάσω και ΟΛΟΙ οι "άνωθεν" είναι με τον Ολυμπιακό, καθότι μου έχουν αδυναμία...χιχιχι!!!
Madraoulas...μην φοβάσαι τίποτα!!!
Η Βάσω και ΟΛΟΙ οι "άνωθεν" είναι με τον Ολυμπιακό, καθότι μου έχουν αδυναμία...χιχιχι!!!
Madraoulas...μην φοβάσαι τίποτα!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Δεν θα το αντέξω...
Θα βάλω κι εγώ τα δυνατά μου, δεν έχουν μόνο κάποιοι τα μέσα....όλο και κατι θα κάνουμε κι εμείς!!!
Λυπήσου με....θα χω γκρίνια και μούτρα για μια βδομάδα!!! :roll:
Δεν θα το αντέξω...

Θα βάλω κι εγώ τα δυνατά μου, δεν έχουν μόνο κάποιοι τα μέσα....όλο και κατι θα κάνουμε κι εμείς!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
Δημητρακη 'χωσε' πραμα!....αφου η Βασω το ειπε...μη φοβασαι τιποτα
και ασε το χλωμο - πρασινο - καταιδρωμενο- βαζελολαγουδακι (την Τζειν εννοω)να ωρυεται :lol:
και ασε το χλωμο - πρασινο - καταιδρωμενο- βαζελολαγουδακι (την Τζειν εννοω)να ωρυεται :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
Φτου σου Βρούτε!!!!!!Οκ δίνω εντολή!!! ʼμα είναι να έχω Αφθονία δεν με πειράζει ποιά φανελα θα κερδίσει.
Δεν πρόκειται να πιώ γουλιά απο τη σαμπάνια!!!
Χμ...καλύτερα Τζέιν παρά μαιμού τσύφτισα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:ασε το χλωμο - πρασινο - καταιδρωμενο- βαζελολαγουδακι (την Τζειν εννοω)να ωρυεται
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Οχι..οχι.....Δημήτρη δεν πουλιέμαι για μερικά ευρώ...!!!!!!
Ούτε στάλα δεν θα πιώ!!!!!!

Ούτε στάλα δεν θα πιώ!!!!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι