Πιστεύεις αν το αναβάλλεις ότι θα είναι αργότερα ποιο εύκολο? Δικός σου βέβαια και ο χρόνος και η απόφαση
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Αντε Βασίλη μου , καλό πολίτης
και εύχομαι τα όλα καλά για σένα
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
VasilisM έγραψε:Θοδωρη εγω ειχα πολυ χειροτερη αποψη απο εσενα για το στρατο..
Επειδη σε 23 μερες απολυομαι.. εχω να σου πω πως τελικα αυτη η αποψη που ειχα ηταν μια δικαιολογια για ακομα εναν φοβο μου..
Τελικα ο στρατος ειναι μια εμπειρια με τα δυσκολα της και με τα ευκολα της.. εχει παντως αφθονο γελιο σε καθε περιπτωση.
Θα συναντησεις ανθρωπους ομοιους σου αλλα και πολυ διαφορετικους απο εσενα..
Απλα πρεπει να οπλιστεις με υπομονη..πολλη υπομονη..
Ρε άσε που θα έρθει η ώρα να πάει και ο αδερφός μου... Και άκουγα για ψυχολογικούς πολέμους, αυτοκτονίες, για ατυχήματα και δεν συμμαζεύετε και όπως καταλαβαίνεις είχα φρικάρει την ζωή μου...
Μέχρι που πήγε άλλος ένας καλός φίλος... Ε και το βρήκε σαν κατασκήνωση... Απολύεται τον Αύγουστο και όλα καλά... Δεν ξέρω αν υπάρχουν "περιπτώσεις και περιπτώσεις", αλλά πιστεύω πολύ στο μάθημα που χρειάζεται ο καθένας.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.