Όταν ρωτήσεις, όλοι είναι πάντα τόσο "καλά".
Αλλά, έλεος, δεν είμαστε πάντα.
Κάποιες φορές, πονάμε, φοβόμαστε, νιώθουμε χαμένοι και έτοιμοι να σπάσουμε... Και αυτό, φίλε μου, δεν είναι αυτό που κάποιος αποκαλεί "καλά".
Γιαυτό βγάλε την μάσκα σου πλέον, και δες τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι. ’λλο νιώθεις, άλλο δείχνεις και έχεις ξεχάσει να είσαι. Έχεις προδώσει τον εαυτό σου. Και τον Θεό μαζί.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
Α ρε Βασούλα... Πως γίνεται να ζεις σε αυτόν τον κόσμο? Η ψυχή σου να πετάει... Με ελευθερία, σε μέρη πανέμορφα... Πιο λαμπερά, ακόμη κ απ'τον έρωτα...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Μάθε ν'αγαπάς και να ζεις,να γελάς,να μισείς,να πετάς και να πέφτεις καταγής.
Μάθε να μπορείς άμα πληγωθείς να σηκωθείς
και μη μένεις μόνος στον κόσμο του μίσους,θα χαθείς...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.