Ελευθερία στην ψυχή και στην σκέψη, φέρνουν αγάπη στην καρδιά...Περίοδος φωτός και ανάληψης...
Αυτό εννοώ..................ας ετοιμαστούν οι "φωτισμένοι"..μας περιμένει δουλειά..!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Υποστηρίζεται πως ψηφισα.. :roll:
Εγω ομολογω πως δεν το καταλαβα...ουπςςς!
Κ ναι λοιπον.. ειμαι η νεα Υδροχοα της παρεας... (ισως κ λιγο ξανθια, αλλα δεν συντρεχει λογος ανησυχιας!!)
φόρουμ λέγεται reiki (blond) center κανονικά οπότε είσαι στο σωστό μέρος!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Χαίρομαι επιτέλους που βρήκα κάποιον να καταλαβαίνει το ανήσυχο πνεύμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....