Πώς εισακούγονται οι προσευχές μας;
’ρα Βασούλα μου, αυτά που μαθαίνουμε από την ιστορία του Οσούι σχετικά με το αντάλλαγμα σε μια θεραπεία για να εκτιμάνε οι άνθρωποι αυτό που παίρνουν είναι καθαρά ανθρώπινο κατασκεύασμα...η θεραπεία δεν χρειάζεται καμία ανταλλαγή ή ανταμοιβή...Αυτά είναι ανθρώπινα καμώματα...
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
καμιά φορά Δημητρούλα το "δωρεάν" έχει έναν απαξιωτικό χαρακτήρα σε ότι παίρνεις...
Γι' αυτό και ο "θεραπευτής" χρειάζεται να έχει διάκριση, εκτός από γνώση και ακεραιότητά...
γμτ ακόμα ψάχνω το ποστ μου!
Γι' αυτό και ο "θεραπευτής" χρειάζεται να έχει διάκριση, εκτός από γνώση και ακεραιότητά...

γμτ ακόμα ψάχνω το ποστ μου!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Με το ρέικι επιδράμε στην ζωτική ενέργεια για εξομάλυνση κάποιας δυσρμονίας...Η "θεραπεια" όμως είναι κάτι πολύ βαθύτερο!

Ο "θεραπευτής" έχει μια πολύ βαθιά πνευματική διαδικασία μέσα του.
Με το ρέικι επιδράμε στην ζωτική ενέργεια για εξομάλυνση κάποιας δυσρμονίας...Η "θεραπεια" όμως είναι κάτι πολύ βαθύτερο!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Re: Πώς εισακούγονται οι προσευχές μας;
Τώρα εγώ αν σας πω ότι δεν κατάλαβα αυτό το σημείο?Λευκός Κρίνος έγραψε:Εάν δε γνωρίζουμε τη μορφή του Ανώτερου Εαυτού,τον σκεπτόμαστε νοητικά,αφού πρώτα τον επικαλεστούμε.Εάν γνωρίζουμε το όνομά του (συχνότητα) τον επικαλούμαστε με αυτό.Εάν όχι,τον αποκαλούμε "Ανώτερο Εαυτό".

ναι Ιωαννάκι...ο Εαυτός μας είναι...
ξέρεις ποιός είναι ο Εαυτός σου?

ξέρεις ποιός είναι ο Εαυτός σου?

Re: Πώς εισακούγονται οι προσευχές μας;
Aκριβώς!Volvere έγραψε:Τώρα εγώ αν σας πω ότι δεν κατάλαβα αυτό το σημείο?Λευκός Κρίνος έγραψε:Εάν δε γνωρίζουμε τη μορφή του Ανώτερου Εαυτού,τον σκεπτόμαστε νοητικά,αφού πρώτα τον επικαλεστούμε.Εάν γνωρίζουμε το όνομά του (συχνότητα) τον επικαλούμαστε με αυτό.Εάν όχι,τον αποκαλούμε "Ανώτερο Εαυτό".Ο Ανώτερος Εαυτός δεν είναι ο εαυτός μας αλλά με ανώτερες ποιότητες?
Για την ακρίβεια είναι το κομμάτι εκείνο του Εαυτού σου,που έστειλε προβολή στην τρίτη διάσταση την ψυχή για να πάρει πολύτιμες εμπειρίες!

Χριστέ μου!!!
Τι χαστούκα έφαγα τώρα!
Όχι πως όταν σκεφτόμουν τον Ανώτερο Εαυτό μου τον φώναζα Ιωάννα αλλά δεν με είχε προβληματίσει και ποτέ αυτό το θέμα. ’ρα όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά η ψυχή μου πριν κατέβει στη διάσταση που είμαι τώρα αυτός είναι ο Ανώτερος?Με όποιο όνομα και αν γεννήθηκε?Ψάχνω λοιπόν για το πρωτο μου όνομα?Τότε θα ξέρω ποια είμαι πραγματικά,όταν βρω ποια ήμουν τη στιγμή της πρώτης γέννησης?
Πόσο τεραστια ερωτήματα για 1,50 μέτρο άνθρωπο
Βάσω, Λευκέ Κρίνε ευχαριστώ πολύ για το χαστουκάκι

Όχι πως όταν σκεφτόμουν τον Ανώτερο Εαυτό μου τον φώναζα Ιωάννα αλλά δεν με είχε προβληματίσει και ποτέ αυτό το θέμα. ’ρα όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά η ψυχή μου πριν κατέβει στη διάσταση που είμαι τώρα αυτός είναι ο Ανώτερος?Με όποιο όνομα και αν γεννήθηκε?Ψάχνω λοιπόν για το πρωτο μου όνομα?Τότε θα ξέρω ποια είμαι πραγματικά,όταν βρω ποια ήμουν τη στιγμή της πρώτης γέννησης?
Πόσο τεραστια ερωτήματα για 1,50 μέτρο άνθρωπο

Βάσω, Λευκέ Κρίνε ευχαριστώ πολύ για το χαστουκάκι

-
Ιωαννούλα μου, ηρέμησε...
αυτό που σίγουρα χρειάζεται να αναζητήσεις είναι ο αληθινός σου Εαυτός.
Γιατί αυτόν που ξέρεις σαν εαυτό είναι το 1/1000 από αυτό που είσαι...
Αν έχει όνομα ή δεν το βρεις ποτέ, λίγη σημασία έχει για τον εσωτερικό σου κόσμο...
Σημασία έχει να μπορείς να ενώνεις αυτόν τον κόσμο μέσα σου και να γίνεσαι ολοένα και περισσότερο συνειδητή στην Ζωή
Το πνευματικό σου πεδίο γίνεται διαρκώς η "γέφυρα" που ενώνει και ανυψώνει την συνείδησή σου σε μια ανώτερη οκτάβα ύπαρξης, ώστε να εκφράζεις την ολότητά σου.

αυτό που σίγουρα χρειάζεται να αναζητήσεις είναι ο αληθινός σου Εαυτός.
Γιατί αυτόν που ξέρεις σαν εαυτό είναι το 1/1000 από αυτό που είσαι...
Αν έχει όνομα ή δεν το βρεις ποτέ, λίγη σημασία έχει για τον εσωτερικό σου κόσμο...
Σημασία έχει να μπορείς να ενώνεις αυτόν τον κόσμο μέσα σου και να γίνεσαι ολοένα και περισσότερο συνειδητή στην Ζωή
Το πνευματικό σου πεδίο γίνεται διαρκώς η "γέφυρα" που ενώνει και ανυψώνει την συνείδησή σου σε μια ανώτερη οκτάβα ύπαρξης, ώστε να εκφράζεις την ολότητά σου.